Server birleşmesi

• Saygı değer ikariam oyuncuları yıllardır bu oyunu bırakamayan arkadaşlar biliyorum yoruldunuz fakat bu konuda destek istiyorum. server birleşimi olmadığı ve yeni server açıldığı sürece eski serverlar tamamıyla ölüm düzeyinde oyuncu kalmadı artık bunu hepimiz biliyoruz. Yani ne savaşlar dönüyor ne bir başka bir şey çünkü kalmadı ya banlandı gitti yada artık yoruldu gitti.

Fakat dedim bir yeni servera bakayım acep ne haldedir diyerekten reklamı görüp girdim AENEAS serverına şöyle bir baktım 4-5 gün sağlam oynadım fakat ben bir yeni server havası göremedim eski oynadığım eirene serverı dahi daha kalabalık bir serverdır :)

Sayın yönetici FastFooD lütfen bu isteklerimizi yukarı makama bildirmek için bir çaba gösteriniz bizleri unutuyorsunuz bizlere yardımcı olunuz.

veya şirkete toplu bir şekilde sesimizi duyurmak için önerisi olan varsa da uygulaya biliriz.

">

• Güncelleme? Birleşme ? Wat. What wot :) tahminimce bir şirketin yazılımcı kadroları bir oyun gelişimini tamamlayınca ya da belli seviyeye gelince tırt. O ekibi farklı bir alana yönlendiriyor oyun yapmaları geliştirmeleri için zaten ikariamdan cukka geliyor geliştirmeye ne gerek var ki diye düşündüklerini tahmin ediyorum :). Desteğim tam ama inancımı sorarsan bu konunun hatırına 3 ayda yeni server yine gelir :) Saygılar sevgiler ....

• Şirkete değil de siz önce FastFooD a sesinizi duyurun.

haksız yere banlandım ve yoneticilerin pesinden 6 ay gezdim 1 tanesi bile konusmaya tenezzul etmedi.

2.5 yıllık emegimi yediler, forumda yazınca banladılar.

bu hali hosunuza gidiyorsa devam gitmiyorsa buralardan cok bir yenilik falan beklemeyin.

g0JjSZ.gif

haksız yere banlandım ve yoneticilerin pesinden 6 ay gezdim 1 tanesi bile konusmaya tenezzul etmedi.

bu hali hosunuza gidiyorsa devam gitmiyorsa buralardan cok bir yenilik falan beklemeyin.

Gelecek yillarda yapay zeka ile çalışan yöneticiler görecegiz. Multicileri dakikasinda banlayan. O zaman oynayacak oyuncu bulamayacaksin. Keske diyeceksin Fastfood olsada ben 2 bucuk sene bot kullansaydim oyunda. 2 bucuk sene sonra beni banlasaydi diyeceksin ^^

Multicileri deşifre ediyoruzd2ajrjc.jpg

Gelecek yillarda yapay zeka ile çalışan yöneticiler görecegiz. Multicileri dakikasinda banlayan. O zaman oynayacak oyuncu bulamayacaksin. Keske diyeceksin Fastfood olsada ben 2 bucuk sene bot kullansaydim oyunda. 2 bucuk sene sonra beni banlasaydi diyeceksin ^^

nerde gülecegimizi de yazarsan ona göre şey yapalım.

g0JjSZ.gif

• Gelecek yillarda yapay zeka ile çalışan yöneticiler görecegiz. Multicileri dakikasinda banlayan. O zaman oynayacak oyuncu bulamayacaksin. Keske diyeceksin Fastfood olsada ben 2 bucuk sene bot kullansaydim oyunda. 2 bucuk sene sonra beni banlasaydi diyeceksin ^^

Zeka yapay ama yalakalık gerçek:) Senin gibi muhalif birine hiç yakıştıramadım:thumbdown:

Sıkıntı etme 6 ay yemissin 6 ay kalmış. Hesaplar 1 sene sonra açılıyor.

• Zeka yapay ama yalakalık gerçek:) Senin gibi muhalif birine hiç yakıştıramadım:thumbdown:

Demek comayı savunanlara yalaka diyon ^^

ben ne edem garip yöneticiler ile. Benim işim sizin gibi multicilerle ^^

misal burda aglayan epsiloncunun (nomercy) su anda oynadigi ittifak denge ittifaki (hydra serveri) degil mi. Korsanda dehset multi yapiyorlar ha. 20 gün yatiyorlar sonra 2k mür basiyorlar. Korsanin son günü multilerini aktiflestirip 7k puan basiyorlar. Son 1 saattedr toplayip ilk 10 na giriyorlar ^^ birde multileri farkli adalarda söm atip vuruyorlar ki yöneticiler çakmasin. Hilal, north, bela gibi ittifaklar adamlarin multilerini sakladigi ittifaklar. Ittifaksiz kücük puanli hesaplari söylemiyorum bile ^^

böyle adamlar geliyor sonra beni multiden botdan banladin diye agliyorlar.

keza Alphada thor ittifaki. Onlarin multileri 7/24 calisiyor. Sadece kendi multilerinden toplayarak milyon puan ile korsan siralamasi yapiyorlar.

ben ne yapam garip yöneticileri benim derdim multiciler ile ^^

Multicileri deşifre ediyoruzd2ajrjc.jpg

Edited once, last by GlobalPOWER ().

• şu çok bildiğiniz bilgileri yöneticilerle neden paylaşmıyorsunuz?

adres bilmiyorsanız gostereyim

http://support.tr.ikariam.game…com/index.php?page=status

ben kimseye ikariamda ceza yedim dedim mi? hayır

6 ay ceza yedim dedim mi? hayır

önce okumayı sonra da okuduğunuzu anlamayı öğrenin.

g0JjSZ.gif

• Hdyra da Denge ittifakının özetini geçmiş.. eksikler var.. ama Bir de onlar yancıları var.

Bravo..:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: