İSRAİL ile TİCARETİMİZ

• -Gamma serverındaki aGa isimli oyuncu elindeki gpyi yine İsraillilere sattı

Yahu bende diyorum, Bu KAN ittifağının en cok ezilen üyesi Malessar kendi sehrinde savas varken sehir ismini niye değiştirdi de AGA yazdı bu neyin yalakacılıgıdır acaba diye...

CHAOS KAN / AKINCILAR KAN plakası olanların Yunanlı ya da Ermeni oldugunu düşünüyordum adamlar israilli cıktı iyi mi :/

bu konuda yazılan ilk mesajdan sonra ilk yorumu yapan, ben dahil bir cok kişiye ''HIRSIZ'' yaftası yapıştıranları ve bu konuda en cok yorum yapanların KAN ittifağı üyesi olmasına da aslında şaşırmadım... bu nasıl bir kuyruk acısıdır arkadaş bu nasıl bir çekememezlik böyle =)

erays'ın da dediği gibi, çamur at izi kalsın mantıgıyla hareket edenlerin hangi kapının uşakları oldugunu da burda herkes görüyordur zaten...

utanma ve gururdan eser kalmamış bir de yeni taktik cıkarmışlar, gp hesap altın alıyorlar soran olursa da biz israilliyiz diyorlar,

bak utanmazlara bak arlanmazlara =)

caedLM.png

• Ben sizi de alet etmesinle diye ne diyorum sen neyin derdindesin :D

İttifakımın hiçbir ferdi seni de senin gibi sataşanları da ciddiye almayacaklar.

İttifağın içinden kimseye gp çıkmaz. Gideceği tek bir yer var, SSF ittifağıdır.

Ne zaman ne koşulda olursa olsun, biz onlarlayız onlar da bizimledir.

Diğer bilinmesi gereken husus da şudur, bizim içimizden kimse bize ait olanı gidip satamaz.

İttifağın içerisinde olan 1 buharlı gemi satılmaz, ittifakın hakkı var.

Başka serverlerde başka ittifaklar yapıyormus , kendi üyelerine giden gelenin hesabını kendisi versin bizi zerre ırgalamaz.

Ama kan ittifağı içinden bu zamana kadar kimseye gp satılmamıstır.

İspat edemezsiniz, çünkü öyle bir şeyin olma ihtimali sıfır :) ,

Ama ben senin ittifağından israile gp ve altın satan kişiyi de burda söylerim.

Ya da söylememe gerek yok, sen bildiğimi bilmiyorsun sadece hepsi o.

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• yahu bir mesajında da kendi reklamını yapma nasıl bir egonuz var sizin böyle,

ARMA'lılar boşuna terketmemiş sizi simdi anladım mevzuyu =)

mesajında neymiş efendim ''sizi de alet etmesinler diye ben ne diyorum sen ne demişsin'' diyorsun..

yahu şu sayfada konuyu acan iskender büyük kimin dostu kimin yandaşı ki böyle bir konu açıyor?

onu da geçtim, o konuyu açtıktan 1 saat sonra senin ittifağının üyesi TARLA FALLA gelip mesaj yazıyor.

herşeyiniz danışıklı döğüş sizin... olur ya ilerde bir gün lafı açılır, tek tek itiraf etmeye baslarsınız zaten ne haltlar yediğinizi.

o yüzden çıkıp burda sütten çıkmış ak kaşık taklidi yapma, ikariam tr nin en çamuru sizin ittifaktır.

biriniz birine diyor konu aç, diğeri diğerinize diyor git yorum yap ona buna hırsız de hesap satan gp satan yaftası yapıştır...

sonra sen çıkıp gelip bunun tam aksine yorum yap saf' ı oyna temiz'i oyna..

herşeyiniz yalan, bunu da ikariam tr de bilmeyen yok, içinizdeki ARMA'lılar da savas bitince kendi ittifaklarına boşuna dönmediler.

o yüzden boşuna zırlayıp kendinize güldürmeyin.

bir çizgide yorum yapıyorsun, biri hadi ordan deyince 360 derece dönüyorsun sanki konuya ilk kez yorum yapıyormuş gibi masken düşüyor gerçek yüzünüz ortaya cıkıyor. ben bunları söylüyorum da bak daha önce de söyledim bu konuda en cok yorum yapan sizsiniz, sonra çıkıp ''biz katalizör değiliz'' diyorsunuz.

biz satmayız biz böyleyiz şöyleyiz demek zorunda kalıyorsunuz. konuyu açan ayrı bir mevzu, bizene kim kime ne satmış ne yapmış.

sen iskender buyuk e yani bu konuyu açan kişiye hiç sordun mu, bizim isimlerimizi etiketlerken ilk 3 e neden seni denizi ve elessar'ı yazmış...

sen bunun cevabını bir sor bence. hiç öyle yok sadece SSF ye gp veririz, yok gp satmayız emek var şu var bu var martavalı okumayın.

gerçekten komik duruyor, özellikle bunları sen yazınca =)

caedLM.png

• Geometri%2B-%2BA%25C3%25A7%25C4%25B1%2BT%25C3%25BCrleri%2B%25C5%259Eeffaf.JPG

Öğretemedik size şu açıları arkadaş :D

İlköğretim 5. sınıf, dersimiz Açılar.

Gördüğün gibi sen de diyorsun ki ben çizgimi bozmuyorum.

Benim A dediğim bir şey burada B çıkmamıştır.

Ego meselesine gelince, biz havaya sıkmıyoruz.

Ne dediysek yaptık :)

Senin tüm yönetimin çıktı dedi ki vedat biat edecek.

K-A-C-T-I-L-A-R.

Şimdi de sen hazırlık yapıyosun, yap da yine keseriz.

Kafanda kurduğun şey daha doğrusu hayalin diyelim, bizi yenip bizi etkisiz hale getirip sonra beta-psi-epsi toplanıp ssf ittifakına saldırmak.

Kuruyorsun böyle hayaller, kurma demiyoruz.

Ama bide bizim gerçekler var, bizi bir kere dahi yenememiş olmanın gerçekliği.

10 sene oldu mu, sen say :D

Thomas Shelby

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

Edited once, last by PeakyBlinders ().

• Geniş açıda yanlış yapmışsın:)

x>90°

Bakmadım bile :D

Gösterim doğru da, yanlıs yazmışlar doğru diyorsun azizim , hazır kaynak aldım internetten :D

Thomas Shelby

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Tamamda herkes gördü fos bir ittifak oldugunuzu ^^

fos değil racon kardeşim, kof diyeceksin, kof bunlar kof =)

yukarda bi mesajında 10 senedir yenememiş demiş.

en basit ve kesin örneğiyle,

Tescilli Yalancı Vedoşumuz ARMA ittifağı üyesi iken DELTA GÜCÜ ile yapılan savası kaybetmiş mi kaybetmemiş mi onu sormak lazım.

A dediğim B çıkmamıştır demiş, ''savas boyunca sadece 3-5 taktiksel rodos haricinde rodos vurmadık işimizi iyi yaptık'' seklinde bir laf etmiş mi etmemiş mi bunu da sormak lazım, savas boyunca 100+ rodos vuruldugunu bile bile bunu söylemek yalancılık değil de nedir, A dediğim B çıkmamıştır derken alfabenin diğer harflerini konu dışında tutuyor mu tutmuyor mu onu da sormak lazım. A dediği B çıkmamış olabilir ama alfabede 27 harf daha var. =)

yine aynı mesajında, beta psi epsi toplanıp SSF ittifağına saldıracağımız seklinde bir söz etmiş, bu söz KAN ittifağı bünyesinde bulunan SSF li uşakların tasmalarını baglı tutmak için öne sürülen bir iddiadır. benim yıllardır KAN ve ARMA haricinde hiçbir ittifağa düşmanlığım olmamıştır. Geçmişe bağlı düşmanlıklarım da yine bu iki ittifağa yönelik olmuştur. bunu hem ARMA'lılar hem de KAN'lılar gayet açık ve net olarak bilirler. rakip ayrı düşman ayrı seylerdir.

SSF yi en fazla rakip olarak görebilirim o da karşıma geçerlerse, şuanda bu dediğini yapmak için hiçbir neden göremiyorum. SSF ittifağı ile çözülmeyen hiçbir problemim yok. gereken neyse yaptılar, onlar kendilerine yakışanı yaptı ben de kendime yakışanı yaparım. Thomas Shelby Savas konusunda gerçekten koca bir sıfırsın, ama siyaset yapmayı, yalan söylemeyi, abartı ve insanları birbirine düşürme konusunda gerçekten cok profesyonelsin. ama onun da bir sınırı var. sınırın diğer tarafında ben varım aklında bulunsun =)

gelelim Açı konusuna, sana ne dedim 360 derece dönüyorsun diye. sen bunu, ''cizgimi bozmadıgımı belirtmişsin'' şeklinde anladın...

senin anlayış seviyen ilkokul 5.sınıf oldugunu unutmuşum, gerçi sen açılar konusunda da acemi oldugun için resimde yanlış yazılsa bile sen ''hazır alıp ekledim'' deyip yine kıvırmışsın. kıvırmak artık alıskanlık olmuş... utanma ve gurur mu? savas kaybede kaybede eser kalmamış sende =)

anlaman gerekeni yani nasıl 360 derece döndüğünü daha detaylı açıklayayım...

bir laf ediyorsun, içeriğinde yalan ve gerçek olmayan kelimeler kullanıyorsun, bu yüzüne ispatıyla birlikte çarpıldıgında başlıyorsun dönmeye...

döne döne döne 360 dereceyi tamamlıyorsun başladıgın noktaya dönüyorsun ve sanki o yalan hiç söylenmemiş gibi lafı değiştiriyorsun, lafı değiştirmeyi becerebileceğin herhangi bir laf ebeliği meziyeti bulamadıgın anda araya baskaları giriyor konuyu değiştiriyor ve bi bakıyoruz Tescilli Yalancı 360 derece vedoşumuz tekrar konuya dahil olmuş... bazen 361.dereceyi de gördüğün oluyor ki biz buna halk dilinde ''sıvama modu'' diyoruz..

seni çok iyi tarif ettiğimi birden farkettim. eklemeler de yapılabilir ama bu sana yeterli, dozunda şiddet uygulamak lazım ki kaçma hep burda ol =)

caedLM.png

• Ya ben neyin siyasetini yapıyorum.

Ben arkadaşlarımı bir arada tutabiliyorum, bu oyun bireysel oyun degil cünkü.

Bireysel olsa ittifaklar olmazdı.

Arma ittifakı benim ittifakım değil, ben de armalı değilim.

İçerisine Murti çağırdığı için geldim, savasın sonu da olsa geldiğimde içinde bulunduğum ittifak yenilmişti ama sen zaten yoktun ki o savasta.

Geçmiş postlarda kendin de demiştin olmadığını, senin bir yalanını daha cıkartma lütfen :D Sıkıldım ben sana cevap vermekten.

Diğer konu rakiplik düşmanlık.

Samimi soru soruyorum, benim senin şahsına vs bir kötü lafım oldu mu duydunuz mu ya da kulağına bununla ilgili bir info geldi mi :D

Gelemez de zaten de. Merak ettiğim şu , bana karşı hissin rakiplik mi düşmanlık mı bir de bunun sebebi bundan önceki mağlubiyetlerin mi.

Thomas Shelby

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Vedat vedat çagirmis gelmissin. Geldiginde ittifakin ismi Arma miydi. Savas icin cagirmadilar mi seni. Geldin armali oldun kesildin. Aslini inkar etme nankörlük yapma arkadaslarina ^^