size yeterli bize yeterli değil herkes parayla oynamıyor anlayışlı olalım lütfen 3-4 haftadan önce hazır olamayız eğer zevkli savaş yapmak istiyorsanız beklemeniz lazım
ᏗᎩᎩᎥᏝᎴᎥፚᏖᏋᏗᎷ [ᏖÜᏒᏦ] Savaş Raporları
-
- Battle Report
- EN
- Adonis
- PRO2015
- Thread is marked as Resolved.
-
-
siz savaşı kabul etmiyorsanız bu baskının acısını üyelerinizden çıkartırız söyliyim gerisi size kalmış beyler
-
siz savaşı kabul etmiyorsanız bu baskının acısını üyelerinizden çıkartırız söyliyim gerisi size kalmış beyler
Bu şekilde ne bir olumlu karar verir her iki ittifak, Ne de anlaşmalı savaş olur, ancak sürekli devam eder her iki ittifak savaşı bu da yıpratacaktır herkesi, bizim için sorun değil.
-
baskına gelmişsin 10 gün sonra savaşalım diyorum kabul etmiyon 1 ay sonra diyon nasıl bir karar alalım
-
arkadaşlar geldiğiniz yer bizden uzakta ortada bir yerde buluşalım savaşalım isterseniz bu kadar güven varsa kendinize
:)))))))))))))))))))))))))))
-
arkadaşlar geldiğiniz yer bizden uzakta ortada bir yerde buluşalım savaşalım isterseniz bu kadar güven varsa kendinize
sen gül gül

-
sen gül gül

gülüncek durum çünkü
-
Merhaba arkadaslar, kolay gelsin. Her iki tarafi da tebrik etmek istiyorum. Savaslarinizin cok zevkli gectigine inaniyorum. Eger mahsuru olmazsa planli savasiniza izleyici olarak katilmak istiyorum :))
-
Merhaba arkadaslar, kolay gelsin. Her iki tarafi da tebrik etmek istiyorum. Savaslarinizin cok zevkli gectigine inaniyorum. Eger mahsuru olmazsa planli savasiniza izleyici olarak katilmak istiyorum :))
Hoşgeldiniz hocam sefalar getirdiniz
-
Sohbetinize futursuzca daldigim icin kusuruma bakmayin. Hos buldum :))
-
Sohbetinize futursuzca daldigim icin kusuruma bakmayin. Hos buldum :))
Estağfurullah olur mu öyle şey

-
-
-
Display More
devamı :
Hepsi bu kadar otto ile savaştayız gibi bahane üretmekten geri durmayan dark ittifakına başarılar dileriz Türk ittifakı olarak ve küçük bir tavsiye vermek isteriz bir ittifak ile savaşta iken başka bir ittifaka saldırmayın saldırıyorsanız neticelerine katlanın iyi oyunlar dilerim
Ellerinize sağlık her zaman ki gibi devam

-