Display MoreDisplay MoreOranlaman gerekiyor
mesela 1 saat 4 rauntHer rauntta kesilen gemi miktarlarını yazdım
42 havan Gemisi 1 saat tutuyor cepheyi
420 gemi 12 saat tutarsenin savas bilgine, sana bu oyunu ve savasmayı öğretene en derin sevgilerimi sunuyorum.
ne demek istediğimi net olarak anlayabiliyorsundur umarım =)
bilmiyorsun bari yalan yanlış bilgi verme troşşş...
42 havantopunun cephanesi 1 saat tutuyorsa 420 havantopu gemisi nasıl 12 saat tutar senin matematik hocana da selam söylemem lazım simdi =)
504 havantopu yazman lazım o zaman. 42 havantopu gemisinin her raund %20 oranında cephanesi azalır.
%100 yani tamamen bitmesi için 5 raund savasması gerekir ve zaten 42 havantopu gemisi 5 raund savasır 6.raund rezerv bölümüne geçer.
neyse sen konuyu açan blackp1nk e yardımcı bilgi vermek isterken benden de birseyler öğrenmiş ol...
forumda karşıma gecip klavye delikanlılıgı yapmaya benzemez bu işler yavrucum....
kapasitenin ne kadar vasat oldugunu da kendi elinle yazdıgın sözlerinle bir kez daha görmüş olduk...
daha önce de belirtmiştim kofsun sen kof diye... bu vesile ile tekrar etmiş olayım... öpüyorum seni
şahit olun, bu adam gerçekten kof =)
hayattaki tek başarın : )aferim sana büyük başarı bunları ezberlemen yüzdelikli hesaplamalar yapmış cahil herif matematikten basit soru sorsak cahil cahil bakar kalır ezber yapmış bunu bitik herif
mesajında bana hakaret etmişsin ama herkes kimin cahil oldugunu cok iyi biliyor,
bunları ezberlemen büyük başarı demişsin, hiç de değil, detaylı savas raporuna giriyorsun,
mause ile havantopu gemisinin üzerine gelince orda görünüyor zaten cephane ''yüzdesi'' =)
elessar ayrı bir eşantiyon da sen ondan daha komedisin... sana ucube desem ucubelere hakaret olur =)
aslında bu konuyu takip edip senin de birseyler öğrenmen lazım,
mesela boş sehre yagma atarken sehrin sur'unu geçemeyip utancından hesabını tatile alan bir ikariam cahilisin.
hiç de öyle cahil herif seklinde bir hakaret etme, kötü söz sahibinindir derler ya bak gerçekten sahibinin olduguna inandım simdi =)
kısa bir hatırlatma; senin şuanda üyesi oldugun ittifağın lideri, ''Ali abi bu oyunu ve savasmayı senden öğrendik, benim idolüm sensin'' seklinde bir cümle kullandı... bunu niye belirttim onu da açıklayayım,
GRAND ÇEKEMEMEZLİĞİ rahatsızlığınız yüzünden adımı gördüğün yerde gelip hakaret ediyorsun.
ama size ittifak liderliği yapan lideriniz benim öğrencimdi... kısa bir hatırlatma olarak beyninize sokayım istedim =)
beyninize sokmayı seviyorum biliyorsunuz![]()
![]()