-Besmrtnik-(/) vs Julije Cezar[РИМ] 1951.6/4313.2

• Evo momka koji mi stalno spominje majku...

Isti si kao i ceo tvoj savez zajedno sa mandarinom:D Momak koji me konstantno izaziva i čeka na ostrvu 50:51, čak piše i na mom zidu ovde na forumu da me čeka i naziva me mišom:D

Miš se povukao i zapalio u svoju rupu iz koje ni ne izlazi, već samo prosipa pamet na forumu:thumbdown:Nisam te ZABoravio majstore;)

Toliko o ovoj visibabi:D Ćeraćemo se mi još:)

Hof posvećujem BBRS-u i Flokiju8)

Борба за Виминацијум

(15.11.2020 16:36:57)

-Besmrtnik- из pregaziću te, Виминацијум

vs

Julije Cezar[РИМ] из Nais

---------------------------------------------------------------------------------------------

Сумпорни Мускетар.....................336(-0) - Сумпорни Мускетар.....................416(-0)

Мачевалац..........................1492(-488) - Мачевалац..........................2368(-632)

Копљаник............................869(-631) - Копљаник...........................1112(-888)

............................................. - Челични џин...........................637(-0)

Гирокоптер...........................214(-26) - Гирокоптер............................248(-0)

Балон Бомбардер.......................12(-72) - Балон Бомбардер.....................214(-142)

Ован...................................30(-0) - Ован...................................70(-0)

............................................. - Минобацач............................102(-48)

Кувар..................................50(-0) - Кувар..................................70(-0)

Доктор.................................50(-0) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Генерали..............................-1951.6 - Генерали..............................-4313.2

Нападачки поени.........................10783 - Одбрамбени поени.........................4879

Претрпљена штета........................97580 - Претрпљена штета.......................215660

Штета у процентима........................31% - Штета у процентима........................69%

Победници: -Besmrtnik-

Губитници: Julije Cezar[РИМ]

• Ово се чекало, браво Ђуро рутински одрађено. Изгледа да је видео од доктора Зорана Примаријуса како се радваја;(

• Ово се чекало, браво Ђуро рутински одрађено. Изгледа да је видео од доктора Зорана Примаријуса како се радваја;(

I kako se beži u rupu^^

• Kralju samo cepaj i radi kao sto sam ti vise puta rekao..A ove miseve pusti nek laprdaju ovde sta hoce. igraj iky i uzuvaj sa porodicom ..cestitam ti sto si odvalio ovog mankijaaa...samo napred i samo hrabro...ljubi brat<3

<3Другарство, братство и слога <3

• Kralju samo cepaj i radi kao sto sam ti vise puta rekao..A ove miseve pusti nek laprdaju ovde sta hoce. igraj iky i uzuvaj sa porodicom ..cestitam ti sto si odvalio ovog mankijaaa...samo napred i samo hrabro...ljubi brat<3

Hvala brate, znači mi tvoj komentar iskreno!<3

Pozdrav!