???זה נראה לכם נורמלי

• .אם הבאתי לפה ברית זה רק דוגמה למה שאני רוצה להראות זה לא כאילו יש לי משהו נגדה

12:החלטתי לבחור מספר והוא

.הגיוני שתאמרו שזה פוסט התמסכנות ואני אבין אתכם רק תדעו שזה לא נכון

.(אני שחקן יחסית חדש בסיגמא לא אמברוסיונר בקיצור שחקן רגיל מהסוג הישן והטוב(שיחקתי לפני שש שנים בטופ של אלפא

:נקודות כללי של הברית שלנו

forum.ikariam.gameforge.com/attachment/31311/

:נקודות הגנה של הברית שלנו

forum.ikariam.gameforge.com/attachment/31312/

.מי שמשחק בסיגמא מכיר את רוב הבריתות שפה כבריתות של הטופ
    :12 אבל בשביל מי שלא משחק בסיגמא נביא את טופ

025d543344d3826c35c1c6781dafcbbcdc305c85.png

• מה ההמשך?

• דרך אגב ברית מספר 12 היא חסות של אנאר

• צודק ב 100 אחוז מסכים איתך לגמרי

חח לירון סתכל הבריתות שלנו שם

• צודק ב 100 אחוז מסכים איתך לגמרי

חח לירון סתכל הבריתות שלנו שם

כן ראיתי זה מרגש

גם לא שמתי לב שעלינו למקום 11

חחחחחחחחחח יאח

• אתה חושב שזה לא צריך להשתנות,אני לא מבין למה שחקנים חלשים לא יכולים לשלוח לשחקנים חזקים משאבים אבל שחקנים חזקים יכולים לתקוף שחקנים חלשים

• אני חושב שגם אם זה לא פייר ששחקנים חזקים יתקפו שחקנים חלשים זה מתישהו יקרה אי אפשר תמיד לחיות בשלום ולפעמים צריך גם מלחמה

בנוסף גם אם יש משהו שיותר חזק ממך כנראה שיש סיבה לזה זה לא בא סתם ככה

• לא רוצה להכליל סתם אבל אני בטוח שכנראה התקיפות האלה מגיעות לך... רוצה שלא יתקפו אותך תעלה מחסנים וחומות.. אל תשמור משאבים פנויים לבזיזה.

והכי חשוב על תתחצף לשחקנים חזקים מימך שלצערי אני נתקל כל יום בשחקנים יותר נכון ילדים קטנים שאני עדיין מתלבט

להפריש אותם? או לחסוך זהב

sigma , ypsilon

• לא רוצה להכליל סתם אבל אני בטוח שכנראה התקיפות האלה מגיעות לך... רוצה שלא יתקפו אותך תעלה מחסנים וחומות.. אל תשמור משאבים פנויים לבזיזה.

והכי חשוב על תתחצף לשחקנים חזקים מימך שלצערי אני נתקל כל יום בשחקנים יותר נכון ילדים קטנים שאני עדיין מתלבט

להפריש אותם? או לחסוך זהב

אם מישהו עם מיליון וחצי נקודות רוצה משאבים מה הוא יעשה יבזוז מישהו אחר עם מיליון וחצי נקודות או יבזוז כמה שחקנים עם חמישים או מאה אלף נקודות

לא הבנתי כלום
    תנסה להסביר את עצמך שוב מחדש אני דווקא סקרן

.אני אומר שהיום יש מצב שכל בזיזה של מישהו ברמה גבוהה על מישהו אחר ברמה גבוהה זה דבר שיכול ליצור מלחמה,אז הם בוזזים כמה שחקנים חלשים כדי שיקבלו מזה משאבים.

.אין כמעט סיכוי לשחקן עם כמות נקודות כמוני לעבור שבוע בלי שיבזזו אותו

• מי שמשאיר כמויות ענקיות של משאבים ללא הגנה או הגנה מינימלית שלא יבכה שבוזזים אותם ..
    אני בוזז שחקנים עם ניקוד נמוך ממני משמעותית במקרים שציינתי למעלה ,.