Sevgili FastFooD
Bu oyun açıldığı günden beridir takip ettiğim bir oyun. GameForge’nin Türkiye piyasasına girmesi ile radarıma girmiş bir şirket desek daha doğru olur.
Hatta o kadar sıkı takip edip de hiç yazmayan bir tek benimdir.
“oyuncu” kavramı üzerine tez yazarken (eski forumda) hatım ettim tüm konuları.
Bu kadar yıldır buradasın. Gönüllü müsün? Ekmek kapın mı bilemem. Ama ekmek kapınsa da aldığın her kuruş helal sana bilesin.
Şimdi gelelim derdime ![]()
O kadar yıldır izliyorum seni (ve ekibini). Hatalar oldu. Krizler oldu. İyi yönettin. Doğrusuyla yanlışıyla bu güne geldin.
Bazı kriz ortamlarına şahit oldum. Ama benim gözlemim hep dışarıdan oldu.
Şimdi gördüğüm tablo mutlu etti. Artık Binlerce kişiyle muhattap olmamanın verdiği rahatlıkla sohbetlerde de aktifsin ![]()
Hepimiz insanoğluyuz. Hata yaparız. Hatalı kararlar verebiliriz (doğru olduğuna inanarak tabii)
Senden top10 hata listesi istiyorum. Özeleştiri mi dersiniz, itiraf mı dersiniz bilemem.
Ama yöneticilik (insanla uğraşmak diyelim. Daha geniş ele alalın) dünyanın en zor işidir. Bilirim...
Bu top 10’u yaparken aklında tek bir şey olsun lütfen.
Sen 20 yıllık deneyimin ile bir sonraki nesile ışık olacak bilgileri paylaşıyorsun. 20 yıllık deneyimin ile “oyun” sektöründe düşebileceğimiz hataları göstererek; başkalarının bu hatalara düşmemesini sağlayacak çok değerli bir bilgi bırakıyor olacaksın.
Olan olmuş. Geçen geçmiştir. O yüzden lütfen kendine de bize de dürüst ol.
Biz artık alkışladık seni yaşlı kurt ![]()
Başkaları da soru sormak isterse buyursun.