עדכון בסיגמא | ביורן נגד מארס ~ ניצחון קליל

• לא הבנתי איפה פספסת אותי
    אני מתלונן על יוזר ספציפי שלא שיתפתי את הסיסמה שלו מלבד לאדם אחד שאני מכיר במציאות וזה חבר אישי שבטוח לא שינה את הסיסמה
    אז מישהו אחר שינה את הסיסמה ואם הוא הצטרף לברית של דניאל אז הוא קשור לדניאל
    שלא תטעה היוזר לא מעניין אותי כמו הקטע המכוער שנעשה כאן
    לגנוב יוזר שלא שלך רק כדי שהברית שלי תשיג עוד כמה נקודות ? זה כבר בדיחה

• אחי יש לנו את אותו אינטרס

אני רוצה חזרה את אפסילון ואת אומגה ואתה רוצה את סיגמא

בוא נעשה מאמץ להחזיר את היוזר ולהבין מי לקח אותו

סומך על דניאל שהוא לא זה שלקח

אבל דניאל יצא לך לדבר עם מי שכן לקח

תנסה לדבר איתו להבין במי מדובר

לדעתי זה משהו מסיגמא כי היוזר באפסילון ובאומגה אפור

אם זה לא יעבוד נדאג להפריש אותו מהמשחק

אין שום מקום לפריצות במשחק הזה

• ולא נכון כלכך מה שאתה אומר אחי

לא יודע עם מי דיברתי בווצאפ אבל כל אחד העביר אותי לחבר שלו שלו הוא הביא את הפרטים

מאמין לך שאתה הבאת רק למשהו אחד

אבל גם הוא העביר אלה וככה הפרטים התגלגלו

זה עדיין לא סותר את זה שזה ממש לא תקין לשחק ביוזר שלא שלך ולכן זה ממש מעצבן

• בדיוק הנקודה כבר עכשיו יש 4 אנשים עם היוזר וזה אומר שכנראה יש יותר במקום לרוץ בהאשמות כדאי לעשות חושבים ולראות איך הוא עבר

• אני לא זה שרצתי בהאשמות אלה חבר שלך
    והעובדות מדברות בעד עצמן
    יוזר שהיה אצלי ביום שאני רב עם דניאל יוצא מהברית שלי ומצטרף לדניאל אחרי הזמן צינון מבלי יותר מדי שאלות של דניאל
    אני יודע מי זה דניאל בלי לשאול אותך 700 שאלות ולאכול לך את הראש הוא לא יוסיף סתם ברור שהוא יודע מיזה על זה האשמה שלי שהיא מבוססת
    היוזר עבר 4 אנשים ואולי יותר אבל לא על ידי על ידי אנשים אחרים שגם קיבלו אותו

• אני מבין אותך אחי והלוואי ותצליח להחזיר את היוזר
    פחות מעניין אותי שלקחו אותו אלה הדרך שעשו את זה וגם אם אני לוקח ממישהו יוזר אני דואג לשמור לו עליו ליום שהוא יחזור
    מי שהבאתי לו את היוזר לא הביא לאף אחד כמו שאמרתי זה חבר מהמציאות זה לא סתם מישהו שהכרתי באינטרנט הוא לא מכיר גם אף אחד קיבל את היוזר נטו לתחזק אותו
    אליהו כנראה חוץ ממני וממך הביא לעוד מישהו וככה זה התגלגל
    ממני זה לא התגלגל החוצה אנשים פה שמגיבים זה חברים של דניאל מהברית שלו גם אני האמנתי שדניאל לא עשה את זה אבל העובדות מדברות בעד עצמן ואם זה לא הוא אז הוא בטוח יודע משהו כל מה שהוא ניסה לעשות זה לגרום למלחמה וזו הייתה דרך מצויינת רשם לי כן תתקוף את היוזר ושהתחלנו לתקוף הוא בכה לארטיום שאנחנו תוקפים חסויות שלו
    כמו שסכסך בנינו לברית יו אר ובנינו לעוד 17 בריתות

דניאל הוא פשוט ילד משועמם עוד מאז שהכרתי אותו הוא סכסך בין בריתות עד שברית אולדסקול עלו עליו ישבו עליו והוא פרש לשרת אחר
    עבר זמן ברית אולדסקול הסתכסכו עם יו אר ומלחמה החלה בניהם ברית ביורן שהיום אנחנו בה בעבר רובה הייתה באולדסקול עזרו לברית יו אר שבעתיד תקעו להם סכין בגב
    אבל איך הסכסוך התחיל ? חחח את זה דניאל יוכל להגיד לכם הכי טוב אם הוא לא ישקר
    ומקרה שהוא משקר אז תדעו שדניאל הצטרף לברית שהפרישה אותו במטרה "לעזור" נגד ברית ביורן והיה מלשין לשתי הבריתות וחוסם להם את השוק השחור בשביל להיות מוגן