Betaya kimse gelmemiş gibi yav:)cidden herkes örs olayı sorun diyorda baya boş adalar var garip
Nereye gitti bu millet ![]()
Betaya kimse gelmemiş gibi yav:)cidden herkes örs olayı sorun diyorda baya boş adalar var garip
Nereye gitti bu millet ![]()
bukadar ekibin geleceğini yazsalardı vallahi betaya giderdim örs adaları için uğraş dur şimdi
dur birde omegaya bakayim ![]()
![]()
Nereye gitti bu millet
QuoteYa bu tatil sorunu ne olacak arkadaslar
bende sıkıldım gerçekten pc başında beklemekten artık dışarı çıkıcam olan olsun
omegada da gözükmüyor kimse hahha.
Herkes hera ve aeneasa gecti anlasilan ![]()
fastfood yazmış
Merhaba,
Birleşme işlemi sonrasında eski hesabınız sistem tarafından bloklanız ve tekrar giremezsiniz.
Yeni hesabınız için sayfayı yenilediğinizde, posta kutunuza bir bağlantı göndermenizi isteyen uyarı çıkacaktır. Bu şekilde bağlantıya tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz.
Sonraki adımda bazı hesapları maalesef tatil moduna alıyor ve 1 hafta beklemeniz gerektiğine dair bir uyarı çıkıyor. Bu sorunu gidermek için çalışmalarımız devam ediyor, olası gelişmeleri sizlere haber vereceğiz.
Saygılarımızla.
Herkes hera ve aeneasa gecti anlasilan
aeneas yine boş bakıyorumda hera çok dolu
Display Morefastfood yemeği
merhaba,
Birleştirme işlemini devam ettirmeniz eski sistem sistemi tarafından blokla ve tekrar giremezsiniz.
Yeni için iyi olmak için yenile içinde, posta kutunuza bir göndermenizi isteyen bekleniyor. Bu şekilde bağlantıya yönelik özellikler tamamlanabilir.
Sonraki adımda hesap hesapları tatil yer alıyor ve 1 hafta beklemeniz bir günlük bir not çıkıyor. Bu sorunu gidermek için devam ediyor, paket servisi için haber vermek.
Saygılarımızla.
Bugun çözebilirlermi bu sorunu 7 gün beklemeyelim
Display Morefastfood yazmış
Merhaba,
Birleşme işlemi sonrasında eski hesabınız sistem tarafından bloklanız ve tekrar giremezsiniz.
Yeni hesabınız için sayfayı yenilediğinizde, posta kutunuza bir bağlantı göndermenizi isteyen uyarı çıkacaktır. Bu şekilde bağlantıya tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz.
Sonraki adımda bazı hesapları maalesef tatil moduna alıyor ve 1 hafta beklemeniz gerektiğine dair bir uyarı çıkıyor. Bu sorunu gidermek için çalışmalarımız devam ediyor, olası gelişmeleri sizlere haber vereceğiz.
Saygılarımızla.
Ya yok işte o bağlantının görülmediği oyuncular ne yapacak? tarayıcı değiştirdim 100 kere girdim çıktım yeniledim yok yani, ticket açtım binlerce ticket tan sıra ne zaman bana gelirse
aeneas yine boş bakıyorumda hera çok dolu
Bir çok sunucuda halen daha beklemekte olanlar var ![]()
Bekleyenler çok büyük bir kalabalık şuan.
yerleşmek için aceleye gerek yok
nasılsa ürünler stokta ![]()
Display MoreDisplay Morefastfood yazmış
Merhaba,
Saygılarımızla.
Ya yok işte o bağlantının görülmediği oyuncular ne yapacak? tarayıcı değiştirdim 100 kere girdim çıktım yeniledim yok yani, ticket açtım binlerce ticket tan sıra ne zaman bana gelirse
Kurtaramazsınız gibi olumsuz cevaplara kulak asmayın yeter.
İllaki o mail gelecek illaki o hesaplar açılacak. Kimse sistemin hatasından kaynaklanan zararı size ödetmez.
Destekle iletişime geçin. Eğer acele yanıt bekliyorsanız discord kanalından şansını dene.
Omega ya en az 10 ittifak gelmiş saydım. PSİ ve CHİ den gelenler var. Henüz ittifaklar sadece lideri taşındığı için tek kişilik , bir kaç güne dolar.
Sorun genel bi sorun acele etmeyin açıklama yapılmasını bekleyin bence. Ortamı germeyin boşyere.
Hadi alphaya beyler ![]()
![]()
![]()
bu forumda banları atan kişi kim ![]()
beni kim banladı çıksın ortaya
Valla oyuna hevesim kalmadı butun adalar kapatilmis şimdi oyun acilsada işini gücünü bırakıp ada yer aramaya başlıyacan
beni kim banladı çıksın ortaya
Spam ve uygun dille konuşmadığınız durumda banlanmaya devam edebilirsiniz.