İSRAİL ile TİCARETİMİZ
-
- Trade
- TR
- Iskender Buyuk
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
İşten güçten en önemliside pandemiden vakit bulursak tabikide yapalım, pm den numaranı bırak bana ilgileneyim senle
-
Siz sevinci attiginizi sandiniz ama ona oyun veren tek onlar degildi. Sevinc hep icinizdeydi. Sizi dagitti
ne sevinçmiş be
yoksa sevinç senmisin ? :))
Yok la biz hiç anlasamazdik
Seninle anlaşan çapsızdır
Sen hangi makarnayı seviyordun, düdük makarnasını mı -
göztepeliyle bulaşacağınz yer internet kafe olur cs atarsınız ordada
yaşı küçük abisi
-
izmir de toplanıyorsanız bende gelebilirmiyim :):) kavga ederseniz ayırmam ona göre
-
göztepeliyle bulaşacağınz yer internet kafe olur cs atarsınız ordada
yaşı küçük abisi
Önce RacoN 'u alıyoruz. Takriben gece yarısı veya biraz daha geç olabilir. Sonra şehrin "çeşit"li yerlerine götürüyoruz. Benim düşüncem "hayırlı işler hayri abi" diyip bunu arabadan atmaktı ancak göztepeli bunun çok gaddarca olacağını söyledi:)))
-
Seninle anlaşan çapsızdır
Sen hangi makarnayı seviyordun, düdük makarnasını mıSeninle anlaşıyoz ya. Bak ikimizde seninle aynı fikirdeyiz senin çapsız olduğun konusunda
-
Kavga yok, biz aşk adamıyız joe. Aea'cım okadar da gaddar olmaya gerek yok, normal doz'u yeterli olacaktır bence kankacım
-
izmir de toplanıyorsanız bende gelebilirmiyim :):) kavga ederseniz ayırmam ona göre
Her türlü şiddete, şiddetle karşı olduğumu belirtmek isterim. 1.67 boyunda, 54 kiloluk "dağ gibi" biri olmama rağmen asla işlerimi şiddetle çözmeye çalışmadım. Ancak RacoN çirkef birine benziyor, kavga çıkarabilir. Eğer çıkarsa sen de ayırmayacağına göre, gelirken marketten çiğdem al:)
-
Her türlü şiddete, şiddetle karşı olduğumu belirtmek isterim. 1.67 boyunda, 54 kiloluk "dağ gibi" biri olmama rağmen asla işlerimi şiddetle çözmeye çalışmadım. Ancak RacoN çirkef birine benziyor, kavga çıkarabilir. Eğer çıkarsa sen de ayırmayacağına göre, gelirken marketten çiğdem al:)
Klorak da alın, bu racon belki onla temizlenir
-
La vedat senin pisliğini temizleyecek bir ürün yok. Ne etcez pis pis gidecen öbür tarafa
-
İçecek olarak ikram edecem onu hemide çift buzlu ohh mis:)) İkramı geri çevirirse onun ayıbı.
-
İlaçlı gazoz niyetine verin, sever o ilaçlı gazozu
-
İlaçlı gazoz niyetine verin, sever o ilaçlı gazozu
Vedat çok merak ettim nan kucukken topun inşaate mi kaçtıda sana ilaçlı gazoz ikram ettilerde böyle oldun
-
Başkası içirir demedim, sever dedim ahiretlim.
İçiniz fesat