oyun mu yoksa forum mu bitti ?

• Madem yeni server açacaksınız eski serverları niye kapatıp birleştirdiniz? e hadi serverlar taşındı birleşti vs de neden peş peşe server açılıyor? e hadi server açacaktınız adam daha başladıgı yeni serverda istediği puana gelememiş hessap bitik hop yeni açılan servera?
    mantalite ne? bi tane mod koymuşlar oda sanırım şirketten bağımsız çalışıyor ( ismini yazmama gerek yok herkesin ilk aklına gelen şahıs ) anlamadan dinlemeden patır patır banlıyor tatile alıyor isimler editleniyor şehir isimleri ittifak sayfaları editleniyor ticketlar günler sonra genelde OLUMSUZ cevaplanıyor. üst operatöre iletiyorsun bide fırça yiyorsun zat-ı muhteremden ben sana cevap yazıyorum niye tekrar ticket açıyorsun falan diye...Neyse işte böyle oyuna stres atmaya eğlenmeye girerdik biz eskide (2008-2011) şimdi çocugumuz yaşındaki veletlerin şikayetleri sonucu milyonluk hesaplarımız banlanıyor. uyduruk mesajlarla şikayetlerle hesaplar tatile alınıyor daha beter stres sinir. yazarken bile strese girdim bak :D
    velhasıl kelam
    1-ADİL BİR OYUN OLMAKTAN ÇIKTI
    2-KORSAN OLAYI TAMAMEN BİTİRDİ
    3-SAVAŞLAR AYLARCA SÜRERDİ , ŞİMDİ 2-3 GÜN SAVAŞIP HESABI TATİLE ALIYORLAR (yeni oyuncular)
    4- ESKİ OYUNCULAR ZATEN 3-5 KURUŞA SATTILAR HEP HESAPLARINI ONLARI ALANLARDA ZATEN OYUN TECRÜBESİ OLMAYAN BEBELER.
    5-daha yazmaya gerek yok TARAYICI OYUNU da bir yere kadar...
    korsan çıktı OYUN ZATEN BİTTİ. dostluklar bitti vs vs...
    forum desen zart yazsan (birazdan bana olacağı gibi) ban , zurt yazsan double ban :D
    sevgiler saygılar...