Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay Moreחחחח דניאל כמה שאתה ילד קטן זה כבר מבחיל
קודם כל אתה זה שתחת חסות יאקוזה ולא אנחנו אתה מנסה לחמם את כל העולם בשביל שילחמו את המלחמות שלך כי אתה בסה"כ ילד שמשעמם לו
אני כבר לא משחק בסיגמא אבל אני מזמין אותך לבוא לצי עם מי שאתה רוצה ותלחם פה אפילו אביא לך משתמשים שתגנוב כמו שכבר עשית
עכשיו אני אתייחס לכל דבר שרשמת ואשפיל אותך פה כמו שאתה מנסה להשפיל אותנו רק שאתה משקר ואני אביא הוכחות להכל
כל הסיפור התחיל שהיה משתמש שקיבלתי והבאתי אותו למישהו שיתחזק אותו
אותו המשתמש היה לעוד מישהו מהברית שלך פשוט על הלובי היה משתמש בשרת יופסילון
אני לא נכנסתי ליופסילון והוא לא נכנס לסיגמא
פתאום הוא החליט שהוא נכנס לסיגמא ראה שהמשתמש בסיגמא טוב והחליט שהוא משנה סיסמה או שאתה
שאלתי אותך למה ומי שינה סיסמה למשתמש אחרי שהייתה התכתבות בקבוצה של הברית שפתחת והוספת אותי כי הבאתי לך מלא יוזרים
שיקרת ואמרת שאין לך קשר לזה ואחרי יום אותו משתמש פשוט יוצא מברית ביורן ומצטרף למארס ברית שפתחת וצירפת כל כפול אפשרי רק כדי לעבור את ביורן בניקוד ולהתגרות בהם
רשמתי לך שאני אתקוף את אותו משתמש כי אמרת שאין לך מושג מי זה
אמרת לי שאין בעיה שאני יכול לתקוף ויש לי את זה בתמונה בשיחה בוואטסאפ וכמו שהסברתי לך אני לא משחק בסיגמא שלחתי את נדב נון לתקוף ואז אתה זה שהלכת לבכות לארטיום שתוקפים מישהו שבחסותו אבל מה שלא הראית לארטיום זה את זה שאתה אישרת שיתקפו אותו והתחלת מלחמה שהיינו שמחים להכנס אלייה ולמחוק אותך אבל תזכיר לי מאיפה התחלת אותה ? אהה לא מהיוזר הראשי שנמצא ביאקוזה אתה מפחד שתשאר לבד במערכה סיכסכת כמו שרק אתה יודע בכמה בריתות וכל זה כי מה ? כי אתה פשוט ילד משועמםפאק פאק תקשיב אחי אני זה שקיבל את המשתמש מאליהו באפסילון
ראיתי שיש גם משהו שמשחק בסיגמא ולא הפריע לי
ואפילו פתחתי איתו משתמש ראשי שלי בשרת אחד
לפני כמה שבועות משהו שינה את הפרטים של המשתמש
ודפק לי גם את אפסילון וגם את סיגמא שמאוד השקעתי עליו הוא היה מחובר וסינן אותנו
עברתי בערך את כל החברה בברית שלכם כל אחד הביא לי מספר של מישהו אחר שקיבל את הפרטים בסוף האחרון אמר לי שפשוט גם לו שינו
דניאל כפרה עליך עכשיו נכנסתי לסיגמא וראיתי שהיוזר בברית שלך
מה נדפק אחי
דור העביר את הפרטים למשתמש בין כל העולם ברור אז שמישהו שינה אליו פרטים😂😂😂😂😂😂😂😂
אני ראיתי שהוא עזב את ברית ביורן אז הצעתי לו להכנס לברית שלי והוא נכנס
תשמע אין שקרנים כמוך
לא העברתי לאף אחד את היוזר בטח שלא לך
מישהו אחד קיבל ממני את היוזר וכמובן ברשות אליהו
אני יכול לחלק את היוזרים לכל העולם אבל בתנאי שהם שלי
מה שלא שלי אני לא שולח לעולם וכיבדתי את אליהו אז לא שלחתי לאף אחד
ממש הגיוני שבדיוק ביום שאני ואתה מתווכחים היוזר משנה את הפרטים יוצא מביורן ומצטרף אלייך מבלי שאתה יודע מי זה אפילו לא את השם שלו...
לפחות הייתה עושה את זה פחות צפוי... צפיתי ממך ליותרשמע לא יודע בדיוק מה קרה רק יכול לומר לך שמי ששיתף סיסמאות לכל העולם לא יכול להאשים משהו אחד רק בגלל שיש לו אינטרס, בעיה של מי ששיתף את היוזר לכל העולם אתה לא יכול לבוא בטענות לאף אחד
לא הבנתי איפה פספסת אותי
אני מתלונן על יוזר ספציפי שלא שיתפתי את הסיסמה שלו מלבד לאדם אחד שאני מכיר במציאות וזה חבר אישי שבטוח לא שינה את הסיסמה
אז מישהו אחר שינה את הסיסמה ואם הוא הצטרף לברית של דניאל אז הוא קשור לדניאל
שלא תטעה היוזר לא מעניין אותי כמו הקטע המכוער שנעשה כאן
לגנוב יוזר שלא שלך רק כדי שהברית שלי תשיג עוד כמה נקודות ? זה כבר בדיחה