Kerberos Sohbet Başlığı

• Küllerimizden yeniden doğarız sen merak etme

Simdi agir konusacagim ama. 100 kisilik ittifakin var at gözlüklerini takmis öyle izliyorlar senin kesilmeni. Sen küllerinden tekrar dogsan ne olur. Bir üfleme ile yikildiktan sonra. Nerde bu saruhan nerde bu diriliş vık vık ötüyordu forumda ^^

Başkası görse gerçekten bir savaş falan var sanır :D

banlanmış hesabıma gelip saldırıyorsunuz birde övünüyorsunuz hala

ne diyim ben size gülerek izliyorum :D

• Ama remzi amca 6 gün sonra beklerim ha belki savaş teklıfı yaparsınız kabul etmeyiz diye düşünmeyin ederiz Biz yan çizmeyiz merak etme :S

İçinizde bir tek eyüp şahini ciddiye almam :D

Geri kalan herkes diyalog kurulacak kişiler

özellikle Uchiha Itachi

Sizlerle önümüzde daha çoook güzel savaşlar var inşallah

Eyvallah dayı teşekkür ederim ama yukarda korkunuzdan bilgisayar başında bekleyip tatilden çıkınca kilit attınız demişsin. Kilidi atan ben olduğum için üstüme alındım, biraz gücendim :) Senin için bekleme gibi bir durum yok ilk olarak, zaten genel olarak aktif olduğum saatlere denk geldi. 59:50 den 52:47 de gittin, tatili açtığın anda gördüm şans eseri, arkadaşlara sordum açmış tatili kitleyeyim mi diye :))) Gerçekten korkuyor olsak beklemez gördüğüm gibi anında kilitlerdim 59:50 de kalırdın.

Ayrıca kilit atışımızın asıl sebebi korkudan falan öte, biraz senin hatandan kaynaklı. 15m altının varken 250k gpyle gezdiğin için, depoya dönüp gpyi elden çıkartama, boşa altın yak. Amacımız buydu, yoksa elbet bi yerde o gpyi kesecektik. Ya sen gelirdin ya bizimkiler, bugüne nasipmiş o da :)

• Ellerindeki gp başka hesaba verdiler tatile alacaklar gidip kesmiyelim diye ama tatil alacaklarını bile bile gidicez tatile aldırmak için sırf 😂

XxentosxX bende seni bişey sanırdım be :D Adanıza ışın attım Adanalı sen Ve attila vardı sen bana ne yazdın kardeş boşa geldin sana karşılık vermicez demedin mi daha önce :D Attila ile tek başıma savaştım güzel güzel :D Ne adanalı ne sen kafanızı soktuğuınuz yerden çıkamaramadınız :D Ayrıca Ramize saldırırken şimdi bizim şehirlere neden kilit atıyorsunuz onu merak ettim korkaklık mı yoksa bu da sizin saçma stratejiniz mi onu merak ettim :D Bulmuşunuz işte örs yok bişey yok eksin olum korkmayın bize kilit atmanız bir kez daha gösterdi ki korkuyorsunuz :D

• Ellerindeki gp başka hesaba verdiler tatile alacaklar gidip kesmiyelim diye ama tatil alacaklarını bile bile gidicez tatile aldırmak için sırf 😂

XxentosxX bende seni bişey sanırdım be :D Adanıza ışın attım Adanalı sen Ve attila vardı sen bana ne yazdın kardeş boşa geldin sana karşılık vermicez demedin mi daha önce :D Attila ile tek başıma savaştım güzel güzel :D Ne adanalı ne sen kafanızı soktuğuınuz yerden çıkamaramadınız :D Ayrıca Ramize saldırırken şimdi bizim şehirlere neden kilit atıyorsunuz onu merak ettim korkaklık mı yoksa bu da sizin saçma stratejiniz mi onu merak ettim :D Bulmuşunuz işte örs yok bişey yok eksin olum korkmayın bize kilit atmanız bir kez daha gösterdi ki korkuyorsunuz :D

bana korkak dıyenler önce yapılan anlaşmalı savaş neden bozdu ?

1 hafta önce 3 değişik bölgenizi dagıttım neredeydın ?

şımdıde kesıyoruz nerdesın hiçmi söm hakkın yok at söm gel yeterkı gelmek ıste

XxentosxX

bana korkak dıyenler önce yapılan anlaşmalı savaş neden bozdu ?

1 hafta önce 3 değişik bölgenizi dagıttım neredeydın ?

şımdıde kesıyoruz nerdesın hiçmi söm hakkın yok at söm gel yeterkı gelmek ıste

Anlaşmanın neden bozulduğu zaten belli :D Ayrıca dağıttım dediğin bizim merkez adası mı ? Elimde gp varken ne zaman geldin ? Ha dersen ki 6 k gpin var gel keseyim gelirim :D Depo getirene kadar forumda sesiniz bile çıkmıyordu depo getirince ilah kesildiniz :D Bitiyorum bu tavırlanızaa. Daha depo getimeden önce bir üyeniz forumu bıraktık yönetim olarak böyle karar aldık diyordu herhalde depo getirince bi cesaret geldi size :) Neyse size iyi forumlar arkadaşlar :) Ne demişler aptalla tartışmaya girme dışardan gören iki aptal tartışıyor sanır :) Hadi eyvallah :D

• Başkası görse gerçekten bir savaş falan var sanır :D

Savaş olmasi icin karsida ittifak olmasi gerek. Hani nerde ben göremiyorum ^^

Multicileri deşifre ediyoruzd2ajrjc.jpg

• lan karaktersiz seyhan Depoyu getirip şahlanan sizsiniz aslan kendinizi bir bok gibi görmeye başladmıstınız Şimdi Özgüvenininz içine kaçmış.. Şehir kaçıran oyunu bırakan adamlarsınız korkudan Siz Neyin tramvası bu.. Bize savaşacagız deyip sonra hazırlanıp ona buna saldırıp sonra savaş iptal diyen 5 para etmez bir topluluksunuz olm siz Bu saatten sonra Herkese Papatya size ısırgan otu

• Küllerimizden yeniden doğarız sen merak etme

Simdi agir konusacagim ama. 100 kisilik ittifakin var at gözlüklerini takmis öyle izliyorlar senin kesilmeni. Sen küllerinden tekrar dogsan ne olur. Bir üfleme ile yikildiktan sonra. Nerde bu saruhan nerde bu diriliş vık vık ötüyordu forumda ^^

Başkası görse gerçekten bir savaş falan var sanır :D

XxentosxX Gökhan abi Ya bu böyle deyince bir içim parçalandı Saldırmayı bıraksakmı Yazıktır Yetime, Günahtır Yetime, Vurmasak mı düşene, Bir Tekmede Biz atmasak mı :) :)

• sarumancım senın ne kadar karekter yoksulu biri oldugun her yerde konuşuluyor kendınız getırdınız depoları bız öyle bile sizi kestık sen benım oyunda ne dengim olabilirsin ne adam gibi duşman bunu unutma sen bu oyunu bırakacaksın :) ve yine biz burdan saruman kaçtı dıyecez :D:D:D:D

XxentosxX

• Ne o Eyüp sinirlendin mi sen :D Kuyruğuna basılmış köpek gibisin aynı :D

• sarumancım senın ne kadar karekter yoksulu biri oldugun her yerde konuşuluyor kendınız getırdınız depoları bız öyle bile sizi kestık sen benım oyunda ne dengim olabilirsin ne adam gibi duşman bunu unutma sen bu oyunu bırakacaksın :) ve yine biz burdan saruman kaçtı dıyecez :D:D:D:D

Öncelikle herkesin sana abi demesinden çıkardığım kadarıyla yaşını başını almış benden büyük birisin saygımı bozmak istemem ama boş tenekeden çok ses çıkarmış haberin ola :D Ben bu oyunda kimseyi düşman olarak görmem şahsıma hakaret olmadığı sürece herkes rakibimdir sadece. Sen mi bıraktıracaksın oyunu savaş ortasında tatile alan adam bana oyunu bıraktıracakmış D: Güldürdün beni :D

Karakterine laf etmeyi çok isterdim ama önce onun için karakterinin olması lazım yaşını almışın ama karakterin oturmamış. Ama doğru parayla satılan bişey değil ki alasın :D

• Seyhaann Seyhaannn Seni adam yerine koymayanlardanım ben :) Levelin düşük Hastayım Şu kendini nimetten saymalarına :) :) Birde psikolojik girişimlerde bulunuyorsun Ben senin ucuz günlerini biliyorum Kendini bu kadar pahalıdan satma :) :) Üzülüyorum olum sizin şu kaliteli rollerinizin arkasında ki pısırıklıgınıza Yapmayın böyle Ya oldugunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun

• Seyhaann Seyhaannn Seni adam yerine koymayanlardanım ben :) Levelin düşük Hastayım Şu kendini nimetten saymalarına :) :) Birde psikolojik girişimlerde bulunuyorsun Ben senin ucuz günlerini biliyorum Kendini bu kadar pahalıdan satma :) :) Üzülüyorum olum sizin şu kaliteli rollerinizin arkasında ki pısırıklıgınıza Yapmayın böyle Ya oldugunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun

Ya ne güzel demişin öyle satma falan kendini satan sensin olum gezmediğin kapı kalmadı serverda ysy alsa orayada gidersin de almazlar seni :D Ama sonun da tam karaktarine göre adamları seçtin buldun :D Tencere kapak hesabı.Bundan sonra muhatabım değilsin EyüpŞahin muhatabım olacak seviyeye yükselirsen belki iki çift laf ederim. Seninle konuşup seviyelerine inemem ne yazık ki :)

Ya ne güzel demişin öyle satma falan kendini satan sensin olum gezmediğin kapı kalmadı serverda ysy alsa orayada gidersin de almazlar seni :D Ama sonun da tam karaktarine göre adamları seçtin buldun :D Tencere kapak hesabı.Bundan sonra muhatabım değilsin EyüpŞahin muhatabım olacak seviyeye yükselirsen belki iki çift laf ederim. Seninle konuşup seviyelerine inemem ne yazık ki :)

seyhann seyhann Sanki kzıldan cıkıp 1türke giren başkası Kardeş.. Ben inkar etmiyorum Sende biliyosun ben kızıldan ban yediğim ve Ysy ile savaşmak için 1türke geldim Hatta senle özelden konusup 1türk için Bunların bir bok bildiği yok savaş bitsin çıkarım ben diye sana söyledim. Benim agzımdan cıkan kelimeleri saptırma en çok sen şahitsin buna Kendi kendine kuruntu yapma bu normal birşey değil Bu ya hazmedememek yada kardeş senin psikolojik sıkıntıların var.. Kardeşş beni suclayacaksan adam gibi bir bahane bul öyle suçla.. Ve evet ottoluyuz gururluyuz.. Mert adamlar Zeki adamlar Tencere kapak dediğin gibi bulduk. Ve yanlıs anlama benle muhattap olmak için yükselmen lazım demişssin :) :) Kardeş senin zirven benim zeminim. Git kendine muhattap bul kapı köpeği seni

• İbretle okuyorum arkadaşlar, neden birbirinize bu kadar hakaretler savuruyorsunuz, ne gerek var :) Bilgeman da tam fitneci yahu ortalığı amma karıştırıyor :))

• İbretle okuyorum arkadaşlar, neden birbirinize bu kadar hakaretler savuruyorsunuz, ne gerek var :) Bilgeman da tam fitneci yahu ortalığı amma karıştırıyor :))

ADAM OLAN KABUL EDER SİZE SAVAŞ TEKLIFI YAPIYORUM OTTO ADINA:?::?::?::?::?:

XxentosxX

Arkadaş ben ne yaptım ya. 1türk her haltı yesin suçlu yine ben olam ya ^^

Multicileri deşifre ediyoruzd2ajrjc.jpg