LAUGREANO[HERO] VS Thor1[-SG-] - 3678/7916

 • ahahahahhahahaha govori o pobjedama, po ure posli kolosa upali ahahahahahahahhahaha

  Ode 1300 brodića..pa,pa...tome inače služi Kolos....a ti to najbolje znaš....mišiću kolosiću...a i nije ti bilo najpametnije poslati toliko brodova...jel to strah?? Nesigurnost??

  Samo hrabro mišiću...možeš ti to.

 • Evo pomoć ću ja ako mogu za njegov stil komunikacije kolega Jakove. Naime, on sve što nama govori da radimo, on zapravo radi. 15 minuta nakon kolosa, dečka nema u gradu. Vrlo vjerovatno iz razloga što vlada strah nesigurnost... ili ipak ona karika koja odlikuje njega i savez - neznanje i laži.


  Moraš prestat cvilit Mysteru svuda van servera da me se rješiš, ali razumijem te čak zašto to radiš, to je zato što si nemoćan i jadan i ne možeš se sakrit od vlastitih laži. Gdje je thor a? Gdje je glavni forum ratnik što je prozivao kopno i flotu 1 na 1? Jesam ga taknuo s drugim nalogom? Nisam jer mi je vezano IP-em, pa sam ga pregazio i na floti i na kopnu, niti čestitat nije došao.


  A ti... pa ti više nisi vrijedan spomena. Napadat u 4-6 ujutro ti je glavna specijalnost pri tom imaš dvije opcije, ili pobjeć prije samohoffa ili se dooobro zakucat i onda dijelit lekcije svima nama kako se igra.


  https://prnt.sc/132sn40


  Kmete otišao si sa Zete ;(:closedthread:

 • Jutros nam je zube prosuo na kopnu i na floti naš vrli Myster, ne ide po planu nešto ratovanje a? A kad ja napadnem zato redovno bjezis kukavice jadna i sakrivas se iza zida. Dok ti ja pustim otvoreno polje i borim se ne gledajuci pri tom granicu hoffa.


  Ali zaboravljam, tvoj mentalni sklop ni na forumu više nitko ne podržava, kamo li u igrici. Sinoc je veliki Roland otisao u modus u roku sat vremena a prije toga pisao kako ce on maltretirat HERO...


  Pitanje je sta ces ti napisat sljedece da ima veze sa zdravom pameću, pošto tvoj logički sklop nitko ne razumije.  Evo diplomata, di je kolega? :D reci mu da se u modusu čuda ne hlade


  Samo SG može poraz slavit ko pobjede

  A mišiću Jakove...znam...teško ti je...ne brini ...narasti ćeš...ne plači...igraj  Ne znam, mislio sam da ne igram? Zbunjen si, odmori :)

 • Ajde, isplači se...bit će ti lakše...vidim da ste ti i Jakov promijenili slike na profilu...

  Samo neznam da li to znači da ste našli cure:thumbup: ili ste promijenili spol:thumbdown:<X

 • Dobro veče dragi forumaši

  Ovako da se dogovorimo

  Uvek sam spreman da tolerišem malo više spamanja a sve u cilju da razbijemo dosadu na forumu i vidim da podstiče aktivnost na igrici.

  Ali ovoliko SS izveštaja koji nemaju veze sa postojećim hofom više ne želim da vidim na Zeti znači ni jedan SS koji nema veze sa postojećim hofom.

  Ko ne bude poštovao biće kažnjen bez opomene.

  E tako ostanite fini i dostojanstveni kao i do sada oštrite mačeve na igri a ovde pera za pisanje.

  Veliki pozdrav.