הצעה | כפתור הפורום

• לפי דעתי אפשר לעשות שהכפתור של הפורום במשחק ובלובי איקרים הישראלי יוביל אוטומטית לפורום איקרים ישראל

זה יקל על משתמשים חדשים ומשתמשים שלא מכירים את הפורום וייתן להם יותר רצון לפתוח כאן משתמש

• אני בעד.

שיעביר אותך ישר לפורום הישראלי ולא לגלובל.

אני לא נכנס לפורום נטו בגלל זה.

הפורום הזה יותר מידי בלאגן ביחס לישן, והכל פה לא ברור עשו יותר מידי מיקס של הכל

• חבל על הזמן שלך..

כל ההצעות פה מקסימום מגיעות לאדמין ישראלי ושם זה נגמר

לא נכון

ההצעות מגיעות אליהם ואם הם רואים את זה כמועיל הם מעבירים את זה הלאה ואחר כך זה מה שהמנהלים הראשיים יחליטו או איך שזה מסודר שם

ההצעה שלי לחידוש היכל התהילה למשל התקבלה ובקרוב זה יחזור סוף סוף כי זו הצעה ריאלית והגיונית

• לדעתך ההצעות שלך מועברות למחלקה המתאימה בגיימפורג'? הצחקת אותי

אני מדבר על הצעות לשינויים במשחק, היכל תהילה הוא עניין של הפורום שבקלות ניתן לשינוי ע"י המנהלים פה

• לדעתך ההצעות שלך מועברות למחלקה המתאימה בגיימפורג'? הצחקת אותי

אני מדבר על הצעות לשינויים במשחק, היכל תהילה הוא עניין של הפורום שבקלות ניתן לשינוי ע"י המנהלים פה

כן. במידה ויש הצעות ריאליות וחדשניות זה מועבר לגורמים המתאימים והם מחליטים מה לעשות עם זה

כל ה"הצעות" שלכם אלו אותם דברים. מתי איחוד שרתים מתי יחידות חדשות מתי אפליקציית איקרים, נו באמת תהיו רציניים.

במידה וזה דברים שמנהלי איקרים ישראל יכולים לעשות וזה בקשות הגיוניות אז זה יכול להעשות כבר כאן וזה לא צריך להועבר הלאה

• ישנם לא מעט הצעות הגיוניות שהוצעו...

אפליקציית איקרים לא רציני לדעתך? אשכרה קיימת אפליקציה שפותחה למשחק שקיימת בגוגל פליי שאינה עובדת

אז זהו לדעתי זה לא עובר את המנהלים פה בארץ זאת בדיוק הבעייה. תגיד מתי פעם אחרונה המשחק הזה קיבל עידכון שאינו כולל רק תיקון באגים (לפחות את זה הם עושים) שנה? שנתיים? שלוש? המשחק הזה גוסס. את הפורום הם כבר רצחו, יש פה 5 אנשים שמדברים בינם לבין עצמם

• ישנם לא מעט הצעות הגיוניות שהוצעו...

אפליקציית איקרים לא רציני לדעתך? אשכרה קיימת אפליקציה שפותחה למשחק שקיימת בגוגל פליי שאינה עובדת

האפליקציה עובדת בחלק מהמכשירים רק צריך לעדכן אותה וזה לא יקרה אם כבר עדיף לעשות שהגוגל כרום של איקרים יהיה כמו הטורקי למרות שכבר התרגלתי וכולם התרגלו להשתמש באיקרים דרך הגוגל כרום בטלפון

אז זהו לדעתי זה לא עובר את המנהלים פה בארץ זאת בדיוק הבעייה.

אז תתפלא. אתה אומר שטויות לגמרי מה שקורה אחר כך זה לא באחריות המנהלים בארץ

את הפורום הם כבר רצחו, יש פה 5 אנשים שמדברים בינם לבין עצמם

זה עלה ל13 ועד לפני חודש המספר משתמשים שהיו בפורום עמד על 0 המצב של הפורום מצויין ואני מקווה שזה ימשיך לצמוח עוד עם הזמן

• האפליקציה עובדת בחלק מהמכשירים רק צריך לעדכן אותה וזה לא יקרה אם כבר עדיף לעשות שהגוגל כרום של איקרים יהיה כמו הטורקי למרות שכבר התרגלתי וכולם התרגלו להשתמש באיקרים דרך הגוגל כרום בטלפון

אז תתפלא. אתה אומר שטויות לגמרי מה שקורה אחר כך זה לא באחריות המנהלים בארץ

זה עלה ל13 ועד לפני חודש המספר משתמשים שהיו בפורום עמד על 0 המצב של הפורום מצויין ואני מקווה שזה ימשיך לצמוח עוד עם הזמן

האפליקצייה עובדת רק לבעלי אייפון כי אפל לא מרשה לעצמה להחזיק בחנות שלה אפליקציות שאינן תקינות, לא יודע איפה עוד ראית שזה עובד

בדיוק. בגלל שהאחריות היא לא של המנהלים לא קורה עם זה כלום, הטענה שלי היא בעיקר לגיימפורג

אני חבר בפורום איקרים ישראל מפברואר 2009, המצב של הפורום לא טוב, גם אם אתה רואה שיפור קטן

• זה שיש שיפור קטן אתה כבר צריך להגיד תודה, לא יבואו 100 איש בשנייה הראשונה שרוצים להחיות אותו, אלא באים 10, ואז יבואו 20, ואז 50, לא גודלים בשנייה ותפסיק להיות כזה שלילי אתה סתם מגזים

בנוגע לאפליקצייה בגוגל פליי אני גם חושב שזה בושה שזה לא עובד והם צריכים לתקן את זה בהקדם

• נכון המצב לא כמו פעם אבל עכשיו זה משתפר וגם אם יהיו 25 שחקנים פעילים פה זה מצויין ומעל ומעבר תחשוב ש25 שחקנים זה כמות השחקנים הפעילים שיש בשרת אומגה חחח הפורום יהיה שרת משל עצמו

ולגבי האייפון האפליקציה גם לחלק ממשתמשי האייפון לא עובדת

• בדיוק ככה מתחילים לאט לאט, כשאנשים יראו שהפורום חוזר להיות פעיל עם הזמן יחזרו ישנים או יגיעו חדשים הכול עניין של תהליך כדי להחיות את הפורום

• אני חושב שאני היחיד שאף פעם לא השתמש באפליקציה ורק בכרום בטלפון גם כשהאפליקציה עוד עבדה

• עד בערך 2017 - 2018 האפליקציה עבדה אבל גם כשהיא עבדה הגוגל כרום היה יותר נוח הרבה לא אוהבים תגוגל כרום כי הם לא יודעים איך להכנס למצב מחשב בעקביות

מצב מחשב זה תענוג להשתמש באיקרים בכרום, אני חושב שאעשה על זה מדריך מתישהו

• רעיון טוב זה די מעצבן שכל פעם צריך לנווט לפורום הישראלי

לפי דעתי זה גם מרתיע אנשים ולא מבינים איך מגיעים לפורום הישראלי ספציפית

• רעיון טוב זה די מעצבן שכל פעם צריך לנווט לפורום הישראלי

לפי דעתי זה גם מרתיע אנשים ולא מבינים איך מגיעים לפורום הישראלי ספציפית

נכון

אנשים נכנסים לפורום ולא מבינים מה אני רוצה מהם ואני צריך שעה להסביר להם