ottocuklar hastane için aradım 112 yi ne dayak yiyorsunuz be ![]()
kırbaç izleri varmış ittifakınızda ![]()
![]()
![]()
Kerberos Sohbet Başlığı
-
- Discussion
- TR
- Kerberos
- RacoN
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Yalnız Saruhan o gp ve altın ile 10 numara bir durumdasın hee, orada olsam ottolu arkadaşlar ile 25 kişi organize eder ortalama 30k gp ile yani toplamda 750k gp ile çetin bir savaşa girerdik..

-
Yalnız Saruhan o gp ve altın ile 10 numara bir durumdasın hee, orada olsam ottolu arkadaşlar ile 25 kişi organize eder ortalama 30k gp ile yani toplamda 750k gp ile çetin bir savaşa girerdik..

onlar tuttukları cepheyi organize edemiyorlar

-
Olsun yinede birşeyler yapmaya çalışırdım, böylesi 10 yılda bir denk gelir :)))
-
Olsun yinede birşeyler yapmaya çalışırdım, böylesi 10 yılda bir denk gelir :)))
boş lafa karın tok icraate gel

-
Orpheusdayım malesef yoksa çoook isterdim :))
-
adanalı yağma manyağı olmuşsun raporlar geliyor elimize bir kırbaç daha gelmiş hahahahah

-
allah kimseyi rodos vurmak için izin istemek zorunda bırakmasın

kıyamam ya oyun buga girmişte falanda filanda hahahaha
desene kardeşim beceremedim yapamadım yetmiyor gücüm diye kıyamam sana adanalı ya kıyamam gülüm

-
Adanalı boşver ben sizleri orpheus dan destekliyorum, yollayacam bir füze bunlara :))
-
Adanalı boşver ben sizleri orpheus dan destekliyorum, yollayacam bir füze bunlara :))
Reis sen şuan büyük füze attın etme

-

Yinede güzel savaş oluyor dostum
Bir gün seninle de aynı cephe veya rakip olarak savaşırız umarım 
-
Eee adanalı savaşıyorduk neden tatile aldın ki şimdi

-
Display More
YSY VE TÜRK1 in parasının yetmediği yerlerde çeneleri çalışır olmuş anlaşılan
Biriniz ilk gp yi getirdiniz
biriniz ilk altını getirdiniz
namuslu savaşmayı öğretmeye çalışıyorsunuz
bırakın mavra okumayı da karşımıza çıkın köşe bucak kaçmak sizden benliğinizi alacak
A D A N A L I yı gördüğünüz anda kaçın çünkü o size acımayacak
siz ne yaparsanız ben 5 fazlasını yapıcam
türk1 ile ysy isterlerse birlikte gelsinler onlardan kaçan onlar gibi olsun
yerimiz belli yurdumuz belli
ya sizin ???
Deyip tatile alıp kaçan Otto üyesi

-
Evet Forum ailesi Otto ittifakı olarak komple tatile kaçmaya başladılar
Yoksa yine aranızda anlaşamadınız mı bizimle her savaşta rodos basıp bölünüyorsunuzda ondan sordum 
-
Otto ittifakı 2 tane üyelerinin sağlık sorunları nedeni ile tatile aldığını henüz öğrendim. 1TÜRK ittifakı ve kendi adıma buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Allahtan acil şifalar dileriz.
-
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Oyun hiç birşeyden önemli değildir
Yapacağımız birşey olursa bir telefon uzaklıktayız...
-
Banada corona bilgisi geldi. Vefat edenlere Allah dan rahmet hastalara da acil şifalar diliyoruz ittifak olarak...
-
Arkadaşlar dedem bayram namazını kılarken bayıldı hastaneye kaldırıldı oradan sevk edildi amaliyat oldu şuanda yoğun bakımda yatmakta anlayışınız için teşekkür ederim hepinizden Allah razi olsun en yakın zamanda tekrardan geri dönerim kaldığımız yerden devam ederiz hepınızı iyi oyunlar
-
Arkadaşlar dedem bayram namazını kılarken bayıldı hastaneye kaldırıldı oradan sevk edildi amaliyat oldu şuanda yoğun bakımda yatmakta anlayışınız için teşekkür ederim hepinizden Allah razi olsun en yakın zamanda tekrardan geri dönerim kaldığımız yerden devam ederiz hepınızı iyi oyunlar
geçmiş olsun dostum. eyübün adanalının ve cukkanında dedeleri hasta sanırım komple dedelerinize geçmiş olsun diyelim. ne hikmetse birimler biterken herkesin dedesi hastalandı
yapacak bir şey olursa haber edin

-
geçmiş olsun dostum. eyübün adanalının ve cukkanında dedeleri hasta sanırım komple dedelerinize geçmiş olsun diyelim. ne hikmetse birimler biterken herkesin dedesi hastalandı
yapacak bir şey olursa haber edin

Otto bir ailedir. Birine birşey oldumu tutupda sizin kıytırık savaşınızımı düşünsün. Kim takar seni