Sunucu Birleşmesi!

• Envanterde görünen lüx ürün bagişi ve insaat malzemesi bagisi arasinda fark olmasi gerekiyormu ? Mesela oduncu kampina bagis yapiyorum insaat malzemesinden gidiyor , üzüm bağina bagiş yapiyorum yine insaat malzemesinden gidiyor. Lux olarak adlandirilan bagiş neden azalmiyor?? İnsaat malzemesi bitince bagis yapamaycakmiyim?:D:(

Edited once, last by TORNADO ().

• Envanterde görünen lüx ürün bagişi ve insaat malzemesi bagisi arasinda fark olmasi gerekiyormu ? Mesela oduncu kampina bagis yapiyorum insaat malzemesinden gidiyor , üzüm bağina bagiş yapiyorum yine insaat malzemesinden gidiyor. Lux olarak adlandirilan bagiş neden azalmiyor?? İnsaat malzemesi bitince bagis yapamaycakmiyim?:D:(

o lüks olan tapınaklara yapılan bağış :D

• Fonksiyonun uzerine tiklayinca açiklamasinda maden ocagi yada oduncu kampi gelistirmeleri icin bağişlanabilir yaziyor ama:|

• Not: Hesaplarını lobilerine eklemeyen ve 24 saat içinde bildirim yapılmayan hesaplar multi kullanımdan kapatılmaya başlanacaktır.

Sayın adminim. Oyuncuların çoğu durumu anlıyamadı. 24 saati biraz gevşetmek gerekir. Mağduriyet olacaktır.

zaten şu durumda sorun yaşayan hesaplarda (tatilde olanlar, cezalı görünenler vb.) bu yapılmaz, hiçbir problem olmayan ve yukardaki durumda olanlar bildirimlerini yapabilirler.

Not: Hesaplarını lobilerine eklemeyen derken. ıpli hesaplar tek lobidemi toplanacak?

5687077.gif

işi bilen YAPAR az bilen AKIL verir bilmeyen ELEŞTİRİR yapamayan ÇAMUR atar

• beyler 50 mılyonluk hesaplar artık zevk vermıyordur, gelin pazartesi başlayın yeni servere 0 dan bakın zevkinize asıl rekabet baştan olur 10 yıllık hesabları napıcaksınız

• beyler 50 mılyonluk hesaplar artık zevk vermıyordur, gelin pazartesi başlayın yeni servere 0 dan bakın zevkinize asıl rekabet baştan olur 10 yıllık hesabları napıcaksınız

Aklımda vardı da bonuslarını beğenmedim, 3 ay sonraki serverda ticaret gemisi hızı bina inşa hızı vs. gelirse ona başlamayı düşünüyorum

Aklımda vardı da bonuslarını beğenmedim, 3 ay sonraki serverda ticaret gemisi hızı bina inşa hızı vs. gelirse ona başlamayı düşünüyorum

valla bende aktifliğe göre ambrossıa çekıcem saglam adamlar girip 100-120 aktıflık gösterirse oynarım, yoksa salarım ugrasmaya deymez

• Not: Hesaplarını lobilerine eklemeyen ve 24 saat içinde bildirim yapılmayan hesaplar multi kullanımdan kapatılmaya başlanacaktır.

Sayın adminim. Oyuncuların çoğu durumu anlıyamadı. 24 saati biraz gevşetmek gerekir. Mağduriyet olacaktır.

zaten şu durumda sorun yaşayan hesaplarda (tatilde olanlar, cezalı görünenler vb.) bu yapılmaz, hiçbir problem olmayan ve yukardaki durumda olanlar bildirimlerini yapabilirler.

Not: Hesaplarını lobilerine eklemeyen derken. ıpli hesaplar tek lobidemi toplanacak?

Burada yanlış bir anlaşılma söz konusu. Farklı lobi olup ip paylaşımlı hesaplar olabilir. PannaCotta

wFBxEh.jpg

• arkadaşlar şuan birleşimden dolayı hatalar mevcut.

ve hesaplarına giremeyenler var.

24saatlik süre, kuralın getirdiği normal süresidir. Hesaplarınızda hiçbir problem yoktur, bu kurala göre işlem uygulanır.

Ama hesapların yarısı hatalıysa nasıl bildirim yapabilirsiniz? ya da lobi oluşturamıyorsanız nasıl lobi yapabilirsiniz ? mümkün değil.Bu sebeple özel durumları olanlar her şey normale dönünce yapacaklar.

Diğer bir husus; hesaplarınızdaki e postalarınız farklı olduğu için lobileriniz de farklı olabiliyor. Siz lobilerinizi oluşturduktan sonra tüm hesaplarınızı birbirine ekleyerek ip bildirimlerinizi yapacaksınız. Lobileriniz ayrı olsa da ip bildirimli olacaksınız. (tüm hesaplar tek hesap ile değil, tüm hesaplar birbiri ile bildirim yapılacak)

• Bir diğer konu alınan aynı hatalarla ilgili gelişmeler.

Burda hiyerarşik bir yapı vardır. Herkes kendi işini yapar. Biz ve bizim gibi diğer ülkelerdeki yöneticiler olarak, hataları iletiyoruz.

Oyun geliştiriciler de çözüm bulmaya çalışıyorlar.

Aşağıdaki hatalar bizde ve diğer ülkelerde olan global hatalar :

• "Tatil modundan kullanıcının çıkamaması "
    • "Hesabı bağlamak için göndermiş olduğunuz mailin tarafınıza ulaşmaması’’
    • "Bu ittifak ismi kullanılıyor hatası ile taşıma işleminin başarısız olması’’
    • "Şehir sıralaması karışık "

Söylediğim gibi bu sorunların üzerinde Geliştiriciler çalışıyorlar.

Bizim bu konuda beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Bu sebeple şirketten gelecek yanıtları bekleyeceğiz.

Geldiğinde de sizlerle forumdan paylaşıyoruz.

Bu sorunlarla karşılaşmışsanız şuan için ticket açmanıza gerek yok, aşağıdaki linki takipte kalın lütfen.

Sunucular Birleşiyor mu?

• herkes herşey bir anda olsun bitsin istiyor haklılar gönül öyle ister ama işte bu bir kul ve teknolojik yazılımsal olay hatalar oluyor olacaktır biraz sabretmekte fayda var

8k7KlCss_o.gif

• Herkes adalarına yerleşti buranın aktifliği kalmadı :) Nerdesiniiiz

Aneanes ve herada savas hazirliklari var. Firtina kopacak. Servera hakimiyet kurmak isteyenler koalisyon calismalarina basladilar. Hükümet kurmaya hazirlaniyorlar ^^

herada nerde savaş olacak ilk 4 ittifak dost :) altın gp farkı çok yüksek, tabi daha server birleşmesi sonlanmadı ama görecez hep birlikte nasıl şekillenecek

">

• herada nerde savaş olacak ilk 4 ittifak dost :) altın gp farkı çok yüksek, tabi daha server birleşmesi sonlanmadı ama görecez hep birlikte nasıl şekillenecek

Şu herada oynayan biri ittifak sıralamasının ekran görüntüsünü atabilir mi buraya? İlk 10 kafi:) merak ediyoruz bizim serverda bir değişiklik olmadı da:)