Devlet-i Âliyye (LGND) Savaş ve Yağma Raporları

• sen açacak daha çok paket, biz kazanmak daha büyük savaş.

zihniyeti koca ittifakı batırdı yazık oldu

sadece kendi şehrine saldırılınca reaksiyon veren üyelerinin tüm şehirlerine girilirken sessiz kalan bi ittifak dağılmaya mahkumdur.

ülkü1071-çiftçi yiğit

13 yıldır kese kese...

• Selamlar...

Ben ᏗᎩᎩᎥᏝᎴᎥፚᏖᏋᏗᎷ kurucu lideri PRO2015

Verdiğimiz mücadeleden ötürü bir sonuca

varmayacağımızın kanââtinde olup savaşı bir

hafta daha uzatabilecek güce sahipken,

Netice alınmadığı taktirde bizlere zarar ve

üyelerimin gelişimi açısından probleme neden

olduğu düşüncesi ile ittifakımın adına,

Verdiğiniz özverili mücadeleden ötürü teşekkür ederim.

Söylenecek çok söz varken laf kalabalığından hoşnut olmam,

Lakin verdiğimiz hazırlıksız ve gelişimde sizlerden çok geride olmamıza rağmen güzel iş çıkardığımızı düşünmekteyiz,

Verdiğimiz tüm mücadele V-P-T VESPERTILIO

Dost ittifakımız içindir.

ittifak arkadaşlarım başta olmak üzere,

Emeği geçen herkese teşekkür ederim ve sizleri

TEBRİK EDERİM...

• Herkese tekrardan merhabalar. Uzun bir savaşın ardından uzun bir rapor serisi olacak.. Açıkçası ne kadar güzel kesim yapmış olsak da bizim tarafımızdan sıkıcı bir savaştı. Sanırım serverın kötü çocukları bizleriz ki, dost ittifakları için üstümüze bu kadar paket açtılar.. Sıkıntı yok usansak da paket kese kese ittifak üyelerimizde ''Paket Kesici'' unvanı açılmış bulunmakta.. Öncelikle generalimizi ve ekip arkadaşlarımızı kutlar, rakibimizi de saygı çerçevesinde uzun süre savaştıkları için tebrik ederiz.

• Emeği geçen herkese teşekkürler

• Normalde başka ittifakların forum sayfalarına rapor tebriği dışında yorum yapmak adetim değildir lakin ittifak ismimizin geçmesinden ötürü söz hakkımın doğduğu kanaatindeyim.

Evvela yaptığınız savaşta emeği geçen, vakit harcayan tüm TÜRK ve LGND ittifakı üyelerini tebrik ederim. TÜRK ittifakıyla aramızın iyi olması hasebiyle muhabbet arasında savaşın gidişatı hususunda fikir sahibi olsak da, aranızdaki savaşın dengesini bozmamak adına herhangi bir dahlimizin olmadığını belirtmek isterim. Bu süre zarfında tarafımızdan ittifakınıza saldırı gelmediğinin de bilincindesinizdir. Demem o ki, kimseden savaşı uzatması ve paket açması yönünde bir talebimiz olmamıştır. PRO2015 arkadaşımızın ittifak adımızı kullanmasında bir art niyet görmüyor olsam da yorumun farklı yöne çekilme ihtimaline karşılık bilgilendirme yapmamın ehemmiyet arz ettiğini düşünüyor, iyi oyunlar diliyorum.

You don't win silver you lose gold.

• 17 Ekim ASİ

25 Ekim VPT

26-30 Ekim TÜRK

İttifakımız kısa sürede 3 güzel, kıyasıya, başarılı savaş geçirdi herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı inandı uykusuz kaldı mesai harcadı. Hepsine buradan teşekkür ediyor hepsini tebrik ediyorum onlardan biri olmak gurur verici

Bu vesile ile son savaşımızı paylaştığımız edebiyle savaşan Türk İttifakı üyeleri başta olmak üzere savaş geçirdiğimiz tüm arkadaşları tebrik ediyor hepsine tek tek teşekkür ediyorum

İyi Oyunlar ...

• Normalde başka ittifakların forum sayfalarına rapor tebriği dışında yorum yapmak adetim değildir lakin ittifak ismimizin geçmesinden ötürü söz hakkımın doğduğu kanaatindeyim.

Evvela yaptığınız savaşta emeği geçen, vakit harcayan tüm TÜRK ve LGND ittifakı üyelerini tebrik ederim. TÜRK ittifakıyla aramızın iyi olması hasebiyle muhabbet arasında savaşın gidişatı hususunda fikir sahibi olsak da, aranızdaki savaşın dengesini bozmamak adına herhangi bir dahlimizin olmadığını belirtmek isterim. Bu süre zarfında tarafımızdan ittifakınıza saldırı gelmediğinin de bilincindesinizdir. Demem o ki, kimseden savaşı uzatması ve paket açması yönünde bir talebimiz olmamıştır. PRO2015 arkadaşımızın ittifak adımızı kullanmasında bir art niyet görmüyor olsam da yorumun farklı yöne çekilme ihtimaline karşılık bilgilendirme yapmamın ehemmiyet arz ettiğini düşünüyor, iyi oyunlar diliyorum.

öncelikle söyliyeciğimi yanlış anlaşılmasın kücük görmek veya ego kasmak değil amacım kesinlikle,

Ama keske dahil olsaydı vpt ittifagıda güzel bir savaştı evet ama daha güzel olabirdi cephe sayısı artar, kara savaşıda olabilirdi

• Bir bedelli askerlik yapıp geldik ortalık 56 olmuş benim ufaklık the legend ban yemiş hahahaha acaba neden yedi. Anısına bir ittifak kurulmuş galiba yakında oda patlar parayla biyere kadar tabi :D

Neyse en kısa sürede yine sahalardayız herkes rahatına baksın beklemede kalsın.

nwkSo.jpg

• Bir bedelli askerlik yapıp geldik ortalık 56 olmuş benim ufaklık the legend ban yemiş hahahaha acaba neden yedi. Anısına bir ittifak kurulmuş galiba yakında oda patlar parayla biyere kadar tabi :D

Geldi yine Falcon veledi bu çeneyi nerde görsem tanırım hiçbir serverda aktif olmayıp olsa bile nick verecek yüreği olmayıp sadece boş yapan bi çene... bedelli askerlik yapacak yaşta olup gelip bize ufaklık felen demeni çok beğendim yalnız söylemeden edemicem sanırım ittifakımızın en küçüğü senle yaşıttır. yüreğin varsa verirsin nickini gelip alırım hesabını ama biliyorum ki yoksun bu serverda da. bir de para geyiği yapmışsın şu geyiğinizi bitirin artık çünkü bizde para bitmez sen ve senin gibiler noldu paralarınız mı bitti dedikçe biz daha fazla para kazanmış durumda oluyoruz senin çenen yorulurken bizim hesap cüzdanlarımızdaki 0 lar artıyo hadi abicim sen sürünmeye devam et

• Nerde the legend abiciğiniz en son banlattım yoluna baktı sanırım :D O kadar ambroisayıda çöpe attı 500k lık hesabını nasıl banlattım ama hahahahaha

işte bak daha savaşmadan onu ne kadar zarara soktum vakit ve nakit olarak :D birde savaşsam neler yaparım ona :D selamımı söyleyin.

anısına kurulan ittifağıda yakında yıkacağız. otto gümbür gümbür geliyor sakin olun ve izleyin.

paranız olabilir ama oyun bilginiz yok. korsanda kafanıza vuruyoruz çatır çatır. depolarımızı dolduruyoruz misler gibi

nwkSo.jpg

Geldi yine Falcon veledi bu çeneyi nerde görsem tanırım hiçbir serverda aktif olmayıp olsa bile nick verecek yüreği olmayıp sadece boş yapan bi çene... bedelli askerlik yapacak yaşta olup gelip bize ufaklık felen demeni çok beğendim yalnız söylemeden edemicem sanırım ittifakımızın en küçüğü senle yaşıttır. yüreğin varsa verirsin nickini gelip alırım hesabını ama biliyorum ki yoksun bu serverda da. bir de para geyiği yapmışsın şu geyiğinizi bitirin artık çünkü bizde para bitmez sen ve senin gibiler noldu paralarınız mı bitti dedikçe biz daha fazla para kazanmış durumda oluyoruz senin çenen yorulurken bizim hesap cüzdanlarımızdaki 0 lar artıyo hadi abicim sen sürünmeye devam et

Ismimi agzina alirken besmele çek. Sana her serverda oyun biraktirdim. Tarla ettim. Sana yasattigim kabuslar yüzünden kimi görsen ben saniyorsun. Lakin tedaviyide bende ariyorsun ama ilgi alanim degil. Sen bir an önce ruh ve sinir hastaliklarinda tedaviye baslamalisin. Sizofren baslangicida var. ^^

gagoooooo benim güzel tarlam gagoooo bana oyundan yalvardigin günleri unutma ki bu serverda da carpmayim seni ^^

Multicileri deşifre ediyoruzd2ajrjc.jpg

• işte biz de böyle boş lakırtılarla uğraşıyoruz masamdaki boş bardaktan daha dolu ses çıkıyo 2 hesaptan ayrı ayrı yazmana gerek yok ikisinin de sen olduğunu biliyoruz zaten boş insan yine nick vermeye sfinkterin yememiş :)

o nakit olarak zarara uğrattım dediğin Legend 1 saatliik kazancıyla seni satın alır çıkışta da parayı komidinin üstünden al dadlım der :)

bizdeki paraya senin çenen yetmez

• işte biz de böyle boş lakırtılarla uğraşıyoruz masamdaki boş bardaktan daha dolu ses çıkıyo 2 hesaptan ayrı ayrı yazmana gerek yok ikisinin de sen olduğunu biliyoruz zaten boş insan yine nick vermeye sfinkterin yememiş :)

o nakit olarak zarara uğrattım dediğin Legend 1 saatliik kazancıyla seni satın alır çıkışta da parayı komidinin üstünden al dadlım der :)

bizdeki paraya senin çenen yetmez

Brawooooo nasil anladin ben oldugumu. Legendi falan tanimam bende banlatmadim. Gelelim komidiye. O komodinin üstünde legendin parasiyla gecen boguluyordun. Sana sunni tenefüs yaparak kurtardimm. Bana bir can borclusun ^^

Multicileri deşifre ediyoruzd2ajrjc.jpg

• Nerde the legend abiciğiniz en son banlattım yoluna baktı sanırım :D O kadar ambroisayıda çöpe attı 500k lık hesabını nasıl banlattım ama hahahahaha

işte bak daha savaşmadan onu ne kadar zarara soktum vakit ve nakit olarak :D birde savaşsam neler yaparım ona :D selamımı söyleyin.

anısına kurulan ittifağıda yakında yıkacağız. otto gümbür gümbür geliyor sakin olun ve izleyin.

paranız olabilir ama oyun bilginiz yok. korsanda kafanıza vuruyoruz çatır çatır. depolarımızı dolduruyoruz misler gibi

korsanda kafamıza çatır çatır vuran babayiğitlerden hangisisin sen aslanım söyle de bilelim xddd korsanda vurucakmış kafamıza şakacı seni