עדכון בסיגמא | ביורן נגד מארס ~ ניצחון קליל

• לפני כשבוע שחקן מביורן בשם דור (גיימרז) שבדרך כלל מתרוצץ בשרתים חדשים, נכנס לקבוצת ווצאפ של הברית שלנו, והתחיל לקלל את כולם.

לאחר מכן הוא שלח הודעה לאחד החברים שלו (נון) שיתקוף אחד מהשחקנים בברית שלי

עליתי על צבא והתחלתי לרסק את השחקנים של ברית ביורן אחד אחרי השני עד שהם בכו לארטיום שיבקש ממני להפסיק את המלחמה ;)

נכון להיום ביורן מלאה בבוטים לא פעילים ללא כל ידע במשחק.

c636ed3fd89779daf9a1fea3d4c28f10.png

• ברית של חוות ופחדנים.

היו גיבורים להתחיל מלחמת פתע על ברית קטנה מהם. עכשיו שזה הפוך בוכים כמו נקבות

• דניאל תפסיק לחמם תעניינים ולזיין תשכל בבקשה

תלמד להתנהל עם אנשים בלי לעצבן אותם לריב ולהיות טוקסיק

• דניאל תפסיק לחמם תעניינים ולזיין תשכל בבקשה

תלמד להתנהל עם אנשים בלי לעצבן אותם לריב ולהיות טוקסיק

נראה לי שאתם הטוקסיק היחידים בכל הסיפור הזה

הודעות כמו "אני אחתוך לשרמיט הזה את הביצים" הם לא מתקבלות בטח ובטח שלא מבן אדם כמו דור.

רציתי לפרסם את הרמה של ביורן, אני לא חושב שיש אנשים שחשבו שיש בהם רמה מסויימת אבל אם כן אז זה הזמן לשנות את המחשבה

• חחחח דניאל כמה שאתה ילד קטן זה כבר מבחיל
    קודם כל אתה זה שתחת חסות יאקוזה ולא אנחנו אתה מנסה לחמם את כל העולם בשביל שילחמו את המלחמות שלך כי אתה בסה"כ ילד שמשעמם לו
    אני כבר לא משחק בסיגמא אבל אני מזמין אותך לבוא לצי עם מי שאתה רוצה ותלחם פה אפילו אביא לך משתמשים שתגנוב כמו שכבר עשית
    עכשיו אני אתייחס לכל דבר שרשמת ואשפיל אותך פה כמו שאתה מנסה להשפיל אותנו רק שאתה משקר ואני אביא הוכחות להכל
    כל הסיפור התחיל שהיה משתמש שקיבלתי והבאתי אותו למישהו שיתחזק אותו
    אותו המשתמש היה לעוד מישהו מהברית שלך פשוט על הלובי היה משתמש בשרת יופסילון
    אני לא נכנסתי ליופסילון והוא לא נכנס לסיגמא
    פתאום הוא החליט שהוא נכנס לסיגמא ראה שהמשתמש בסיגמא טוב והחליט שהוא משנה סיסמה או שאתה
    שאלתי אותך למה ומי שינה סיסמה למשתמש אחרי שהייתה התכתבות בקבוצה של הברית שפתחת והוספת אותי כי הבאתי לך מלא יוזרים
    שיקרת ואמרת שאין לך קשר לזה ואחרי יום אותו משתמש פשוט יוצא מברית ביורן ומצטרף למארס ברית שפתחת וצירפת כל כפול אפשרי רק כדי לעבור את ביורן בניקוד ולהתגרות בהם
    רשמתי לך שאני אתקוף את אותו משתמש כי אמרת שאין לך מושג מי זה
    אמרת לי שאין בעיה שאני יכול לתקוף ויש לי את זה בתמונה בשיחה בוואטסאפ וכמו שהסברתי לך אני לא משחק בסיגמא שלחתי את נדב נון לתקוף ואז אתה זה שהלכת לבכות לארטיום שתוקפים מישהו שבחסותו אבל מה שלא הראית לארטיום זה את זה שאתה אישרת שיתקפו אותו והתחלת מלחמה שהיינו שמחים להכנס אלייה ולמחוק אותך אבל תזכיר לי מאיפה התחלת אותה ? אהה לא מהיוזר הראשי שנמצא ביאקוזה אתה מפחד שתשאר לבד במערכה סיכסכת כמו שרק אתה יודע בכמה בריתות וכל זה כי מה ? כי אתה פשוט ילד משועמם

• מ

חסות יאקוזה? ראית יאקוזה נלחמים במלחמה? אתה מוזמן לתקוף אותי ותקבל על זה עוד בראש :) נשבור אתכם שוב אם תבקשו

• ברית של חוות ופחדנים.

חחחח איך אתה בכלל מרשה לעצמך לכתוב פה
    בוא אני אספר גם את הסיפור עלייך
    ברית ביורן עזרה לך בעבר נגד ברית אולדסקול שפירקו לכם את הברית כמה פעמים
    אחרי זה כל פעם הלכת להתחבא בברית אחרת ובכית שתוקפים אותך כי היית מדבר על אנשים רק מאחורי הגב ותקעת לביורן אלה שהצילו לך את התחת ופירקו את אולדסקול בשביל שהברית שלך תמשיך להתקיים חחח ועדיין אתה מלכלך עליהם תשמע אתה בדיחה

• ברית של חוות ופחדנים.

חחחח איך אתה בכלל מרשה לעצמך לכתוב פה
    בוא אני אספר גם את הסיפור עלייך
    ברית ביורן עזרה לך בעבר נגד ברית אולדסקול שפירקו לכם את הברית כמה פעמים
    אחרי זה כל פעם הלכת להתחבא בברית אחרת ובכית שתוקפים אותך כי היית מדבר על אנשים רק מאחורי הגב ותקעת לביורן אלה שהצילו לך את התחת ופירקו את אולדסקול בשביל שהברית שלך תמשיך להתקיים חחח ועדיין אתה מלכלך עליהם תשמע אתה בדיחה

אותו דבר כלפיו ;) גם אותו אתם מוזמנים לתקוף שוב ותחטפו שוב בראש ;) ;) ;)

• ארטיום עצר את המלחמה בטח שלא אתה ובטח שלא אנחנו אני בטוח שהחברה שמה היו שמחים להשפיל אותך אבל אני לא אביא לך פה את הבמה כבר שלא תערוך הודעות כמו שעשית כדי לייצר מלחמה ששוב תהיה בגללך אבל לא תלחם בה

• אני לא רוצה לצטט את ההודעות של המנהיג שלכם חחחחחחחחחח

כמה צבא דיללתי לכם ירבנן ;) ;) אזכיר לכם שאתם מי שבכו בשביל שהמלחמה תסתיים

• ואללה בכינו ?
    אז אתה בטח יכול לשלוח לי הודעה כזו שבה אנחנו בוכים לו ?
    או שכאלו אתה לא יודע לערוך

• "שורה תחתונה, אנחנו לא מעוניינים במלחמה בגלל השחקן המעפן הזה.

שיהנו איתו"

"הורתי לנון לחדול את התקיפות"

אם אתה רוצה להיות עם שימוש בוא תתקוף אותי נראה איזה פה גדול יש לך ;)

• אתה מוזמן לבוא לתקוף אותי בצי אשיג לך משתמשים גם

• הפעם ה600 שאתה מנסה לשדל אותי לשרתים החדשים

• פאק פאק תקשיב אחי אני זה שקיבל את המשתמש מאליהו באפסילון

ראיתי שיש גם משהו שמשחק בסיגמא ולא הפריע לי

ואפילו פתחתי איתו משתמש ראשי שלי בשרת אחד

לפני כמה שבועות משהו שינה את הפרטים של המשתמש

ודפק לי גם את אפסילון וגם את סיגמא שמאוד השקעתי עליו הוא היה מחובר וסינן אותנו

עברתי בערך את כל החברה בברית שלכם כל אחד הביא לי מספר של מישהו אחר שקיבל את הפרטים בסוף האחרון אמר לי שפשוט גם לו שינו

דניאל כפרה עליך עכשיו נכנסתי לסיגמא וראיתי שהיוזר בברית שלך

מה נדפק אחי

• דור העביר את הפרטים למשתמש בין כל העולם ברור אז שמישהו שינה אליו פרטים😂😂😂😂😂😂😂😂

אני ראיתי שהוא עזב את ברית ביורן אז הצעתי לו להכנס לברית שלי והוא נכנס

• היוזר היה אצלנו בברית אבל לא יצא ממנה
    כמו שאמרתי ידעתי שיש מישהו שמשחק ביופסילון אבל לא שיניתי סיסמה לעולם כדי לכבד אותו במיוחד את הבעלים של היוזר (אליהו) למקרה שירצה לחזור
    לדניאל היה פרטים ליוזר והוא החליט שהוא משנה סיסמה זה הכל
    הוא פשוט מנסה לצייר את זה כאילו גנבו אנחנו את היוזר או מישהו אנונימי אבל אם זה היה קורה לא היינו יוצאים מהברית שלנו ומצטרפים לדניאל כדי שיעקוף אותנו במיקום של הבריתות....

• תשמע אין שקרנים כמוך
    לא העברתי לאף אחד את היוזר בטח שלא לך
    מישהו אחד קיבל ממני את היוזר וכמובן ברשות אליהו
    אני יכול לחלק את היוזרים לכל העולם אבל בתנאי שהם שלי
    מה שלא שלי אני לא שולח לעולם וכיבדתי את אליהו אז לא שלחתי לאף אחד
    ממש הגיוני שבדיוק ביום שאני ואתה מתווכחים היוזר משנה את הפרטים יוצא מביורן ומצטרף אלייך מבלי שאתה יודע מי זה אפילו לא את השם שלו...
    לפחות הייתה עושה את זה פחות צפוי... צפיתי ממך ליותר

• שמע לא יודע בדיוק מה קרה רק יכול לומר לך שמי ששיתף סיסמאות לכל העולם לא יכול להאשים משהו אחד רק בגלל שיש לו אינטרס, בעיה של מי ששיתף את היוזר לכל העולם אתה לא יכול לבוא בטענות לאף אחד