Devlet-i Âliyye (LGND) Savaş ve Yağma Raporları

• Sen ameliyatlarda içinde çok gezdirmişsin alışıksın belliki narkozu verip ailende gezdiririm :)

• sana hanım efendilerin giydiği bir elbiseyi giydirip ameliyathanede dört dönderirim 71. olmuş aynen sen 6 harflinin başında olursu anca kudur

• bordo klavye taym ;) çaresizlik işte oyunda ada ada şehir şehir geziyoruz sadece izleyebiliyosunuz ne acı

• klavyesizde görüşebileriz :D

• hay hay sevgilim

• Her seferinde umursamadığım asker dahi basmadığım halde rapor paylaşıp gülüp eğleniyordun, nedense bugün 18 veya 19. raunda kadar tek başıma savaştım sizden bir yeşil göremedik utanmadan 6 vs 1 girip yeşil alamasam oyunu bırakırım tabi o ayrı bir konu madem oyunu o kadar iyi biliyorsunuz bunu ittifak savaşlarında görmek isteriz sonra sahipsiz kalıp sığınacak ittifak arıyorsunuz kapı kapı :D ittifak sahiplerine gidip şey demeyin sonra size katılırızı ama LGND'e karşı bizim yanımızda savaşacaksınız :D

he bu arada vpt ye bari sahip çıkın sonra hep beraber sığınacak yer ararsınız mazallah.

bu son yazdığın satır VPT ye hakarettir bilesin

Dost ittifak'ımıza olan suçlama ve hakareti kınıyorum!

• Her seferinde umursamadığım asker dahi basmadığım halde rapor paylaşıp gülüp eğleniyordun, nedense bugün 18 veya 19. raunda kadar tek başıma savaştım sizden bir yeşil göremedik utanmadan 6 vs 1 girip yeşil alamasam oyunu bırakırım tabi o ayrı bir konu madem oyunu o kadar iyi biliyorsunuz bunu ittifak savaşlarında görmek isteriz sonra sahipsiz kalıp sığınacak ittifak arıyorsunuz kapı kapı :D ittifak sahiplerine gidip şey demeyin sonra size katılırızı ama LGND'e karşı bizim yanımızda savaşacaksınız :D

he bu arada vpt ye bari sahip çıkın sonra hep beraber sığınacak yer ararsınız mazallah.

Niye öyle diyorsunuz, alındım :( gücendim...

SEN KINAMAYI DA KARABORSADA MAX FİYATTAN KOYUP SATARSIN

• Arkadaşlar foruma uzun süredir yeni giriyorum, ismim aralarda bir yerde geçmiş beni unutmadığınız teşekkür ederim 8o

Yalnız sizden istirham ediyorum ismimi hakkı olduğunu düşündüğü arkadaşlarımız zikrederek eleştiri yapsın düşüncelerini ifade etsin saygı duyarım, doğru eleştiriyse dinlerim gerekirse hatam var ise düzeltirim, kızgınlıkla söylediysede düşüncesine saygım var adem oğluyuz hep doğru olamayız bunun içinde bu güne kadar forumda kimseye olumsuz düşünceleri olsa dahi sayfasında tartışma yaratacak tek bir paylşımım olmadı.

RİCA EDİYORUM! Ban yiyen IP paylaşımlı multileriyle benim oyuncu adımı zikretmesin, kendilerini bizzat ittifaktan attığım ve uçlara kaçan arkadaşların BAN yiyen IP paylaşımlı multileri arasında ismim zikredilir alimallah :D

(çok şükür aldığım ban multiyle veya küfür ve hakaretl ile alakalı değil);)

Ha söylemeden geçemeyeceğim oyundayken kendisine zarar gelmesin diye susmayı tercih etmiştim ama görüyorumki arkadaşımız ittifaktan atılmasının üstüne haftalar geçmesine rağmen bana olan aşkı git gide büyümüş :D:D:D

Veee IP paylaşımlı hesaplarıyla forumdada hesap açıp oyunda olduğu gibi forumdada prim derdinde oyunda ve forumda resmen çığır açmış.

Bu işler için çok zamanı varmış belli seni Tebrik Ediyorum.8)

Benim için konu kapanmıştır.

Sen benim yokluğumda konuyu açık tutki ismimin ban yemiş IP paylaşımlı çoklu hesabı olan biri tarafından anıldığını her zaman bileyim.

IP paylaşımlı çoklu hesabı olan kişi kim diyenlerin merakıda giderilmiş olsun. 8o

:closedthread:

Oyunda olan oyunda kalır diyen tüm herkese selam olsun, Saygılar.

• 2 günlük mesefaden sadece kırmızı yakmak için atılan bir gemi ve sonucu 2 günlük mesefaden sadece kırmızı yakmak için atılan bir gemi ve sonucu :saint:

kanka her an 30 40 paket aynı anda açabilir bu Türklüler aslında suç onlarda değil de onları yönettiğini zannedenlerde onlar açın diyo arkadaşlar da iyi niyetle açıyo işte paketlerini yazık ..

ya da paket açmayabilir direkt '' KINIYORUM '' diyebilirler

velhasıl tehlikedesin diggatli ol guzum