İSRAİL ile TİCARETİMİZ

• Herkese merhaba

Geçtiğimiz 5 ay içinde Türkler ile İsrailliler arası güzel ticari dostluklar oluşmuş durumda gördüğüm ve duyduğum kadarıyla izninizle hepsini (bildiklerim) anlatayım

-Alpha serverındaki SUR isimli oyuncu THOR ittifakına karşı yenilgisinden sonra eldeki tüm hesap/gp ne varsa israillilere sattı

-Beta serverındaki WOO ittifakından Frost ve Erays isimli oyuncular ittifaklarının gpsini Amerikaya taşıyıp "biz savaş zamanı getiricez" diye yalan söyleyip İsraillilere sattılar

-Delta serverında DARBECİ isimli oyuncu KAN ittifakıyla yaptıkları savaş sonrasında hesabını israillilere sattı

-Gamma serverındaki aGa isimli oyuncu elindeki gpyi yine İsraillilere sattı

-Epsilon serverındaki bazı "gp tüccarları" ellerindeki gpleri İsraillilere sattı

İlk fitili kim yaktıda yada nasıl herkes böyle satmaya başladı

Bu işin sonu nereye gidiyor :/

Cevapları merakla bekliyorm

• Bu iki yüzlülerin foyasını dökmeye çalıştık ama bize inanan olmadı bunlar hırsızdır diyorum.İttifağın gpsini israile satıyolar zamanında uyardık frost hırsızdır.Nicki sur olan zeki hırsızdır.Epsilondaki bykabus koca reis tayfasıni hırsızdır.Para için arkadaşlarını satıyolar.Ben bu olaylardan önce uyardım sizi bak yine uyarıyorım GRAND hırsızdır.Bu adama güvenmeyin uyarlarım doğru çıkmıştır

• adjagegsgs

lan diğerlerini kulaktan duyma biliyordum da ertuğrulları yeni öğrendim ahahahahahah

hayır bide karşı çıkıyordu bu çocuk

A K I N C I L A R [K A N]

giphy.gif

• İhracatımız artmış ülkeye döviz girisi olmuş ne diyelim :D İsteyen gpsini istedigi yere satsın gelip burda savaşan ittifaklara karşılıklı gp satmaya çalışacaklarına gitsinler israillilere araplara satsinlar

• Selamün aleyküm.

Konuda tarafıma cevap hakkı doğduğu için yazıyorum. Oyun içi meselelere cevap vermiyorum, oyunu bıraktığımı belirtmiştim daha önce.

Oyunu bıraktığıma göre WOO ittifakında da oynamıyorum kısacası. Gp aldım borç olarak, istesem yarın da taşırım 20m, sen onu kendine dert etme. Onun dışında benim kimlerle nasıl bir dostluğum olduğu veya bireysel olarak ne yaptığım seni ilgilendirmez.

SUR gpsini sattı yazmışsın, THOR 20m gp sattı o ne olacak? Hesaplarına ambrosia almak için satmışlar, saygı duyarım ki beni de ilgilendirmez ama taraflı şeyler yazmışsın. Konu oraya gelmişken Filinta nickli arkadaşın dolandırıcılığından da bahsetseydin biraz. Nerede mesela kendisi şu an, hesabı niye kayıplara karıştı? THOR dolandırıcı demiyorum ama neden bu konuya değinmedin çok bilmiş arkadaş? :)

Tekrar SUR konusuna gelirsek, burada ittifaktan biri gelip bir şey dememişse sana da laf konuşmak düşmez. Aynı şekilde WOO ittifakını yakından bilen herkes benim ittifaka verdiğim emeği de bilir, şimdiye kadar bırak ittifaktan bir şey almayı bir ton emek verdiğimi de. İyi veya kötü hakkımda düşünülenler herkesin kendi fikridir fakat burada benim ve eraysın WOO'yu kandırdığını yazman, betayı bilen aklı başındaki insanların ciddiye almayacağı bir laf.

Yeterince uzun cevap verdim. Hala konuyu deşelemek isteyenlere kolay gelsin, ben muhatap olmayacağım :)

İyi oyunlara herkese.

• Vay be thor ne hale düstü. Demek hesaplarina ambrosia almak icin general deposunu sattilar. Hemde ittifakin onca emek verdigi depoyu ambrosia icin sattilar oylemi. Ne diyeceklerdi sizin binbir emek icin bastiginiz generali sattik parayi da catir catir ezdik mi diyeceklerdi ittifaka ^^

Yil olmus 2020 hala kizilmaskenin yalanlarina inanan şaşkınlar var.

Filinta zaten multi hesapti. Ben en basindan beri soylemistim. Ama dinlemiyorsunuz ki ^^

Edited once, last by RacoN ().

• cevap hakkımız bende kullanayım

uzun zamandır foruma girmiyordum bu tür pislikleri görmeyeyim diye ama rahat yok.

kendim ve lideri olduğum woo ittifakı adına yazıyorum

bir tek hesap amerikaya götüren varsa o en büyük serefsizdir.

woo ittifakı bünyesinde bir tek gp satan varsa oda serefsizdir.

bu iddialarda bulunan ve altına olur olmaz yorum yazanlar. bunu ispatlamazlarsa onlarda serefsizdir..

camur at izi kalsın. iftira ile insan karalama derdine düşen varsa oda en büyük serefsizdir.

oyun için haysiteni kaybeden varsa oda en büyük serefsizdir.

• S.Aleyküm

Cevap hakkı doğduğu için yazıyorum.

Oyunumu bıraktım ve bunca yıl harcadığım maddiyatın karşılığı olmasada bir miktar para aldım oyun benim oyunum bitti gitti..

Bu oyun haricinde sadece kalan dostluklarım var..

Bu oyun artık maddiyat oyunu herkezin bu oyunu bırakması lazım..

Screenshot_1_3.png

Nokta Kadar Menfaat İçin , Virgül Gibi Eğilmem.

• daha ne ispatlıyalım kan ittifağından çaldığınız gp yi israile satmışsınız.Banka dekontunu mu gösterelim nasıl ispat etmemizi istersin

• Binyamin out; kardeşim bünyamin in:))

Ulan antik yunan tabanlı alman oyununda, vatan mı kurtaracaksın eeeeyyy skender:))

Kanka ne olacak bu thorun hali ambrosia almak icin ne var yok satiyorlarmis.

Filintanin kim oldugunu soylesene arkadaslara ^^

• İhracatımız artmış ülkeye döviz girisi olmuş ne diyelim :D İsteyen gpsini istedigi yere satsın gelip burda savaşan ittifaklara karşılıklı gp satmaya çalışacaklarına gitsinler israillilere araplara satsinlar

bende diyorum bu döviz neden inip çıkıyo meğer gp satıkları an piyasalar etkileniyomuş.Katarlara satsınlar en iyi dövizi onlar verir

• Kanka ne olacak bu thorun hali ambrosia almak icin ne var yok satiyorlarmis.

Filintanin kim oldugunu soylesene arkadaslara ^^

Valla ben değilim aaabiii:))

Biliyoz o kadarini. ^^

Övüyon mu gömüyon mu?

Ya ben de profilene takıldım. Vadideki iskenderi koymuş da niye colin farrell'i koymamış? İskender için "şey" diyola doğru mu acep? Yoksa rakiplerinin çekememesi mi? Aklımda deli sorular.

Yine sulandı konu amokachi:) Hep senin yüzünden:P

• Benim adımı ya da Darbecinin adını buraya yazma mantığınız nedir.

Tartısmanıza taraf toplamak mı.

Biz anonim forum hesaplarının kullanabileceği katalizörler değiliz.

Boş konusmanın manası yok, geçmiş gitmiş meseleleri kaşıyorsunuz, her yerden duyumculuk yapıp bilgi çıkartıyorsunuz.

Ben bu anonim hesaplardan nefret ediyorum.

Titrek gibi, Racon gibi kişilere malzeme vermeyin.

Tanımadığınız bilmediğiniz kişilerin açtığı tartısmalara girip sizin üzerinizden prim yapmalarına izin vermeyin.

Bilmediğimiz bir şey söylecekseniz adınızı isminizi açıklayın. Böyle olunca iki taraf nezlinde bir taraf diğer tarafı suçlayacak.

Kan ittifağı üyelerinden ve hatta Deltagücü ittifağı üyelerinden ricamdır, gaza gelip şurada tartısmayın.

Kendi isimlerini açıklayamayacak kadar çapsız kişiler gelip burda sizin çarpışmanızı izleyip çekirdek çitleyecek.

Sizler de sinirlendiğiniz ile kalacaksınız :)

Gerek yok.

İyi oyunlar.

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Tanimadiginiz bilmediginiz kisilere malzeme vermeyin diyor. Konuya ilk atlayan Kan ittifaki oyunculari. Konuyu kim actigi belli zaten. Kan oyunculari oldugu belli ki. ^^

Bu vedat kendini cok akilli sanan bir anonim ^^