Sunucu Birleşmesi!

• fastfood yazmış

Merhaba,

Birleşme işlemi sonrasında eski hesabınız sistem tarafından bloklanız ve tekrar giremezsiniz.

Yeni hesabınız için sayfayı yenilediğinizde, posta kutunuza bir bağlantı göndermenizi isteyen uyarı çıkacaktır. Bu şekilde bağlantıya tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

Sonraki adımda bazı hesapları maalesef tatil moduna alıyor ve 1 hafta beklemeniz gerektiğine dair bir uyarı çıkıyor. Bu sorunu gidermek için çalışmalarımız devam ediyor, olası gelişmeleri sizlere haber vereceğiz.

Saygılarımızla.

">

• Bugun çözebilirlermi bu sorunu 7 gün beklemeyelim

• Ya yok işte o bağlantının görülmediği oyuncular ne yapacak? tarayıcı değiştirdim 100 kere girdim çıktım yeniledim yok yani, ticket açtım binlerce ticket tan sıra ne zaman bana gelirse

• Kurtaramazsınız gibi olumsuz cevaplara kulak asmayın yeter.

İllaki o mail gelecek illaki o hesaplar açılacak. Kimse sistemin hatasından kaynaklanan zararı size ödetmez.

Destekle iletişime geçin. Eğer acele yanıt bekliyorsanız discord kanalından şansını dene.

• omegada da gözükmüyor kimse hahha.

Herkes hera ve aeneasa gecti anlasilan ^^

Omega ya en az 10 ittifak gelmiş saydım. PSİ ve CHİ den gelenler var. Henüz ittifaklar sadece lideri taşındığı için tek kişilik , bir kaç güne dolar.

9cj9lE.jpg