Kerberos Sohbet Başlığı

• Kerberos pek sessiz biraz hareketlendirmek gerek. Pek ilgi olmasada serverda para yarışı var gibi gozukuyor.

Hangi ittifaklar var dersek geneli cogu serverda tutunamayan oyunculardan oluşan ittifaklar yogun.

Tutunamayan ittifakların savaşları ile gececek bu savaslarda kimler tutunacak dersiniz ^^

• Adam tam gossip girl çıktı ya :)

Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

Işte toplumun geri kalmış cahil kişilerinden biri daha. Cinsiyet ayrimi yaparak kadinlari kötü gösterme çabasına girmiş kendisini üstün görme çabalarına bürünmüş bir varlık. Dedikoduyu tek kadinlar mi yapar yarım akıllı ^^.

Bunun gibilere ne diyoruz ''eğitim şart''

Işte toplumun geri kalmış cahil kişilerinden biri daha. Cinsiyet ayrimi yaparak kadinlari kötü gösterme çabasına girmiş kendisini üstün görme çabalarına bürünmüş bir varlık. Dedikoduyu tek kadinlar mi yapar yarım akıllı ^^.

Ah canım ya bu kadar cinsiyet ayrımına hassas olacağını bilseydim ben de lanetlerdim o diziyi ama aksine kızlar çok seviyormuş bayıla bayıla izliyormuş herhalde sen de bu konuda onlar gibi düşünürsün diye kullanmaktan geri kalmadım :)

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

Başta "adam" yazmış ben de ondan dolayı eleştiriyorum arkadaşı:)

• Ah canım ya bu kadar cinsiyet ayrımına hassas olacağını bilseydim ben de lanetlerdim o diziyi ama aksine kızlar çok seviyormuş bayıla bayıla izliyormuş herhalde sen de bu konuda onlar gibi düşünürsün diye kullanmaktan geri kalmadım :)

Sen öyle şeyler mi izliyon la tospik. Çok sevmissin diziyi etkisinden çıkamamissin. Etkilenen kizlar içindesin tamam anladık.

Bir düş yakamdan ben senin bildigin erkeklerden degilim hadi başka kapiya ^^

• Ah canım ya bu kadar cinsiyet ayrımına hassas olacağını bilseydim ben de lanetlerdim o diziyi ama aksine kızlar çok seviyormuş bayıla bayıla izliyormuş herhalde sen de bu konuda onlar gibi düşünürsün diye kullanmaktan geri kalmadım :)

Sen öyle şeyler mi izliyon la tospik. Çok sevmissin diziyi etkisinden çıkamamissin. Etkilenen kizlar içindesin tamam anladık.

Bir düş yakamdan ben senin bildigin erkeklerden degilim hadi başka kapiya ^^

"Eğitim gerçekten şart" ama :) bak yazılanı okuyup anlamıyorsun da. "ama aksine kızlar çok seviyormuş bayıla bayıla izliyormuş" bu cümlede mişli,muşlu geçmiş zaman eki kullanılmış yani Türkçemiz'de rivayet adı verilen, aktarılan hikaye veya gerçek bir olayın anlatımıdır. Peki buradan anlaman gereken nedir? Bana rivayet edilmiş. Kim tarafından ? Kızlar tarafından. Kapiş ? Ayrıca ben nasıl üslup bozmuyorsam sen de bozma ki tatlı tatlı sohbet edelim. Ne gereği var şimdi ağız bozup tat kaçırmanın değil mi ?

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• "Eğitim gerçekten şart" ama :) bak yazılanı okuyup anlamıyorsun da. "ama aksine kızlar çok seviyormuş bayıla bayıla izliyormuş" bu cümlede mişli,muşlu geçmiş zaman eki kullanılmış yani Türkçemiz'de rivayet adı verilen, aktarılan hikaye veya gerçek bir olayın anlatımıdır. Peki buradan anlaman gereken nedir? Bana rivayet edilmiş. Kim tarafından ? Kızlar tarafından. Kapiş ? Ayrıca ben nasıl üslup bozmuyorsam sen de bozma ki tatlı tatlı sohbet edelim. Ne gereği var şimdi ağız bozup tat kaçırmanın değil mi ?

Hadi ordan üslüp bozmuyormuş. Bu konuya yazdigin ilk mesaj ofsayt. Sen git kendin gibi bebeleri kandır. Bize sökmez. Konu hakkinda konusacaksan konuş. Konusamayacaksan uza da boydan resim alsinlar ^^

• Fransa da iki kişi kollarını arkadan bağlamış kafaları ile birbirlerine çook hafif temas edip tartışıyorlardı.
    Napıyorlad? Dedim. Kavga ediyorlar demişti arkadaş. :) Bizde olsa arabadan sopalar levyeler... neyse..

Çok kibarlardı. Hitaplarında bile muazzam dikkatliydiler.
    ama ses tonu yüksekti.

Şuan bu olaya benzer bir post olmuş burası 😁 Sopa vereyim mi arkadaşlar? İnce ince laf geçirmeler hoş olmuyo hani.

• "Eğitim gerçekten şart" ama :) bak yazılanı okuyup anlamıyorsun da. "ama aksine kızlar çok seviyormuş bayıla bayıla izliyormuş" bu cümlede mişli,muşlu geçmiş zaman eki kullanılmış yani Türkçemiz'de rivayet adı verilen, aktarılan hikaye veya gerçek bir olayın anlatımıdır. Peki buradan anlaman gereken nedir? Bana rivayet edilmiş. Kim tarafından ? Kızlar tarafından. Kapiş ? Ayrıca ben nasıl üslup bozmuyorsam sen de bozma ki tatlı tatlı sohbet edelim. Ne gereği var şimdi ağız bozup tat kaçırmanın değil mi ?

Hadi ordan üslüp bozmuyormuş. Bu konuya yazdigin ilk mesaj ofsayt. Sen git kendin gibi bebeleri kandır. Bize sökmez. Konu hakkinda konusacaksan konuş. Konusamayacaksan uza da boydan resim alsinlar ^^

Adam dedim diye mi kızdın yoksa gossip girl dedim diye mi ? Eskilerin bir lafı vardır; teşbihde hata olmaz. Yani sana hakaret ettim sanma.

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• Merhaba,

Ismim Miriel , Soyismim babadan oğula geçen iriel..

Kerberos eski ismim (Gladiatus) idi fakat gladiatus eski fosiller topluluğu olarak burayı kaynatma kararı aldık.

Tek şartımız hakâreét etmeden; üsluba uygun TR ekibi ile sohbet etmek olacaktır.

Umarım admin veyahut moderatörlerden ki /olacaktır -_-/ 2022'ye 20.022 (:D) (:/) veya 2022'ye 20.220 veya veya :P 2022'ye 22.000 post sayfası açılmasını düşünüyoruz.

İlk başlarda căzip gözükme durumu olmasa da olur mu olmaz mı düşüncesine kapılmaksızın gırgır şamata veyahut geyiğe tüm ikariam başta olmak üzere herkesi o başlığın altında konuşmaya davet edelim; eder miyiz? :/

Teşekkürler,

Eski Gladiatus Board Admin

Miriel,

Saygılarımla.

• Yeni serverlar açıldıkça bir önce ki hemen bırakılıyor, valla oyun işini iyi biliyor yeni serverlar açıp bol bol para kazanıyorlar. Thanatos da hesabımı sildim orpheusda devam ediyorum yakında orpheus da biter o zaman da artık devam etmeye takatimiz kalır mı bilinmez. Çünkü oyuna sıfırdan başlamak tam bir zulüm.

• kerberosda 1 korsan dönemi geride kaldi. Neler oldu peki.

Vatan ittifaki oldukça vasat bir görüntü sergiledi bu dönem

Ysy 1 ligi gögüsledi ama multileri ve korsandaki botlari ile dikkatleri üzerlerine cektiler.

Tek tük diger ittifaklarda girmiş.

Bakalim korsanda multi savaşi ilerleyen zamanda nasil sekillenecek

• Bu tur ßro ittifakı olarak korsana yoğunlaşmamıştık fakat merdivenle bi arkadaşı listeye sokma düşüncemiz vardı. Saat 3-4 sularında 4-5k puan bandında son saatleri beklerken bi şekilde listeden bizi görmüş olacaklar ki Yenisey ittifakından 2 söm geldi, puanları alıp gittiler. Sonra arkadaşlarım sağolsun uğraştılar, 4 saat kadar bi vakit kalmıştı 5-6 kişi sıfırdan tekrardan kastık, merdivenle FALCON ISLAM kardeşimi 24. sırada listeye soktuk. Sonrasında kendisi, hemen listeden birkaç saat sonra nasıl oluverdiyse, ne hikmetse, anlam veremediğimiz bir şekilde ismi editlenip "uygunsuz içerik" sebebiyle 2 günlük ban yedi. Aynı nickle zephyrosta, hydrada uzun zamandır oynuyor fakat daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmadı. O serverlarda aylardır ban yememesine rağmen burda listede olmaması beklenirken listeye girip hemen sonrasında bu banı yemesi tesadüf mü, açıkçası biraz düşündürdü bizleri :) Hele ki FALCON ISLAM nickinde uygunsuz olan tam olarak nedir orasını hiç bilemedim. Yoksa ikariam islam karşıtı bir oyun mu??? Takdir sizlerin. Hayırlı geceler

• Oyunda tapınak olmasın camii olsun. Rahip olmasın imam olsun. Halk şarap içmesin ayran içsin.

Yoksa ikariam islam karşıtı bir oyun mu???

Bu yaptığın provokasyon yüzünden umarım seni de banlarlar.

ATATÜRK diye de nick alamazsın ee o zaman da ATATÜRK karşıtı mı oluyorlar? çocuk olduğunuzu bu kadar belli etmeyin.

Ayrıca "ikariam oyunu" mu veriyor cezayı? söylediğinin nereye gittiğini bile bilmiyorsun.

Belki listeye girdikten sonra ismini falcon k. yapmıştır ondan yemiştir.

• Arkadaşım cezayı veren kişiyi hepimiz tanıyoruz da, cezalar belli kurallar çerçevesinde veriliyor demi malum, bu kuralları koyan ikariam değil mi? Panna kendisi mi koyuyo yoksa kuralları onu mu demek istiyosun?

Falcon k. he :D Bana çocuk diyosun verdiğin örneğe bak. Arkadaş Türk değil Mısırlı. Şahin k yı tanıyo mudur acaba bi düşün bakalım