הצפי של חזרת היכל התהילה זה בחודש - חודשיים
הקרובים. בדרך כלל זה יוצא בסוף השנה האזרחית אבל לפי המצב הקיים המנהלים עובדים על משהו שיתאים למצב
בקרוב ההיכל חוזר ביחד עם הפעילות שחזרה אלינו לפורום!!! ![]()
![]()
![]()
יש למה לצפות ![]()
הצפי של חזרת היכל התהילה זה בחודש - חודשיים
הקרובים. בדרך כלל זה יוצא בסוף השנה האזרחית אבל לפי המצב הקיים המנהלים עובדים על משהו שיתאים למצב
בקרוב ההיכל חוזר ביחד עם הפעילות שחזרה אלינו לפורום!!! ![]()
![]()
![]()
יש למה לצפות ![]()
כבוד גדול בהצלחה לכולם
סוף סוף
..........
אני
בשעה טובה
יפה למה לא
סוף סוף
מה אומר יהיה משהו בפסי או שהשרת חדש מידי?
אם הייתי מנהל פורום הייתי מגיב ונועל את האשכול
אין טעם לנעול פוסט כזה ותכלס אין טעם לנעול שום פוסט לא משנה מה הוא אלא אם זה משהו רשמי כמו עדכונים וחוקים שעושים שאי אפשר להגיב שם מההתחלה.. כל פוסט מביא פעילות לפורום הרי
הגיע הזמן
אין טעם לנעול פוסט כזה ותכלס אין טעם לנעול שום פוסט לא משנה מה הוא אלא אם זה משהו רשמי כמו עדכונים וחוקים שעושים שאי אפשר להגיב שם מההתחלה.. כל פוסט מביא פעילות לפורום הרי
התבלבלתי בתגובה, חשבתי שאני מגיב לאשכול האחרון שרושם תגובה לפוסט הזה מקבל מיליון משאבים
התבלבלתי בתגובה, חשבתי שאני מגיב לאשכול האחרון שרושם תגובה לפוסט הזה מקבל מיליון משאבים
חחחחחחחחחח אני מת יגאון
חחחחחחחחח
הגיע הזמן
פייי איזה כבוד בשחקן האגדי יורד אל העם ומגיב בפורום ![]()
אחלה פוסט ![]()
לא נשאר הרבה זמן עד אז
עבר שבוע ;)))) בקרוב חוזר
כל כך קרוב אבל כך כך רחוק ![]()
לא להתייאש