Perfecto [-Т-] :: vs :: Jason-1936 [-RS-] 963.2/6365.2

• Пристигле старлете са Зете код нас. Прво је главни старлетан молио за милост како би заштитио савез од нас, кукао на пар адреса:D После је претио, умислио да му је ово аматерска Зета са 2 активна играча, купио генерале и мистериозно се ућутао:D

Тик Так Тик Так;)

Борба за VIZANTIJA

(25.09.2021 8:43:22)

Perfecto[-Т-] из Demetra vino

vs

Jason-1936[-RS-] из VIZANTIJA

---------------------------------------------------------------------------------------------

Сумпорни Мускетар.....................168(-0) - Сумпорни Мускетар.....................0(-250)

Мачевалац............................404(-36) - Мачевалац.............................0(-100)

Копљаник............................680(-560) - Копљаник..............................0(-318)

Челични џин...........................172(-0) - Челични џин...........................0(-600)

Гирокоптер............................34(-26) - Гирокоптер.............................0(-60)

Минобацач..............................54(-0) - Минобацач..............................0(-30)

............................................. - Доктор.................................40(-0)

Кувар..................................10(-0) - Кувар..................................30(-0)

............................................. - Зид.....................................0(-7)

Бацач копља..........................593(-41) - .............................................

Ован...................................30(-0) - .............................................

Балон Бомбардер.........................0(-8) - .............................................

Катапулт...............................18(-0) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Генерали...............................-963.2 - Генерали..............................-6365.2

Нападачки поени.........................15913 - Одбрамбени поени.........................2408

Претрпљена штета........................48160 - Претрпљена штета.......................318260

Штета у процентима........................13% - Штета у процентима........................87%

Победници: Perfecto[-Т-]

Губитници: Jason-1936[-RS-]

• Пристигле старлете са Зете код нас. Прво је главни старлетан молио за милост како би заштитио савез од нас, кукао на пар адреса:D После је претио, умислио да му је ово аматерска Зета са 2 активна играча, купио генерале и мистериозно се ућутао:D

Тик Так Тик Так;)

Pre svega cestitke na hofu, savezniku BO

Ako si toliko jak kad god zelis online bitku javi se ,)

Ares - Denis1998 -SRBIJA-(KOM )

• Ako si toliko jak kad god zelis online bitku javi se ,):)

Друже, онлине битку могу да тражим само са играчима који су бољи од мене и да научим још понешто од њих. Испилио си се јуче на Јоти после трајног мода када сам ти угасио савез и умислио си да ти је ово Зета. Прво си молио и кукао код сваког понаособ да вас не нападамо и да вас пустимо да се развијате, цвилио си недељу дана. Савезнике ти редовно пеглам, штета па је овај један кажњен али ту остали. Купио си генерале од аматера попут тебе, један напад послао ниси на -Т- и ти си себи дао за право да си битан фактор да се теби неко јавља за битку:D:D

У мом граду ћеш увек ако сам ту добити онлине битку, кординате знаш где су;)

Edited once, last by BBRS ().

• Ako si toliko jak kad god zelis online bitku javi se ,):)

Друже, онлине битку могу да тражим само са играчима који су бољи од мене и да научим још понешто од њих. Испилио си се јуче на Јоти после трајног мода када сам ти угасио савез и умислио си да ти је ово Зета. Прво си молио и кукао код сваког понаособ да вас не нападамо и да вас пустимо да се развијате, цвилио си недељу дана. Савезнике ти редовно пеглам, штета па је овај један кажњен али ту остали. Купио си генерале од аматера попут тебе, један напад послао ниси на -Т- и ти си себи дао за право да си битан фактор да се теби неко јавља за битку:D:D

У мом граду ћеш увек ако сам ту добити онлине битку, кординате знаш где су;)

U tvom gradu mogu dobiti samo kolos kao i ranije, kao igrac si 0, i svestan si toga, izlazim iz rasprave sa tobom nisi vredan niti jedne reci, imaces komplekse citavog zivota i nema se tu sta vise pricati:D

Ares - Denis1998 -SRBIJA-(KOM )

• kao igrac si 0,

Та " 0 " има више направљених хофова за 2 године него ти за целу твоју Икариам каријеру и то не кажем ја него форум што се лако може проверити:D

izlazim iz rasprave sa tobom nisi vredan niti jedne reci

Толико " нисам вредан " твојих речи да коментаришеш мој хоф над твојим ( глупо би било да кажем савезом, увреда би била за све остале праве савезе )

imaces komplekse citavog zivota i nema se tu sta vise pricati

Комплексе? Од чега? :D

Што сам послао твој бивши савез у историју на Јоти а тебе у МОД дуг годину и јаче дана?:D

Што се више упушташ у причу, то ће пре људи да те провале. На једном јачем серверу ниси опстао дуже од пар месеци осим на Зети која је неактивна већ годинама уназад чак и током зимском периода. Уживај тамо где ти је место;)