Kerberos Sohbet Başlığı

• Multici bilgemanın hesabı arkadaşlar , o kadar çok merak etmeyin yemledim tuttu :)) Bilgeman diye sesleniyorum , tanıyamadım sizi diyor :)) Her yeme atlama be multici çocuk :D Adasında ki yan hesapları babasının hayrına bağış yapıyormuş :D

A R E N
    Mesaj ᴀʀᴇɴ - ɪɪɪ [43:3] 04.05.2021 17:48:54
    Tanıyamadım adadakileri diyorsan yan hesabım değil ama öyle diyorsanız öyle olsun

04.05.2021 16:49 tarihinde Motorcubey tarafından yazıldı:
    > Bilgeman naberr :))) Reis şu yan hesapların efsaneymiş yahu :D
  • evet arkadaslar dünyadan haber ile birlikteyiz.

Ysy de yaprak dökümü devam ediyor. Kartalın ittifaka geri dönmesi ile kusachka ya tekme vuruldu.

Adanılıya oyun bıraktırmak için yanına taşınan kılıçbey Adanalının gazabına uğradı. Bu utanç ile daha fazla oynayamayacağından oyunu bıraktığı söyleniyor.

Tüm bunlar yaşanırken ysy de büyük tehlike baş gösterdi. 1türkü tahtından edebilir. Millet artık hiç birşey bulamazsak ysy yağmalarız demeye başladı. Serverin yeni tarlası olma yolunda ilerliyorlar.

1türk demişken ramiz hala servera depo indiremedi. Yine söylediklerini yutmak zorunda kaldı.

Sarıların saruhanı ise yoğun bir altın ticareti yaparken ittifakın altınlara çökmeye devam ediyor.

Otto ne yapyor acaba. Otto rakiplerin çöküşünden güçlenerek çıkmaya devam ediyor. Bir yandan 1türk yagmaları bir yandan Ittifaka yeni portakallar katılıyor. C vitamini önemli tabi ^^

Multicileri deşifre ediyoruzd2ajrjc.jpg

• Bu arada bilgemanda yalan ve orta oyununa devam ediyor:)

• Sizin kordinatlar nedir oraya alayım olmadı şehirleri 0 heyecan çiftçilik yapıyoruz. Zaten etrafta boş, kocaman dünyada tek başımızayız gibi :)

• Sizin kordinatlar nedir oraya alayım olmadı şehirleri 0 heyecan çiftçilik yapıyoruz. Zaten etrafta boş, kocaman dünyada tek başımızayız gibi :)

Benim oyuncu ismim belli:) senin oyuncu ismim ne söyle sen zahmet etme ben gelirim:) Geldiğimde umarım otto karşılık verebilecek cesareti bulur kendinde yoksa bu kadar laf salatası boşa gidecek

Benim oyuncu ismim belli:) senin oyuncu ismim ne söyle sen zahmet etme ben gelirim:) Geldiğimde umarım otto karşılık verebilecek cesareti bulur kendinde yoksa bu kadar laf salatası boşa gidecek

:D Hahaha ben oyun arkadaşlığı için söylemiştim ama seni birileri çok fena sinirlendirmiş :D :D

:D Hahaha ben oyun arkadaşlığı için söylemiştim ama seni birileri çok fena sinirlendirmiş :D :D

Henüz sinirlenmedim sadece karşılık alamayınca sinirleniyorum:D oyuncu ismi ne senin:D