Kendi ittifak arkadaşı gol atmış ona daha ne olacak bırak konuşsun herkes neyin ne olduğunu biliyor beni koparmasalardı olacakları tahmin bile edemezlerdi ama verdik işte ellerine bir koz her nekadar kendileri de yapmış olsalar da onlara bizimki ayıp onlarınki sevap gözükür salla gitsin
savaş nasıl yapılır
-
- Question
- TR
- BlackP1nk
- Closed
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Çok fazla zihinsel sorunlu insan gördüm hiçbiri senin kadar ağır tramvatik degildi allah sifa versin evlat
-
İttifak arkadaşlarına savaşa havan göndermeyi unuttuğu için ana avrat küfür ettikten sonra oyunu bıraktım diyordun ne oldu?
Gelip burada artistlik yapıyordun ben bıraktım siz de bırakın diye
hayatın yalan muhittin sana acıyorum -
İttifak arkadaşlarına savaşa havan göndermeyi unuttuğu için ana avrat küfür ettikten sonra oyunu bıraktım diyordun ne oldu?
hayatın yalan muhittin sana acıyorumSenin hayatın gercek mi gelip muhittine iftira atiyordun. Haksiz oldugunu anlayinca nasil kiviracagini sasirdin. Kendi ittifak arkadasin bile yalaniniza dayanamayip sana golü çaktı

-
Ortalık yine çingene mahallesi gibi

-
...DİKKAT...
birden fazla alıntı içermektedir, mesaj genel olarak uzun bir mesajdır.
simdiden uyarayım sonra yakınmalar olmasın =)

sen de dayanamayıp arada gelip bakıyorsun, çingenelere merakın oldugunu sanmıyorum
ara sıra gelip bakıyor, yorum yapıp cıkıyorsun.
her gurbetci vatan hasreti ceker seni de anlıyoruz be babuş =)
hayatın yalan muhittin sana acıyorumkulaktan dolma haberlerle içinin doldurulduğunu biliyoruz da bu kadar bariz kendini ele verme bence =)
küfür eden, örsü uzun bir süre aktif etmeyi unuttugu için samimi arkadaşı ile konuşurken küfür ediyor.
savasın psikolojisi ile olabilir, tölare edilebilir durumlar da vardır tölare edilmeyenler de vardır.
kişiye direkt olarak küfür etmiyor, kişinin kendisine birebir konusurken küfür etseydi zaten bu olay forumda konusulmazdı =)
bu esasında cok önemi olmayan bir durum olsa da esasında senin ima ettiğin durumdan farklıdır.
GÖZTEPELI ye hitaben, oyunu bıraktım diyordun ne oldu demişsin..
ben oyunu bırakmaması için ısrar ediyorum, bir de KAN ittifağı üyeleri (sen de dahil) ısrar ediyor...
ben olsam bırakmam =) _GOZTEPELIII_
mesajının son cümlesinde ''hayatın yalan muhittin sana acıyorum''' demişsin...
sana kim acısın AKATSUKİ ???
ben sana acımıyorum acımam da, nedeni bundan sonraki yazacağım
cümlelerde olacak... iyi oku AKATSUKİ ciğim =)
Ben bir fikir beyan ettim oturupta bunu kimseyle tartışmayacağım.
Gelmiş bana özür dile diyorsun peki sen ne yapıyorsun 10 yaşında çocuk gibi makatsuki diyerek hakaret etmeye çalışıyorsun.
Küfürbaz muhittinden bir farkın yok ikinizden de bir cacık olmaz. İkariam aleminin terbiyeden yoksun yüz karalarısınız.
ben fikir beyan ettim oturup da bunu kimseyle tartışmayacağım demişsin...
(ben doğrusunu yazdım sen ''oturupta'' yazmışsın...) =)
şuanda bu yazdıgın mesajdaki cümleni okuyunca böyle bir flaş patlaması oldu gözümün önünde..
alla alla olacak iş değil, bi dk durayım burda bi düşüneyim bu flaş niye patladı

bu flaş patlamasını 2 resimle anlatmak isterim.
daha açıklayıcı olacağını ve konunun nerden nereye geldiğini hatırlamak gerektiğini düşünüyorum...
___________1.resim (konunun nasıl ortaya çıktığı)__________

önce alıntı yapılan mesajını, sonra da benim yazdıgım mesajın görüntüsü budur...
buna cevabın ne oldu onun da resmini ekleyeyim,
_________2.resim__________

bu mesajında, efsane ile GOZTEPELI nin mesajlarının benzerliğinden bahsetmişsin de bu mesajında kimin ne yazdıgını bile bilmek imkansız...
imkansız olanla işimiz yok, burda sen yanlış yazılanı ''artık da olması gerekiyor'' diyerek düzeltiyorsun, ancak;
simdi senin yazdıgın mesajdaki yanlış yazdıgın ama benim düzeltip doğrusunu yazdıgım mesajını tekrar yazayım ama senin yazdıgın gibi orjinalini ekleyeyim,
ben bir fikir beyan ettim oturupta bunu kimseyle tartışmayacağım... bak simdi flaş bir daha patladı ama ilk kez patladıgı andaki etkiyi yaratmadı =)
burdan yola cıkarak, efsane nin sen oldugunu iddia edebilirim sen de onunla benzer sekilde yazıyorsun.
iddia edebilirim diyorum da benim ne işim olur kim kimdir kaç tane forum hesabı kullanır bu benim problemim değil.
mesaj yazana bakarım, ya dostumdur ya düşmanım, ona göre de tavrımı koyarım kenara cıkarım.
adam seçmem sadece dost düşman diye ayırd ederim.
gelelim mesajına cevap vermeye,
ben bir fikir beyan ettim oturupta (
) bunu kimseyle tartışmayacağım demişsin...yahu Efsane ile GOZTEPELI nin aynı kişi oldugunu iddia ettiğinde yazdıgın mesajı tekrar bi okur musun?
al bak asağıya o mesajın orjinalini resim olarak ekleyeyim, şimdi ya ne yazdıgını hatırlamazsın, ya da o mesajın hangi sayfada oldugunu bulamazsın.
kapasiten o kadar düşük cünkü =)

mesajını 1.kelimeden, mesajın son cümlesinin son kelimesinin yanındaki noktaya kadar (
) okuyunca bir cümle eksik yazdıgını görüyorum.yani bundan daha kesin konuş desem cevap olarak ''altına imzamı atarım'' bile diyebilirdin,
az gaz vermişsin kendine, bunun neresi düşünce ifade etmek? hakim olsan adamı ipe göndermiştin bile =)
gelelim bir diğer konuya,
neymiş efendim, ben sana makatsuki demişim. ben bundan önceki sana hitap ettiğim mesajları tekrar kontrol ettim.
1 mesajımda bizim mAKATSUKİ yazmışım, m tuşu orda bir kez daha basmış,
bundan dolayı senden özür dileme ya da kusura bakma deme gibi durum söz konusu olamaz.
cünkü bu mesaj haricinde oyun forum whatspp herhangi bir ortamda sana böyle bir kelime kullanmadım.
ama arkadaşlar arasında whatspp grubunda konusurken sana bunu hitaben bu kelimeyi söyleyenler olmuştu
ama onlara bile cevap olarak ben AKATSUKİ yazdım içimde ard niyet olsa o grupta konusurken
sana hitap edilen sözlerde adını yazacağıma onu yazardım. ben ufak işlerle uğraşmam AKATSUKİ ciğim...
hatırlıyorsundur, epsilonda senin kesemediğin düşmanlarını kesip raporları foruma eklediğimde gelip tebrik mesajları yazardın.
o zamandan beridir beni tanıyamadın mı halen_? senin adının bir önemi yok,
artık dost musun düşman mısın sadece ona bakıyorum.
sadece sen değil herkes için geçerli bir durum. anladıgın üzere ben forumdan kimin ne laf ettiğini unutmam.
yanlış anlama, senin ittifağındaki bazıları gibi whatspp konusmalarını ses mesajlarını kaydedip saklamam
şu şunu demiş bu bunu demiş diye secere tutmam.
GOZTEPELI yi eleştiriyorsunuz. sizin yani KAN ittifağının içerisinde de (ŞU ANDA BİLE AYNI ÇATI ALTINDALAR) birbirine,
yakın ailesine cok cok ağır küfürler eden kişiler vardı ama DELTA Serverinde olan savas yüzünden bu kişiler yanyana savastı,
savas bitti evli evine köylü köyüne dediler... kalanlar da var tabiki.. sen de KAN ittifağı üyesisin,
bu küfür edenlerin kimler oldugunu savas esnasında birbirleriyle hiç konusmayan ya da birbirine soğuk davranan
hiçbir sekilde selam bile vermeyenler kimlerdi onu bir hatırla, ne demek istediğimi kimleri kastettiğimi anlayacaksın.
o yüzden hiç de öyle GOZTEPELI arkadaşlarına küfür etmiş,
dostlarına abilerine küfür etmiş deyip karalama yapmayın.
iğneyi de çuvaldızı da kendinize batırın...
buna cesaretiniz yoksa devekuşu misali kafanızı kuma gömün!

-
Yaw ne yaşıyorsunuz siz böyle arkadaşlar :))
-
Yaw ne yaşıyorsunuz siz böyle arkadaşlar :))
Dur dur onlar bilgemenin attığı golü çıkarmaya calisiyorlar. Kanda ihanet sesleri yükselmeye başladı

-
beyler bu böyle olmaz ben tarafları sürekli karıştırıyorum

Simdi grandcılar kim.
Akatsukeciler kim

-
Ben de bildirim gelmiyor diye ne oldu bu forumdan ses soluk çıkmıyor diyordum.
Ali ne diyor şair, gel seninle bir daha ağlayalım yaşanmışlara yaşanmamışlıklara bir daha hiç yaşanamayacaklara
Ama sen hiç bir vasfın olmadan ağlıyorsun yıllardı

Düdük makarnası konuşuyor temsilen , sen de konuş, başka bişey yaptığın yok zaten

-

Simdi grandcılar kim.
Akatsukeciler kim

iyice bbg evine çevirdiniz burayı:)

Çingene kültürünü yaşatma, güçlendirme ve hatta kalkındırma derneği senden özür bekliyor:)
-
Ben de bildirim gelmiyor diye ne oldu bu forumdan ses soluk çıkmıyor diyordum.
Ali ne diyor şair, gel seninle bir daha ağlayalım yaşanmışlara yaşanmamışlıklara bir daha hiç yaşanamayacaklara
Ama sen hiç bir vasfın olmadan ağlıyorsun yıllardı
Güzelim sen artik duyularini da kaybetmişsin, bildirim de gelir uyarı da gelir sen farketmiyorsundur, eger uyarı gelmiyorsa, seni zaten gömmüşüzdür sen gömdüğümüz yerde kalmissindir. Ölünün arkasından konusma gibi bir adetimiz yok senle alakalı birsey olsa adam ölmüş gitmiş daha ne yapalım derdik =)
Ne oldu erkek arkadasin mi terketti boyle şairler, dizeler kaptirmissin kendini hayırdır? Yaşananlara, yasanmayanlara ve yasanamayacaklara... psikolojin ne hale gelmiş oyle senin? Ne yaşadın yavrucum nedir bu buhram bu arabesk? Ağlamak istiyorsan sikma kendini, zaten biz eski dostuz dertleşebiliriz, dök içini ağla zirla rahatla, ne kadar şefkatli olduğumuzu biliyorsun =)
Yukarda bir önceki mesajımda son cümlede ne dediğimi okumuşsundur, Devekusu gibi kafanizi kuma gomun demistim, sen kafanı kumdan çıkarmışsın =) Akatsuki cigim kafasını kuma gömdü sesi soluğu kesildi, bugun cuma, pazar gününden bugüne kadar bir daha mesaj yazamadi. Bir kac güne gelir herhalde, 5 gun gecmis haber alamadık. Gerci bu aralar gomduklerimiz hortlayip geliyor tekrar göm tekrar göm gömmene doyamadık bir daha göm der gibi... Biz de diyorduk baska kaşınan KAN ittifagi uyesi yokmu iki şapıldatsak haftanin stresini atsak hem bize eğlence olsun hem onun kaşıntısina derman olsun diye... tezcanli baliklar gibi hemen oltaya geliyorsun, gerci senin bir suçun yok zoka saglam. Ya girtlak söküyor ya çene parçalıyor =)
-
yine okumadan geçtim
ama gözüme bi kaç cümle çarptı ;Ya girtlak söküyor ya çene parçalıyor
ne kadar şefkatli olduğumuzu biliyorsun
-
Düdük makarnası konuşuyor temsilen
Hayat'ı boyunca, başarabildiği tek şey BOŞ KONUŞMAK olan birinden ADAM olmasını beklemek, cinsiyeti kadın olan bir insandan erkeklik beklemek gibi birşey demiştim ali abiye bak yine haklı çıktım. Zamanında batırdığım iğne nasıl bir acı vermiş ise, hala ağlatıyor seni.
Ha bu arada üç kuruşluk oyun için yalakalık yapmaya devammı evlat

AĞLA BAKAYIM İZLEYİP İZLEYİP GÜLECEĞİM AVELLLLLLLL

-
Display More

Simdi grandcılar kim.
Akatsukeciler kim

iyice bbg evine çevirdiniz burayı:)

Çingene kültürünü yaşatma, güçlendirme ve hatta kalkındırma derneği senden özür bekliyor:)
Ne diyordu adamın üstad bukowski ; çingeneleri ve .... ları severim. Biri milliyetçilikten diğeride namustan hiç bahsetmez 😬
Bizim konuya gelince ben çeribaşını sordum 😀
-
Display More
Hayat'ı boyunca, başarabildiği tek şey BOŞ KONUŞMAK olan birinden ADAM olmasını beklemek, cinsiyeti kadın olan bir insandan erkeklik beklemek gibi birşey demiştim ali abiye bak yine haklı çıktım. Zamanında batırdığım iğne nasıl bir acı vermiş ise, hala ağlatıyor seni.

Ben sana bişey demedim ki muti alınlık etme.
Bir de Ali allahsen kaç yıldır oyunu oynarız bilmiyorum, senin bizi yenme gibi bir ihtimalin var mı ya.
San Marino dünya kupası kazanır sen bizi bu oyunda yenersin.Tavla oynayalım, bak onda yenersin filan ama ikariamda çok zor işin
Deniz söylenicek şeyleri söylemiş zati, onun dısında varsa şekliniz epsilon delta filan farketmez geliriz 
-
Display More

Çok konuşma düdük makarnası oyununu aç deltada

-
Display MoreDisplay More

Çok konuşma düdük makarnası oyununu aç deltada

Ne oldu multin yokmu ismini göztepeli yapip yagmalayacak

-
Bir atasözü vardır çok severim, altın semerde vursan aynı diye
Bu iki avel için söylenmiş gibi
Daha kaç kere söyliyeceğim oyunu bıraktığımı bir hesabımın olmadığını
IQ seviyesi altlarda
onun dısında varsa şekliniz epsilon delta filan farketmez geliriz

Boşuna Orman'da ASLANLAR tatile çıkarsa, maymunlar kendilerini kral ilan ederler dememişler. Sende çok iyi biliyorsunki geçen sene mensubu olduğun ittifakı al aşağı edip liderinizin ve tüm yönetim kadrosunun üstünden valilik bastım ben o dönemki ittifağım ile birlikte tabi
Rodoslu raporları asıp caka sattığın günleri çok çabuk unutmuş gibisin yazık kıyamam git birilerini iyice yala ASLAN tatilden dönerse ÇAKAL'ın hükmü kalmaz. 
-
Bir atasözü vardır çok severim, altın semerde vursan aynı diye
Bu iki avel için söylenmiş gibi
Daha kaç kere söyliyeceğim oyunu bıraktığımı bir hesabımın olmadığını
IQ seviyesi altlarda
onun dısında varsa şekliniz epsilon delta filan farketmez geliriz

Boşuna Orman'da ASLANLAR tatile çıkarsa, maymunlar kendilerini kral ilan ederler dememişler. Sende çok iyi biliyorsunki geçen sene mensubu olduğun ittifakı al aşağı edip liderinizin ve tüm yönetim kadrosunun üstünden valilik bastım ben o dönemki ittifağım ile birlikte tabi
Rodoslu raporları asıp caka sattığın günleri çok çabuk unutmuş gibisin yazık kıyamam git birilerini iyice yala ASLAN tatilden dönerse ÇAKAL'ın hükmü kalmaz. 
Senin bir atasözü biliyor olman gözlerimi yaşarttı.
Oyunu da neden bıraktığını açıklar mısın.
Ben biz vurursak bitirmeye vururuz dedim ve bitirdik.
Bomboş bir ittifak, lider savaşta yok. Gp çekip dağıtıyor savaşın yükünü iki üç adama yüklüyor.
Sonra kazanınca ne olcaktı, lider caka satacaktı. Bak ittifağı dağıldı çıkıp tek kelime edebildi mi.Ses böyle kesilir.
Bak biz hala burdayız.
Biz senin ve liderin gibi serverin tek hakimi biziz, ikariamın en büyüğü biziz demedik.
Ama diyenlere üfledik, devrildiler

Bu arada oyunlarınızı açın da iki kaynak alalım