Mandana[ZAB], Julije Cezar[ZAB] vs Riddick[TNT], MasterPiece[D-F] (9227.3/20642.6)

• Sta reci koju poruku poslati...:/

Posveceno prijateljima ;)

Борба за Thebes

(28.07.2020 5:46:01)

Mandana[ZAB] из Damascus, Thebes, Julije Cezar[ZAB] из Drvograd, Susa, Thebes, Damascus

vs

Riddick[TNT] из Furya - IX, MasterPiece[D-F] из Thebes

---------------------------------------------------------------------------------------------

Сумпорни Мускетар.....................727(-0) - Сумпорни Мускетар.....................0(-336)

Мачевалац..........................383(-2802) - Мачевалац............................0(-4072)

Копљаник..........................1344(-2060) - Копљаник.............................0(-5000)

Челични џин............................0(-67) - Челични џин...........................0(-336)

Гирокоптер..........................110(-423) - Гирокоптер..........................345(-586)

Балон Бомбардер.......................0(-260) - Балон Бомбардер.......................0(-300)

Ован...................................90(-0) - Ован...................................0(-60)

Минобацач.............................150(-0) - Минобацач..............................0(-60)

Доктор................................115(-0) - Доктор................................100(-0)

Кувар.................................160(-0) - Кувар.................................110(-0)

............................................. - Зид.....................................0(-7)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Генерали..............................-9227.3 - Генерали.............................-20642.6

Нападачки поени.......................51606.5 - Одбрамбени поени.....................23068.25

Претрпљена штета.......................461365 - Претрпљена штета......................1032130

Штета у процентима........................30% - Штета у процентима........................70%

Победници: Mandana[ZAB], Julije Cezar[ZAB]

Губитници: Riddick[TNT], MasterPiece[D-F]

Mandana [АПО] - ETA

:)I do not see why man should not be just as cruel as nature.:(

• kad ces ti skupiti hrabrosti da se javis :D:D:D

Rečenica počinje velikim slovom ako nisi znao, a kad postavljaš nekome pitanje piše se znak pitanja (?).

Edukuj se malo prvo, a što se tiče hrabrosti nemoj samo ti da mi se rugaš... Ti si mi na ignore tako da nema šta da pričam sa tobom...

Floki i Lazo dok smo bili u D-F svi zajedno meni Cezar pisao poruke... Aj pređi kod nas, u savezu će biti samo pravi ratnici:D...

Vi ste jedna obična boranija da vam kažem što se tiče samog Ikariama... Skupite se jedan dan i igrajte monopol:D... Samo pazi da tu ne bankrotiraš jer si u tome skoro uspeo u Ikariamu:D...

Uživaj Cezare i nemoj da mi stalno bežiš kad ti dođem na ostrvo... POBEGULJO:P