sen hangi serverdasın sen nickini söyle o zaman
o deltada.
o deltada.
o deltada.
Gerekirse bende giderim :))
tezide okudum biraz, yavaş yavaş onuda anlıyorum ,pdfyi indirdim türkçe sandım :)) okuyamadım ,bakalım biraz daha gelişeyim başkalıryla savaşayım doğru mu yanlış mı taktikler falan
Bölüm bölüm bakarsın. ![]()
tezide okudum biraz, yavaş yavaş onuda anlıyorum ,pdfyi indirdim türkçe sandım :)) okuyamadım ,bakalım biraz daha gelişeyim başkalıryla savaşayım doğru mu yanlış mı taktikler falan
Bölüm bölüm bakarsın.
Okumaya devam ediyodum ki bildirim geldi kaldığım yeri unuttum şimdi
Evet zaten bölüm bölüm bakıyorum :))
Çok özür dilerim o zaman (tekrardan). ![]()
Çok özür dilerim o zaman (tekrardan).
Ne olacak ya
Barbarlara saldırarak savaş öğrenilebilir mi?? _AeA_ Efsane TitreK v4 Chuck "Bee" Bashlick @D O R U K
Bazılarını etiketleyemdim kusura bakmayın
Barbarlara saldırarak savaş öğrenilebilir mi?? _AeA_ Efsane TitreK v4 Chuck "Bee" Bashlick @D O R U K
Bazılarını etiketleyemdim kusura bakmayın
Nickname olarak boşluk bırakıp duranları etiketleme özelliği algılayamıyor.
@D O R U K etiketlenmiş gibi gözükse de öyle değil (bakınız bende de olmadı) ![]()
Seviye 10 ve sonrasında yalnızca senle değil madenlerle de uğraşacaklar.
"Yani senin için bir problem değilse" diye cevap vereyim o yüzden.
Madenlerle uğraşıyor derken?? ![]()
lüks kaynak üretiminin %40 ını alıyor senden yani;
mesela 100 mermer üretiyorsan 100 işçi ile
60 mermer üretiyorsun 100 işçi ile,
Bunu durdurmak için barbar köyüne gidip 'haydutları defet' diyorsun barbar ordusu ile savaşıyorsun.
Haydutları def edince seviye yükseliyor mu yani 20yken 21 oluyor mu :))
hayır haydutları defetmek seviye yükseltmez.
Peki asker sayıları hep aynı mı yoksa yükseliyor mu
Buradaki savaşlar mahalle kavgasına benzer. Doğru dürüst taktik yoktur. 10 kişi bir kişinin üzerine çullanıp dövmeye kalkar. Bir ada bir şehir seçerler, bütün ittifak oraya toplanıp orada savaşırlar. Güçleri yetmezse bir tane GP yüklü hesap bulup, onu öne sürerler. Yine yenemiyorlar ise, rakibi şikayet edip banlatırlar. Hala yenemiyorlar ise forumda sen galip geldin. Hayır ben galip geldim diyerek, kimin klavyesi kuvvetli ise galip öyle bulunur.
seninle ayni ittifagin uyesi Falla ne yazmis bak aşağıdaki mesaja bak... Kan ittifagi üyelerinin tek bir özelliğini seviyorum, bunların kafalarını ezdikce forumda birbirlerinin ayağına sıkıyorlar. Bi üstteki alintidaki mesaji ve sonrasında alttaki alintidaki mesaji okuyunca gerçekten ilginç bir sonuç ortaya çıkıyor. Yukarda bilgemen ne demiş, yenemiyorlar ise rakibi şikayet edip banlatirlar demis...
Canım ya benim sizin yüzünüze puuuuuu dememe bile gerek yok onu bile birbirinize yine kendiniz yapıyorsunuz =)
Soruyu cevaplasanaz mı artık
:))
şu gıt gıt grandın dediklerinin tam tersini yaparsan başarılı olursun.Savaşta bütün hesaplarını banlatım.30m gpsini terhis ettitdim.Savaştığı hesabı banlatım.Bulunduğu ittifağının generalinin apoletlerini söküp ittifaktan attırdım.
Sana Tarla Falla ismini ben koydum.
Nedenini de gayet iyi biliyorsun. Seni daha once uyardım gıt gıt deme horozun biri gelir canını yakar diye. Ama yine kızana giren dişi kedi moduna girmiş tavuk gibi gıt gıt krizin tuttuysa kaçarın yok horozun biri tepene binecek =)
Mesajinla alakali cok da birsey dememe gerek yok. Cunku hem çok boş birisin hem de kan ittifaginin en saf ve iQ su en dusuk uyesisin. Bunun kanıtı da zaten bilgemen in yazdigi mesajin arkasindan bu sekilde bir mesaj yazmandir =)
Keşke şu mesajını yazarken senin gibi KAN ittifaginin uyesi olan ErGeNeKoN i de etiketleseydin. O da birbirinizi yazdiginiz mesajlarla nasıl rezil ettiğinizi gormus olurdu. Ikariam tr de Gerçekten sizin kadar rezil bir ittifak görülmedi... bunu bir kez daha gostermis oldunuz. Ammmman aman eksik olmayın =)
Asker sayısı, rakibe göre, cephenin durumuna göre, değişir. Surun vde liman binasının büyüklüğüne ve küçüklüğüne göre cephe değişir. Birim sayısı da değişir.
GRAND ADMlRAL Generalinin apoletlerini söktürüp attırdım demiş, yine içimizden geçicekti havanlarımı kesti utancımdan aldığım raporu asamadım korktum o yüzden yaptım diyememiş ilginç karakterler, ilginç varlıklarla dolu bir serverde oynuyorsunuz delta gücü olarak. Neyseki ben oyunu bıraktım bu tiplerle muhattap olmak durumunda kalmıyorum, sende olma ali abi bırak konuşsun dursun.
Tam bu güruh topluluğunun durumunu özetliyen bir cümle ile mesajımı sonlandırıyorum sende uğraşma artık ![]()
Cahil kimsenin yanında, kitap gibi sessiz ol.
HZ.MEVLANA
acısı olan gruba geliyor ya sen niye üstüne alındın apoletleri sökülüp ittifaktan atılan senmisin yoksa.Banlatma konusuna gelecek olursakda biz hakkımızla multsiz bir şekilde oynuyorsak karşı tarafdand aynı şekilde davranmasını bekleriz.Karşdan gıt gıt grand multi hesap kullanımından tüm hesapları banlanmıştır.Hilesiz oynasaydında banlanmasaydın hileci emek hırsızı
Apolet ne demek??
GRAND ADMIRAL benim hangi ittifaklı olduğumu sen çok iyi biliyorsun. Bir yanım EFS diğer yanım ARMA ittifakı. EFS ittifakını kendi ellerimle yıkıp faaliyetine son verdim. Omikron serverinde TÜRK ittifakı ile birleşmiştik, onlar omegada ARAF ı kurunca yanlarında olmak istedim. ARMA ittifakında iken bir müddet oyundan koptum. Bulunduğum köyde internet yoktu. O ara ittifak dağıtılmış, sonrasında ittifaksız olarak devam ettim. Savaş öncesi murti nin ricası ile KAN a yardımcı olmak için girdim. Burada yazdıklarım sadece benim düşüncelerimdir. Olması gerekeni yazarım. Eleştirikende ortaya konuşurum. KAN ittifakı yada DELTA GÜCÜ , beni ittifak olsarak ilgilendirmiyor. Eleştirilerim ittifaklara değil, her iki ittifakın oyuncularına, yazdıklarımda birşey alabilirse ne ala. Ama bakıyorum kimse üzerine alınmıyor. Demekki ben hatalıyım. Sizler doğrusunuz.