Display MoreDisplay MoreDisplay Moreושמע נראה שאני ממש מעניין אותך אה?
אתה מייחס לי הרבה חשיבות עוקב אחרי 24 7 בשרת
מה קרה?
Display Moreמי חבר שלך גם יא מסכן מה קרה הצטרפת לבלוד האף שלך נהיה למעלה?
לפני יומיים הייתה בדה אנד מה קרה אתה לא סגור על עצמיך או שאתה עם פיצול
קיצור שב בלול ילד
שמע בינתיים אתה נשמע כמו ילד אני לא יודע מה אומרים חברים? קצת מביך
אני בבלוד כי עוד לפני המחאה תמכתי בהם לפני שנעשיתי שחקן רציני בשרת. ואני לא זוכר שדיברתי על עצמי כאחד מהם .
לא תפסתי אף ולא נעליים. הדעה שלי והדיבור שלי אותו דיבור ,זה שאני לא אומר אמן להודעה שלך זה כי יש לי הרגל להגיב למטומטמים למרות שמטומטם נשאר מטומטם.
הייתי באנד נטו זמנית כדי שאוכל להציב חיילים אצל חברי ברית להגיע לחווה שבברית שלכם איילון וכדי שהכפול הכושל שלכם לא יגע בי.
ברגע שראיתי שיש אלטרנטיבה יותר טובה העדפתי לעבור אליה.
אתה ליצן
לפי ההודעה של הבנתי שאתה מטומטם תסתכל שוב תראה שאני לא בברית של איילון ואף פעם לא הייתי, כן כן תמכת בבלוד נראלי זכור לי שליקקת להם והופרשת מהם בסוף והנה שוב אתה חוזר ללקק יא כאפות
אוי אז יצאת מאנד ופתחת ברית בשבוע האחרון. מרגש
מתי ליקקתי להם ומתי הופרשתי מהם חחחחח. אתה מדמיין
אני אתקן את עצמי . לא תמכתי בשום צד אבל תמיד הייתי נוטה לצד של בלאד ממספר סיבות. כדי של אתתפוס אותי במילים.
ושמע נראה שאני ממש מעניין אותך אה?
אתה מייחס לי הרבה חשיבות עוקב אחרי 24 7 בשרת
מה קרה?
עוקב 24\7 ? מיום ראשון לא התחברתי
אתה רואה שאתה מטומטם?
לא מחובר מראשון ועדיין מודע לזה שנכנסתי לאנד מודע לזה שנכנסתי לבלוד מודע לזה שיצאתי מבריתות
כל יומיים אתה מתייג אותי בפוסט אחר
רואה שאתה מטומטם?
יאללה התחיל בצפר תפסיק להיות מטריד באינטרנט ותחזור ללמוד.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שמע שמע אתה חתיכת ילד אוטיסט אחי אתה חושב שהפוסטים שלך על שרת המלחמה ובוא אחי אף אחד לא שם עליך פה כי הם לא מעניינים אני מגיב כי אתה כותב דברים כלכך מטומטמים ואתה מתפאר בדוחות שאתה עושה על אילון המסכן שאתה פי כמה וכמה מעל היוזר שלו
אפילו בר הפריש אותך ראינו כולנו איזה חופשה ארוכה הייתה ואם כבר מדברים אחי על 24\7 פעילות בפורום עדיף שתסתום אתה היחיד שעושה פה רעש
זה קצת עצוב שבגלל שאני מעצבן אותך אתה קורא לי אוטיסט.
ולפי מה שהגבת נראה שאין לך מה להגיב לי ואתה מחפש לפגוע. אני אל טענתי שמישהו שם עליי ולא טענתי שאני לוחם טוב
ובר היה בחופשה בגללי פעמיים . איבד מעל 200K משאבים ומעל 20M זהב.
איבד מעל 30K גנרלים ככשכל פעם הוא הקפיץ עליי כשאני ללא צבא.
מתי הוא הפריש אותי, והחופשה שלי הייתה די מוצדקת כשמשווים 5K גנרלים ל3400K שישובים על הבירה שלי
אבל שוב מסכנים כמוך מחפשים תירוצים ומנסים לרדת על אנשים לא ציפיתי להרבה IQ.
מעבר לזה לא אגיב לך יותר למרות שזה די מצחיק לראות אותך מאבד את זה בפומבי.