Night [XIII] vs Igor92 [-RS-] steta: 8198 + 15143.2 = 23341.2

• Pokušavao sam pregovorima da izbegnem sukob ali ne vredi razgovarati sa nekim ko ne želi da sasluša šta mu govorim ... u takvoj situaciji pokupio sam se i otišo saveznikuu u pomoć..

I ako sam i kolosa popio uspeo sam nekako ostati u borbi do kraja...

Поморска битка поред Murtovina 05

(13.10.2021 11:44:13)

Night[XIII] из Murtovina 02, Mermer 3

vs

Igor92[-RS-] из Murtovina 05

---------------------------------------------------------------------------------------------

Брод ован...........................212(-115) - Брод ован.............................0(-157)

Пламени брод.........................10(-488) - Пламени брод............................0(-1)

Брод минобацач.........................42(-0) - Брод минобацач........................0(-180)

Парни ован............................66(-86) - Парни ован............................0(-262)

Ракетни Брод..........................32(-34) - Ракетни Брод..........................27(-98)

Баги-педалина.........................142(-0) - Баги-педалина.........................145(-0)

Носач Балона..........................21(-37) - Носач Балона..........................25(-46)

Тендер.................................12(-0) - Тендер.................................23(-0)

Подморница............................82(-27) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Генерали................................-8198 - Генерали.............................-15143.2

Нападачки поени.........................37858 - Одбрамбени поени........................20495

Претрпљена штета.......................409900 - Претрпљена штета.......................757160

Штета у процентима........................35% - Штета у процентима........................65%

Победници: Night[XIII]

Губитници: Igor92[-RS-]

• Није их хофкао само ко их није напао:D

Честитке лепо одрађено:thumbup:

• Није их хофкао само ко их није напао:D

Честитке лепо одрађено:thumbup:

Rece covek koj je rekao da ce me proterati sa lote, a jos ni jedan napad uputio prema meni nije, i ako je proslo mesec dana :/

Ares - Denis1998 -SRBIJA-(KOM )

• Rece covek koj je rekao da ce me proterati sa lote, a jos ni jedan napad uputio prema meni nije, i ako je proslo mesec dana

13.10.2021 17:41 Победа! Успешно си се одбранио од гусарског препада играча Denis1998 из града Мермер IV. Непријатељ није успео да отме ниједан освајачки поен! Непријатељски гусарски бродови враћају се у своју тврђаву.

Овако изгледа када кренеш лопатом на багер:D:D

П.с За месец дана сам ти отерао савезника у вечни мод, истресао му преко милион ресурса ( ниси дошао да се јуначиш )
    Хофнуо ти савезника као тикву на два дела, једном ниси послао напад да вратиш него си прогутао кнедлетину и увукао се у рупу што ти је навика на сваком серверу који се не зове Зета:D

Тако су се јуначили и твоји пријатељи из суседног савеза па је скоро 20 налога отишло у мод:D

Још нешто да додам чисто за неупућене, исти овај лик је купио 15к генерала од свог пријатеља, раскинуо културе са већином ако не и свима из -Т- и напао тачно 0 пута:D:D

Док ја сређујем налоге и уживам у игри, ти мораш канта налог прво да доведеш у ред и да страхујеш сваки пут када видиш мобилку или лампицу да светли ко те са које стране млати:D
    Видимо се на крају круга лоптице, до тада плачи:*

- 11.10.2021 3:35 Победа! Твоји гусари су успешно извршили препад на Гусарску тврђаву, која припада играчу Denis1998 из града Вино II. Притом су опљачкали 7422 capturePoints_small.png освајачких поена. Твоји гусари су сада на путу кући.

Edited once, last by BBRS ().