Szervusztok!
Van valamilyen információtok arról, hogy a teljesen azonos városok borfogyasztása között miért van/lehet különbség?
Szeretem nagyjából azonosra állítani a bor mennyiségét a városaimban. Akkor kevésbé fordulhat elő, hogy valamelyik városra rá sem nézek, miközben a bor elfogyott, és a piás nép messzire szalad. Azt is megteszem időnként, hogy darabra pontosan azonos szintre hozom a városok borkészletét. (Ez alól kivétel a Főváros, ahova jönnek a bónuszok.) Idővel néhány száz, vagy akár ezres nagyságrendű is lehet a különbség a városok készlete között. És nem értem, hogy miért!
Ugyanakkor van olyan játékom, ahol hosszú ideig azonos marad a bor mennyisége - természetesen a fogyások után.
A fogadók szintje (és a beállított bor kínálat) azonos. A múzeumok szintje is. Bár a múzeumok szintje a beállított bor fogyására elvileg nincs is hatással. No meg a fogadók szintjének sem. Ezek csak azt befolyásolják, hogy az adott városban mekkora bor adaggal lehet szinten tartani a lakosságot. Ha azt azonosra állítottam a városaimban, akkor minden egyéb körülmény nem lehet hatással a bor fogyására. Legalábbis szerintem.
Akármi is történik a borral a városaimban, ezt nem hibajelzésként írtam! Csupán kíváncsiskodom. Hátha van rá számomra is felfogható magyarázat.
Az esetleges válaszaitokat előre is köszönöm!