ee ittifakta kimse doğru düzgün korsan basmayınca awasorr da gitti ysy ye ysy işi yaparsada sonu böyle olur
Kerberos Sohbet Başlığı
-
- Discussion
- TR
- Kerberos
- RacoN
- Thread is marked as Resolved.
-
-
ee ittifakta kimse doğru düzgün korsan basmayınca awasorr da gitti ysy ye ysy işi yaparsada sonu böyle olur
Çarsambanin gelecegi pazardan belliydi. Daha çok ban gelir.

O degil birde tonlarca para basiyorlar multi yapmak icin.

-
AWASORR a üzüldüm be
parasına yazık ama kendi bileceği iş tabi ki de -
AWASORR a üzüldüm be
parasına yazık ama kendi bileceği iş tabi ki deAwasorr fazla para yatirmamistir.
Ama replanin yedigi ban içine oturmuştur kesin

-
merak ettiğim şey repla tekrar gelecek mi , gelirse ve bir daha ban yerse

-
sifirdan baslayacagini sanmam. Hesap tasiyarak belki

-
-
uslup olmasin

-
olabilir şehir ismi editlenmiş
-
Teşhir direği kalktı sanıyordum. Meğerki kalkmamış yürüyen teşhir direğine geçmişler:)
-
Teşhir direği kalktı sanıyordum. Meğerki kalkmamış yürüyen teşhir direğine geçmişler:)
Kiskandi bizim gören kör

-
Yeni server açıldıkça hurraa geçiyorsunuz oralara, halbu ki herkes olduğu serverda devam etse oyundan zevk almaya devam edilecek..
-
depoyu görünce kaçıyor çoğusu

-
Valla anlam vermek güç hem çok oyunculu olup savaş yapılmak isteniyor ama bu durumlar olunca da kaçıp gidiliyor thanatos da tüm arkadaşlarım ban yedi bildiğin oyuncu kalmadı epi topu serverda 20 kişi ya vardı ya da yoktu mecburen sildim hesabımı geçtim orpheusa tamam dedim burada oyuncu var iyi güzel derken yeni bir server daha açıldı, kerberos! Hurraaaa oyuncular koştu oraya bu döngü devam edecek anlaşılan ben orpheusda oynamaya devam ediyorum orada da kalacam yapacak birşey yok sürekli sıfırdan başlamak tamamen saçmalık ve zaman israfı, artık kimse kalmasa bile yerimde kalacam barbarlarla savaşarım en azından yapacak birşey yok

-
orpheus ta ysy vardı adamlar ilk geldiğinde bastı parayı aldı puanı yeni sw açılıncada face gruplarında satıyor hesabı elinde patladı galiba hesap çünkü yeni sw lerde kimse kolay kolay almaz hesap ben olsam almam çünkü şimdide kerberostalar korsanda yapıyorlar işi yeni sw yine açılacak bu kez kimse gitmez sanırım çünkü orpheustan acherona giden çok oldu ama acherondan kerberosa giden daha az acheron ilk zamanlarındaki online sayısı ve kerberostaki online sayısı bir değil çok düşük ,düşük dediğimde 80 100 arası onların muhtemelen yarısı multi geriye kalanlarda çok savaş yapan ittifak yok çünkü araştırma yapan yok doğru düzgün büyükler savaşıyor "p2w" ye dönüştü oyun
-
Yeni serverlarda Paralilarin savaşı oluyor. Pat diye gelişiyorlar. Anlamadığım eski serverlarin adaları çok yüksek, parayla yeni serverin aksine o parayla 2 kat daha hizli gelişirler bağış derdi de yok. Yeni serverlarda herşey sıfırdan başladığı için iki kat daha cok insanlar multiye kaçıyor. Serverlarin ömrü 3-4 ay. Tam geliştim diyorsun server ömrünü tamamlamış:)
-
Zaten mantık dışı sürekli yeni serverlara sıçramak oyun aynı oyun ve arkadaşında dediği gibi hazır gelişmiş adalar oturmuş oyunculuklar falan ne biliyim daha ne diye yeni server olayına atlanıyor anlamak güç, şöyle bir durum olur hesabın 1 sene ban yer anlarım o zaman geçersin yeni servera oradan devam edersin yani diğer türlü hep mantık dışı, eskisi gibi arkadaş davetiyle birlktede başlayamıyorsun, birlikte oyanayabilmek için sarayı kurup 2.şehri arkadaşının yanına atacan sonra orayı başkent yapıp ilk şehri sökecen ohooo ölme eşşeğim ölme ne gerek var bunca zulme... Otur oturduğun yerde aynen devam et, şuan ysy de bi repla aktif orpheusda diğerleri ölüdeniz..
-
Eski serverlarda 40 üstü kampı olan dolu ada var boş bos duruyor. Parasız adam bile o adalarda 1 senede en kötü 3m olur. Para yatıran adam 7-8 den aşağı olmaz. Tercihler yanlış yapılıyor. Neyse
-
repla da yeni serverda multiden banlandi ya ondan orpheusda etkindir hahaha

-
repla da yeni serverda multiden banlandi ya ondan orpheusda etkindir hahaha

Doğrudur,bahsettiğin diğer Awasoor da bizle beraber oyundan arkadaş, peki kusachka oynuyor mu orada? Orpheus da sabit bir şekilde tatilde de kendisi meraken soruyorum.