?מה הפסל הכי אנדרייטד במשחק לפי דעתכם

• ?מהו הפסל הכי פחות מוערך במשחק לפי דעתכם והסבירו למה אתם חושבים שהוא שימושי

!דיון מהנה

• הרמס

צינון מהיר

ובשילוב עם פוסידון או באיים קרובים יעילות לא נורמאלית לא משנה באיזה שלב אתה במשחק

• הדס פסל ממש טוב כמו נפחיה אבל לצד המגן זה מחזיר מעלות היחידות שמתות ככה שמי שלא רוצה להתרברב בדוחות טובים אלא בתוצאות זה פסל טוב ממש בשבילו, גם הפסל דמטר ממש טוב לחסיכות של זהב ולעצלנים כמוני שלא מעבירים יין, יש לי כמה שחקנים עם 5 ערים בפסל הזה וגם עם 5 ערים בהדס. בשרתים כמו בטא למשל הדס זה פסל ממש טוב תחשבו שמיליונים של גנרלים זה גם טונות של משאבים

• לפי דעתי הפסל אתנה גם ממש לא מוערך, 400% משאבים מוגנים על השטח הבטוח במחסנים, בסבבי פיראטים הדבר הזה מגן עליך לחלוטין, מספיק לשלוח צפה יום אחרון ואתה מסודר לגמרי, הסיבה גם לדעתי שהוא לא מוערך היא שרוב השחקנים משתמשים באמברוסיה ולכן לא מפחדים על משאבים כי בקלות אפשר לקנות חבילות הגנה על משאבים או להמיר ולתרום או לעשות ניסוי

• אמרתם פה דברים נכונים

אבל לפסלים ששולחים אליהם צפה

אני רוצה לראות אם יש פה אחד שיוותר על נפחייה או פוסידון במיוחד שכשהוא משחק ימי

נכון בכל פסל יש משהו טוב אני גם שולח לדמטר כשאני בונה צבא אבל ברור לי שאני לא אשב על אחד כזה....

• אמרתם פה דברים נכונים

אבל לפסלים ששולחים אליהם צפה

אני רוצה לראות אם יש פה אחד שיוותר על נפחייה או פוסידון במיוחד שכשהוא משחק ימי

נכון בכל פסל יש משהו טוב אני גם שולח לדמטר כשאני בונה צבא אבל ברור לי שאני לא אשב על אחד כזה....

מסכים לגמרי, חוץ מהרמס שבנאים אולי יוותרו על נפחייה אחד

אבל תכלס זה לא סותר

Edited once, last by Mr.NoBody ().

• נפחיה. אני ואף אחד מהחברים שלי לא משתמשים בזה אבל זה יכול להועיל איכשהו

POWER - עוצמה

האנרגיה העצומה זורמת בוורידים שלי. אני מסוגל לעשות הכל.

כשאני נכנס למצב כועס מי שנמצא סביבי צריך לברוח.

הרמת כוח היא גבוהה ביותר. עוד 3 חודשים תשמעו ממני בשרת אומגה.

נחייה (אתם לא) ונראה" מה שנקרא"

• בבטא הרבה שחקנים משתמשים בהדס במקום הפוסידון או משאירים להם פוסידון אחד או שניים רק בשביל הדילולים או סתם שמים 2 ערים בהדס או עיר אחת

אין כמו לראות את שלושת הפסלים האלה מופעלים בו זמנית... נפחיה הדס ופסל ענק

• הדס הרמס ודמטר פסלים מעולים. שימושיים לדברים ספציפיים. מלחמות אולי פחות אבל עם פיזור נכון של כמות ערים יכול להיות שימושי מאד.

• הדס הרמס ודמטר פסלים מעולים. שימושיים לדברים ספציפיים. מלחמות אולי פחות אבל עם פיזור נכון של כמות ערים יכול להיות שימושי מאד.

דווקא דמטר שימושי למלחמות לא? אתה שולח צפה לפני שאתה מגייס צבא ואזרחים מתמלאים מהר יותר

דווקא דמטר שימושי למלחמות לא? אתה שולח צפה לפני שאתה מגייס צבא ואזרחים מתמלאים מהר יותר

אפשר להשתמש בו, אבל אני מתכוון בתור ערים קבועות. פסלים שאתה שם בהם צפה מפעיל ומפרק זה בכל מקרה עושים את כל הפסלים כמעט.. לפחות אני חחחח

אפשר להשתמש בו, אבל אני מתכוון בתור ערים קבועות. פסלים שאתה שם בהם צפה מפעיל ומפרק זה בכל מקרה עושים את כל הפסלים כמעט.. לפחות אני חחחח

חחחח אתה משחק בשרתים ישנים יחסית נכון?

• האמת שלא, חזרתי מפרישה לפני כמה חודשים. אבל שיחקתי בכל השרתים כמעט עד אומיקרון. ועכשיו בצ'י. פשוט יש לפסלים האלה שימוש בערים קבועות. תלוי מה המטרה. אני אישית לא שם בפסלים האלה ערים קבועות בדרך כלל אבל יש לי משתמש בשרת בחו"ל שבניתי אותו בדמטר הרמס ופוסידון בלבד כי המטרה שלו היא לא מלחמה אלא בנייה וייצור בעיקרון

• אני אישית ממש מציע לנסות קצת עם הרמס

אף אחד לא שם עליו אבל בשילוב עם פוסידון אפשר לעשות באיים קרובים מהפך עם המשאבים

ואם אתם שולחים באותו אי גם בלי פוסידון אתם יכולים להריץ כמויות אדירות של משאבים

• דיוני ספאם לא יחזקו את הפורום ישאירו אותו כמו שהוא אם לא יעשו אותו חלש יותר

דיון ספאם? מה ספאם בזה? ובנתיים התוצאות מראות שאתה טועה :)