Cum si ce postam la Razboaie si Batalii

 • Postarea unui raport de lupta o poate face numai persoana prezenta in raport sau o alta persoana care face parte din alianta persoanei prezente in raport.


  Titlul va fi sugestiv "Ionel vs Gigel" sau "Ionel vs Alianta X" sau "Alianta X vs Alianta Y" si se va folosi tagul corespunzator Disscusion [Battle Report]->Language [RO]->[Server]. Se vor posta atat rapoarte terestre cat si navale in acelasi topic.


  In cazul Bataliilor, recomandam postarea bataliilor in care pierderile totale sunt de minim 1000 puncte la Generali.


  In cazul Razboaielor, se pot posta toate rapoartele, indiferent daca sunt terestre sau navale si indiferent de pierderile la generali.


  Se vor folosi tagurile Disscusion [War Declaration]->Language [RO]->[Server].


  Primul post trebuie sa contina davada ca razboiul a fost acceptat de ambele parti (screen shot cu mesajul de acceptare) si cu conditiile stabilite de comun acord intre cele doua aliante, precum si stabilirea conditiei de incheiere a razboiului.


  Topicul se va inchide cand una dintre cele doua parti va posta dovada cu incheierea razboiului (screen shot la mesajul de incetare a razboiului).


  In raport trebuie sa apara clar atat trupele atacatorului cat si ale aparatorului.


  Nu se vor posta rapoarte ale bataliilor in desfasurare.


  Se permit posturi ce contin NUMAI comentarii pertinente despre batalia postata, dar NU se permit comentarii de orice natura despre participanti.


  Judecam batalia in sine, nu participantii, iar Regulamentul Forumului se aplica si aici in intregime.


  De asemenea, pentru o incarcare mai rapida a paginilor de forum, se recomanda folosirea spoilerelor.  ** Orice incalcare a regulamentului va duce direct la primirea unui avertisment.