Evo momka koji mi stalno spominje majku...
Isti si kao i ceo tvoj savez zajedno sa mandarinom
Momak koji me konstantno izaziva i čeka na ostrvu 50:51, čak piše i na mom zidu ovde na forumu da me čeka i naziva me mišom![]()
Miš se povukao i zapalio u svoju rupu iz koje ni ne izlazi, već samo prosipa pamet na forumu
Nisam te ZABoravio majstore![]()
Toliko o ovoj visibabi
Ćeraćemo se mi još![]()
Hof posvećujem BBRS-u i Flokiju![]()
Борба за Виминацијум
(15.11.2020 16:36:57)
-Besmrtnik- из pregaziću te, Виминацијум
vs
Julije Cezar[РИМ] из Nais
---------------------------------------------------------------------------------------------
Сумпорни Мускетар.....................336(-0) - Сумпорни Мускетар.....................416(-0)
Мачевалац..........................1492(-488) - Мачевалац..........................2368(-632)
Копљаник............................869(-631) - Копљаник...........................1112(-888)
............................................. - Челични џин...........................637(-0)
Гирокоптер...........................214(-26) - Гирокоптер............................248(-0)
Балон Бомбардер.......................12(-72) - Балон Бомбардер.....................214(-142)
Ован...................................30(-0) - Ован...................................70(-0)
............................................. - Минобацач............................102(-48)
Кувар..................................50(-0) - Кувар..................................70(-0)
Доктор.................................50(-0) - .............................................
---------------------------------------------------------------------------------------------
Генерали..............................-1951.6 - Генерали..............................-4313.2
Нападачки поени.........................10783 - Одбрамбени поени.........................4879
Претрпљена штета........................97580 - Претрпљена штета.......................215660
Штета у процентима........................31% - Штета у процентима........................69%
Победници: -Besmrtnik-
Губитници: Julije Cezar[РИМ]