Raportare BUGuri

 • In raportarea completa a unui BUG sunt necesare anumite date pentru depistarea de catre programatorii de la GF a problemei aparute si remedierea cat mai rapida a problemei.


  Ce anume trebuie sa trimiteti cand gasiti un BUG:


  1. Nickul tau din joc

  Ex: Mutulica123


  2. Serverul pe care ai dat de bugul respectiv

  Ex: Alpha


  3. Id-ul tau ca jucator. Acest id il gasesti la optiuni.

  Ex: 24628


  4. Id-ul orasului pe care sa intamplat bugul. La fel ca Player ID acesta se gaseste la optiuni, insa pentru a afisa ID-ul orasului dorit trebuie ca atunci cand efectuati interogarea sa aveti selectat orasul respectiv.  Foarte important. In toate printurile voastre SA NU CENZURATI DATE. Daca sunt date importante precum coordonate ale oraselor, mesaje etc , iar dvs ati raportat BUG-ul pe forum si nu prin TICKET aceste print-uri le puteti trimite prin PM raportorului.


  5. Printuri cu ceasul serverului, in care este detaliat bugul respectiv in momentul in care a aparut


  6. Print cu ultima runda din lupta terestra sau maritima in care a aparut bugul.


  7. Print cu vederea generala a raportului de lupta in care a aparut bugul


  8. Printuri cu vederea generala a consilierului militar, vederi de insula, orase, orice poate avea legatura cu demonstrarea existentei bugului respectiv, toate cu ceasul serverului.


  9. Descrierea bugului, cum sa manifestat, care ar fi cauza probabila de declansare a bugului, ce ati observat in runda dinaintea declansarii bugului, ce actiuni au fost facute de catre dumneavoastra sau oponentul vostru care ar fi putut duce la declansarea bugului, precum si efectele bugului in detalii cat mai exacte.


  10. Modalitati de recreere daca aveti la cunostinta.


  Toate aceste date imi sunt necesare pentru a putea raporta (in caz ca este un bug si nu o scapare a jucatorului) catre programatorii GF.

  Rog daca sunt mai multi jucatori ce au dat peste acelasi bug sa trimita aceste date cerute mai sus fiecare in parte.

  Spor la joc si sper sa fie cat mai putine buguri in versiunea urmatoare.