-Besmrtnik-[-T-] vs makedonijaveles[K - 2] 5411.2/7743

• Pozdrav za Kolosa i Makedonca:D

-T- u inat svima8)

Борба за veles

(24.11.2020 20:28:14)

-Besmrtnik-[-T-] из pregaziću te, veles

vs

makedonijaveles[K - 2] из veles, antoni 1, Полис, Beli djavo, pregaziću te, antoni, antoni 3

---------------------------------------------------------------------------------------------

Сумпорни Мускетар....................274(-62) - Сумпорни Мускетар......................96(-0)

............................................. - Бацач копља.............................0(-9)

Мачевалац..........................708(-1332) - Мачевалац..........................264(-1294)

............................................. - Челични џин..........................54(-600)

Гирокоптер..........................110(-490) - Гирокоптер..........................110(-180)

Балон Бомбардер.........................0(-1) - Балон Бомбардер......................58(-248)

Ован...................................30(-0) - Ован...................................81(-5)

............................................. - Доктор.................................24(-0)

Кувар..................................50(-0) - Кувар..................................20(-0)

............................................. - Зид.....................................0(-7)

Копљаник...........................901(-1549) - Копљаник............................114(-396)

Минобацач...............................0(-1) - .............................................

Катапулт...............................0(-12) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Генерали..............................-5411.2 - Генерали................................-7743

Нападачки поени.......................19357.5 - Одбрамбени поени........................13528

Претрпљена штета.......................270560 - Претрпљена штета.......................387150

Штета у процентима........................41% - Штета у процентима........................59%

Победници: -Besmrtnik-[-T-]

Губитници: makedonijaveles[K - 2]

• To nije provokacija to je realnost ,napadas jednog lika vec mesec dana,lika koji nema forum ne zna da igra drzi svu vojsku u jednom gradu vec godinu dana ne pravi drugu liniju, trecu nista kako treba jos ga napadas kad je off i onda tripujes da si jak ,neku ozbiljniju borbu ne smes ni da zapocnes bez pomoci necije a tu mi se pravis pametan...

Al ovaj forum gura takve ljude to je ovde super koliko vidim,ako ste srecni takvi kakvi jeste evo i ja vam zelim svu srecu i samo tako nastavii misuu...

Moje misljenje je da trebas da ides da places i da kliknes report jel te ovo verovatno vredja

• To nije provokacija to je realnost ,napadas jednog lika vec mesec dana,lika koji nema forum ne zna da igra drzi svu vojsku u jednom gradu vec godinu dana ne pravi drugu liniju, trecu nista kako treba jos ga napadas kad je off i onda tripujes da si jak ,neku ozbiljniju borbu ne smes ni da zapocnes bez pomoci necije a tu mi se pravis pametan...

Al ovaj forum gura takve ljude to je ovde super koliko vidim,ako ste srecni takvi kakvi jeste evo i ja vam zelim svu srecu i samo tako nastavii misuu...

Moje misljenje je da trebas da ides da places i da kliknes report jel te ovo verovatno vredja

;(:D