Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay MoreAbi şu kahpelerle daha muhatap olmaya gerek yok. onlar kahpe derken efendi biz ise küfürbaz oluyoruz.
Birde bu arkadaşın yazılarını ilk okumaya başladığımda sanki Ömer Seyfettinden bir paragraf okuyor gibiydim. Meğersem kendini yargı makinesi sanan çocuk, bizim bildiğimiz kendi kalesine gol atma rekoru kıran Fenerbahçeli Edu ymuş
lan hırsız
şu oyunu kaç senedir oynarım
kahpe , kahpelik , şu bu sütten çıkmış ak kaşık gibi en çok sen konuşuyosun
benim bu oyunda duyduğum gördüğüm şahit olduğum en büyük kepazeliği yapan yaratıksın şuraya yazarken biraz utan bi yüzün olsun rezil herif
ittifaktan da şutlamışlar seni galiba
hadi git şimdi siestaw diye ittifak kur sana da bu yakışır
hacım allah için bırakın artık şu muhabbetleri valla gına geldi. bırakın kim ne yapıyorsa yapsın olan olmuş biten bitmiş. o bana bunu yaptı bu bana bunu yaptı valla gerek yok. olay ana bacı sövmeye kadar gidiyor sonra. siestawı karıştırmayın aga şu işe. bak ümitle bende görüşmüyorum bende tartıştım ama ölmüş adamı yazmayın artık şuraya. allah rahmet eylesin diyelim.
duyduğumuzda bizde Allah rahmet eylesin dedik zaten ittifakımız adına o zaman o şartlarda bizim üzerimize düşen buydu
pose serverında rakiplerden sohbet ettiğim muhabbeti güzel nadir kişilerdendi herşeyden önce yapılan olaya benim bu tepkim , yapan x yada y kişi benim açımdan çok önemi yok
ama şöyle bi hareket yapan elemanın iyilik elçisi gibi burda yazabilmesi benim zoruma gidiyo
ben kimsenin anasına bacısına sövmedim , sövmem de o seviyelerin insanları belli zaten herkes kendine yakışanı yapar
senin görüşüp görüşmemen beni çok bağlamıyo açıkcası
bunun kendini bile savunacak yüzü yokken başkaları da bu pisliği savunmasın Allah aşkına
anasını kuzusu klavye delikanlısı işte. keşke 1e1 görüşebilsekde yüz yüze konussak seninle.
yavrucum daha önce de adres talebiniz oldu adresimi yazdım ban yedim
madem çok görüşmek istiyosun , hakkımda çok bilgiye sahipsin telefonumu bulabileceğini çok iyi biliyorum hatta daha önce rush u gambazlayacağım elimde ss ler var demiştin ozaman da vermiştim
atayım bi konum görüşelim
prensip olarak hırsızlarla arsızlarla aynı ortamda bulunmam ama senin için prensiplerimi esnetebilirim
rezil gibi hala buralarda yazıyo olabilmene çok şaşırıyorum , ayrıca tüm palavralarını yüzüne vurmaya devam edicem insanda biraz yüz olur dicem konuya hakim olmayanlar hangi insan diye soracak şimdi