ADA VS EMP

• המלחמה תימשך קצת מעט יותר, שחקן שלהם החליט שבא לו פתאום לקנות כמות מצחיקה של אמברוסיה, אז, בהצלחה לנו

• ;)

• דרך אגב מוזמנים לדבר איתי על קניית צבא

אני מוכר את כל הסוגים ימי ורגלי במחיר עלות

תשלחו הודעה במשחק אם אתם מעוניינים

Shlakot

• דרך אגב מוזמנים לדבר איתי על קניית צבא

אני מוכר את כל הסוגים ימי ורגלי במחיר עלות

תשלחו הודעה במשחק אם אתם מעוניינים

Shlakot

המלחמה שלכם עדיין נמשכת? תן עדכון קטן למי שלא יודע מה קורה בשרת

• המלחמה נגמרה אולי העלה פוסט היום

בכללי חושב שזה היה מלחמה מצויינת ביחס לגיל השרת

ראיתי פוסט דוחות של שרתים אחרים

זה רמה אחרת לגמרי

• המלחמה נגמרה אולי העלה פוסט היום

בכללי חושב שזה היה מלחמה מצויינת ביחס לגיל השרת

ראיתי פוסט דוחות של שרתים אחרים

זה רמה אחרת לגמרי

שמע אתה ממש מגזים חחח

המלחמה הכי מעפנה שהייתה אי פעם נראה לי

• ברור שלא היה פה מלחמה מטורפת

כי כן זה תחילת שרת ואי אפשר להחזיק יותר מידי גנרלים ובכללי הרוב המוחלט לא חקר אפילו ענקים

אבל שוב ביחס לתחילת שרת זה רמה גבוהה

• ברור שלא היה פה מלחמה מטורפת

כי כן זה תחילת שרת ואי אפשר להחזיק יותר מידי גנרלים ובכללי הרוב המוחלט לא חקר אפילו ענקים

אבל שוב ביחס לתחילת שרת זה רמה גבוהה

שמע אני באמת לא אומר את זה בקטע מזלזל או משהו, פשוט אני הייתי בהרבה פתיחות שרת ואני גם מכיר את המלחמה הזו וזה לא משהו מיוחד. היא הייתה יחסית חד צדדית, פערים מאד גדולים של מחקרים תשתית ויכולת צבאית. מה שבעיני הופך מלחמה למטורפת זה שיש אתגר ויש פייט. מדובר פה על מלחמה של כמה זמן? חודש? והגזמתי... אני פשוט חושב שזה תיאור לא נכון של המלחמה. אבל אולי ההגדרה שלך למלחמה מטורפת הוא שונה משלי וזה גם בסדר :) בכל מקרה כל הכבוד לכם על הניצחון ושיהיה לך אחלה של לילה מר ניר

• לא יודע על איזה פערים אתה מדבר אחי

במחקרים יש להם משהו שהגיע לעתידים ובכללי הם חקרו יותר

יכולת צבאית חברה אצלהם הרימו צבא של 10 אלף פלוס גנרלים(הגיע גם ל20)

תשתית לרוב המוחלט יש נפחייה פעילה נכון שלא 5 אבל זה נטו בגלל שהצלחנו לתפוס להם מקום במבצרים ולהוריד אמונה

יכול להיות שההגדרה שלי שונה אבל בדקתי אחי

בפוסט דוחות בשרתים האחרונים

וראיתי שם דוחות של 200 פלנקס

ובגג הטופ על 30 נקודות התקפה

שוב הכל עניין יחסי

אשמח שתראה לי פוסט דוחות שאתה חושב

שרציני מבחינת לתחילת שרת ובתקופה הזאת שהמשחק רק מאנשים

• אני לא קשור לזה, אבל אני חושב שמי שאמר את זה די מזלזל ביוניט

אם אתה נכנס למדענים, אתה רואה שחלק גדול מהמקרים, יש יותר מדענים לחברי יוניט מאשר לחברי TP

• אני לא קשור לזה, אבל אני חושב שמי שאמר את זה די מזלזל ביוניט

אם אתה נכנס למדענים, אתה רואה שחלק גדול מהמקרים, יש יותר מדענים לחברי יוניט מאשר לחברי TP

חבילות קריסטל...

• אתה מסתכל על המצב הנוכחי, שכמו שאמרתי גם אחרי שהייתה הדבקה מצד יוניט במחקרים עדיין יש יתרונות לטיפי בעניין.

אני אישית הייתי ביוניט, ולצערי למרות שיש שם כמה חבר'ה עם פוטנציאל ושהם אחלה הברית עצמה לא ממש הצליחה לממש איזשהוא פוטנציאל וההתנהלות הייתה מחפירה לחלוטין.

לגבי פוסט דוחות, אתה מבקש משהו שאתה יודע שאין.. אף אחד לא מעלה פוסטי דוחות מאז שהפורום נהיה הפורום החדש והפורום הישן נמחק לפני כמה חודשים.

יש כמה דברים שאתה לא לוקח בחשבון:

פעם לא הייתה אפשרות לקנות משאבים ולכן ההתקדמות היום מהירה יותר בתחילת שרת

היו הרבה יותר שחקנים בכל שרת ולכן המלחמות היו הרבה יותר אינטנסיביות.

רוב הדוחות שאני ראיתי מהמלחמה הם יחס נפחיה לטובת טיפי (נפחייה 5 מול אין נפחייה או נפחייה נמוכה יותר) או פערי שיפורים (נכון שזה תירוץ גרוע אבל זה באמת מה שהיה לצערי)

בשורה התחתונה, אין ספק שטיפי ניצחו את יוניט בצורה מאד מהירה אבל זה לא משהו מיוחד, בתור אחד שהיה ביוניט אני חושב שזה יותר אשמתנו מאשר לזכותכם. אני אישית לא משחק יותר מדי באומגה ולכן גם לא כל כך משנה לי מה שהולך שם אבל להגיד שמדובר ברמה אחרת זה קצת לעשות פיל מזבוב בעיני.

לגבי נקודות התקפה וכו' יכול להיות שאתה צודק היה יותר גנרלים ויותר נקודות התקפה אבל שוב, זה בעיקר כי היום יש לך חבילות חיילים, קניית משאבים וערימות של כפולים.

זה לא מצביע על יכולת בעיני רק על סגנון משחק שונה ממה שהיה והיום הרמה במשחק הרבה יותר נמוכה למעט שרתים שבהם אתה נדרש לנהל עשרות חזיתות שזה משהו שלי אישית עדיין לא יצא להתמודד איתו ולכן איני יכול לאמוד את הרמה של זה. אבל מבחינת תחילת שרת... אני יכול לתת לך דוגמה את שרת צ'י שבו רק הברית שאני הייתי בה כשהתחלתי לשחק שם (נרשמתי באיחור קל של 23 יום) נלחמה רק נגד אויבים חזקים ממנה בניקוד ובמחקרים וניצחה את כל המלחמות במיעוט שחקנים, צבא, זהב וללא כפולים

ככה שבעיני ההישג שלכם אינו הישג מיוחד ביחס לשרתים האחרונים כי כל אחד יכול לעשות את מה שעשיתם עם אותם אמצעים. ורוב השחקנים אצלנו הם שחקנים חוזרים שאין להם את הידע הצבאי הדרוש כדי לתת פייט לשחקנים שיש להם ידע רענן על הלחימה של היום זה הכל.

בכל מקרה, עדיין שאפו על הניצחון למרות שאני לא מעריך ממש את הברית שלכם באופן אישי חושב שאתם סתם ביריונים (לא בהכרח כולם, אבל חלק גדול אצלכם) ואני מאמין שתמצאו את עצמכם משחקים עם עצמכם ותשתעממו מאד מהר מהשרת במקום לשמור על השרת חי כדי שההשקעה שלכם בו תהיה שווה משהו. אבל זו רק דעה של חווה צנועה :)

סליחה על החפירה אבל מקווה שהסברתי את עצמי בצורה ברורה מספיק, שיהיה אחלה יום

• כך או כך השרת ימות

• .אתה טועה, לא כל שרת מת. רק שרתים שבהם אנשים מנסים לשלוט ולשחק עם עצמם בשביל לתרום לאגו שלהם

כבר יצא לנו לדבר על זה דניאל אתה כבר מכיר את דעתי בעניין

• כן יש משהו במה שאתה אומר