אוריין
אומגה
בטיפול
אוריין
אומגה
בטיפול
אושר מתקדם בשקט
חחחחחחחח 🤫🤫🤫
נודר
צחחחחחחחחחח
שליקליק
שניצל
המבורגר
אפאפאפאפאפ משהו יותר בריא
לבבות דקל
עדיף אמברוסיה
+++
יש לי הרגשה שהפורום הופך להיות גרוע יותר משדרוג לשדרוג
די מייאש כתוב כאן ויותר גרוע, מישהו ענה לי ואני לא מוצא את התגובה, ככה סתם פרחה לה בחינניות לאן שהוא
בקיצור, מאחר ומשחק מבוסס בחלקו על אמברוסיה ולא שניצל או טיולים בתיילנד, אמבריסיה היא הגמול הטוב ביותר כפרס על הכל
אסטה לוויסטה ולילה טוב
דרך אגב, את הסנטורית (קנטור ממין נקבה) עשיתי מעיסת נייר ומי שלא יודע מה זה, זה נייר גרוס מעורבב בדבק פלסטיק ודבק טפטים ולמה בתחביר שלי משתבש כאשר אני שולח?י
יש לי הרגשה שהפורום הופך להיות גרוע יותר משדרוג לשדרוג
די מייאש כתוב כאן ויותר גרוע, מישהו ענה לי ואני לא מוצא את התגובה, ככה סתם פרחה לה בחינניות לאן שהוא
בקיצור, מאחר ומשחק מבוסס בחלקו על אמברוסיה ולא שניצל או טיולים בתיילנד, אמבריסיה היא הגמול הטוב ביותר כפרס על הכל
אסטה לוויסטה ולילה טוב
דרך אגב, את הסנטורית (קנטור ממין נקבה) עשיתי מעיסת נייר ומי שלא יודע מה זה, זה נייר גרוס מעורבב בדבק פלסטיק ודבק טפטים ולמה בתחביר שלי משתבש כאשר אני שולח?י
דביר שנים לא היית בפורום
Display Moreיש לי הרגשה שהפורום הופך להיות גרוע יותר משדרוג לשדרוג
די מייאש כתוב כאן ויותר גרוע, מישהו ענה לי ואני לא מוצא את התגובה, כך סתם פרחה לה בחינניות לאן הוא
בקיצור, מאחר ומשחק המבוסס בחלקו על אמבולסיה ולא שניצל או טיולים בתיילנד, אמבריסיה היא הגמול הטוב ביותר כפרס על הכל
אסטה לוויסטה ולילה טוב
דרך אגב, את הסנטורית (קנטור ממין נקבה) עשיתי מעיסת נייר ומי שלא יודע מה זה, זה נייר גרוס אינטרבב בדבק פלסטיק ודדק טפטים ולמה בתחביר שלי משתבש כאשר אני שולח? י
דביר שנים לא היית בפורום
פורום בעיית ולא ידידותי
דרך כלל טכנולוגיה משפרת טכנולוגיה קודמת, כאן, בפורום, עושה רושם שהם עושים הכל להפך
התחביר משתבש וזה מעצבן ובעיקר לאדם שכותב שירה וזאת כבר פעם שלישית שאני מנסה לתקן וזה משבש את התחביר שוב ושוב. מ י י א ש
כתב משמאל לימין
אתר מאוד לא ידידותי לגולש וחבל, כי בעברו הוא תסס והיה פעיל ברמות
היה מדריך כלשהו בפורום לגבי זה שעדן עשה תנסה לחפש