עובדות לא חשובות- איקרים ישראל

• בעבר היה רדיו איקרים והוא בוטל

יכול לפרט טיפה יותר על איך זה היה עובד?

היו שידורים באתר שמותאם, היה צוות רדיו כמו צוות החדשות וכמו צוות היצירתיות שהיה בעבר.

בצוות הרדיו היו טכנאים אשר עזרו לשידור לקרות, היו שדרנים שבמשך השידור מדברים על כל הנושאים החמים בפורום ובמשחק ועל הדרך גם שירים טובים מהקהל :)

lmunmtrmmzbt.png

Just Another Farm

nqjyeln32jgz.png 5m5goyuin2xu.png

Hall Of Fame 2015| Ny Server

• מתבסס על מספר האזרחים המקסימלי ש@Bigdil הביא

רובאים הוא היחידה שמביאה הכי הרבה גנרלים ביחס לאחזקה אחזקה 3 גנרלים 4

אז אם ניקח את כמות האזרחים המקסימלית ונכפיל בשלוש זהב לאזרח ואז נחלק ב3 זהב אחזקה ונכפיל בארבע גנרלים(אפשר להכפיל ישירות בארבע זה אותו דבר) נגיע ל268,704 גנרלים מה שאומר שאפשר להגיע ל268,704 גנרלים עם 0 זהב לשעה ללא פועלים ומדענים

025d543344d3826c35c1c6781dafcbbcdc305c85.png

אז אם ניקח את כמות האזרחים המקסימלית ונכפיל בשלוש זהב לאזרח ואז נחלק ב3 זהב אחזקה ונכפיל בארבע גנרלים(אפשר להכפיל ישירות בארבע זה אותו דבר) נגיע ל268,704 גנרלים מה שאומר שאפשר להגיע ל268,704 גנרלים עם 0 זהב לשעה ללא פועלים ומדענים

GG

לא נכון, המקסימום זה 936,344 גנרלים עם 2 זהב.

תזכור שצריך להחשיב יועץ מס נוראי ,מחקרים עתידיים ומחקרים בכללי ;)

לא נכון, המקסימום זה 936,344 גנרלים עם 2 זהב.

תזכור שצריך להחשיב יועץ מס נוראי ,מחקרים עתידיים ומחקרים בכללי ;)

טעות בידך תוסיף את שתי נושאי חנית ותגיע ל936,345 עם 0 זהב היית כל כך תקוע על רובאים

• צודק חחח לפעמים אני מנסה לעשות דבר אחד בצורה טובה שאני מתעלם מהאחרים לגמרי חחח

• אפשר לדעת מה מספר השרת לפי הכתובת

URL

כתוב

S

ואז את מספר השרת לא כולל שרתי מלחמה

________________________________________________________________________________________________________________________________

אם מחפשים בפיראטים חפש חברים בברית בלבד אז אפשר לדעת באיזה בריתות היו חברי הברית בסבב פיראטים האחרון

________________________________________________________________________________________________________________________________

הארמון הוא המבנה היחיד שמשתמשים בו בכל חמשת המשאבים לשדרוג

בסיגמא כמעט רבע משחקני טופ 50 בחופשה

_______________________________________________________________________________________________________________________________ לאחר בדיקה שערכתי על 50 ערים של שחקנים שונים ובריתות שונות או בלי בריתות יוצא ש4 אחוז משחקני אופסילון קראו לערים/משתמשים/בריתות שלהם בהתבסס על פרסי ג'קסון

עכשיו לא נראה לי שהם קלטו שאין דבר כזה מחנה החצויים ושזה ספר פנטזיה אז תגשימו לי את הפנטזיות ותשנו את השם של העיר בבקשהההה

אני אוהב ספרי פנטזיה אבל שישארו כפנטזיה ולא כמציאות

• גם לשידרוג מושל משתמשים בהכל חחח.

תיקנת אותי אני מחזיר חחחחחחח

• הידעתם ?

אם אתם משחקים דרך המחשב

ותלחצו על שיפט ומספר מסוים

לדוגמא שיפט ו1 זה עיר בירה והלאה

תוכלו לעבור יותר מהר בין הערים

• שביעות הרצון שעולה בשיטת ממשל תאוקרטיה היא אחוז ההמרה באי מהעיר שלך כפול 2.

לדוגמה אם כתוב בפסל שבאי 50 אחוז המרה אם השחקן עם תאוקרטיה זה יעלה לו עוד 100 שביעות רצון לאותה עיר

• :פחות עובדה יותר טריק

במידה ואתם רוצים לשפר את האנגלית שלכם ואתם לא רוצים לפתוח שחקן בשרת בריטי/אמריקאי אתם יכולים פשוט על תרגום לאנגלית של גוגל טרנסלייט

שימו לב! כמובן שזה דורש שתשחקו מגוגל והתרגום לא מדויק אבל בהחלט סביר