DENGE İttifakı Tartışma Başlığı

• BAK ÜSTTE BAYX ile kıyasla yazıyor değil mi? Soldakiler benim kazandıklarım, sağdakiler BAYX'in kazandıkları. Bende 5 seviye görünüyor, sağdaki BAYX de Seviye 2.

Hemen belediye binasının yanında yazan BÜYÜTEÇ işaretine tıklıyorum:

Daha ne diyeyim sana. Karaborsada da aynısı:

BÜYÜTECE TIKLADIĞIMDA İSE

Görüntü bu. Bak senden rica ediyorum

Biraz anlayarak oku. BİRAZ

Üzerine çok düşüp emek vermene gerek yok.

Ve bana karşı söylediğin "ezik, oyun bilmez" tarzı söylemlerini de geri al yolumuza devam edelim

BAYX'in kim olduğunu ben bilmem, diğer arkadaşlar onun tartışmasını yapsın. Ben diğer iftiralarına cevap veriyorum. Bu hesabın önceki nicklerini kordilerini vs söyledim. General deposu vs olma imkanı yok çünkü BORSASI YOK dedim. Oyun içi somut delilleri söylüyorum, gerisini inan bilmem :D

You don't win silver you lose gold.

• oos7sbv.jpg

Sol benimse sagdaki kimin peki ^^ alin şu oyun bilmez dengeyi basimdan ^^

• Arkadaşım sen başkasına bakıyorsun veya paint ile uğraşıp yanına kopyalamışsın. Allah aşkına aeneas serverındakiler gelsin şu elemanın binalar başarısına baksın. İlla videolu anlatım mı yapayım sana? BAYX isimli arkadaşın binalar sekmesine girdiğimde sağ tarafta borsada boşluk görüyorum. Yani adamın BORSASI YOK

Aeneas serverındaki herkes bu dediğim kişinin başarılar kısmında binalar sekmesindeki ilgili yere gelip bakabilir

Çirkefliği bırak

• Arkadaşım sen başkasına bakıyorsun veya paint ile uğraşıp yanına kopyalamışsın. Allah aşkına aeneas serverındakiler gelsin şu elemanın binalar başarısına baksın. İlla videolu anlatım mı yapayım sana? BAYX isimli arkadaşın binalar sekmesine girdiğimde sağ tarafta borsada boşluk görüyorum. Yani adamın BORSASI YOK

Aeneas serverındaki herkes bu dediğim kişinin başarılar kısmında binalar sekmesindeki ilgili yere gelip bakabilir

Çirkefliği bırak

Yiktiniz mi borsayi yoksa. Denge bu ya her türlü cirkeflik yapar. ^^

• Binayı yıkınca o başarı ortadan kalkmıyor yalnız. Mucit atölyesi en güzel örneği

İstersen yıkıp deneyebilirsin

• Binayı yıkınca o başarı ortadan kalkmıyor yalnız. Mucit atölyesi en güzel örneği

Server birlestikten sonra yaptigim bazi basarilar tekrarlamaya basladi. ^^ üzümde su kadar isci calistirdiniz gibi. Geldigim serverda yapmistim o basarilari. Neden tekrar yaptim peki. ^^

Server birlestikten sonra yaptigim bazi basarilar tekrarlamaya basladi. ^^ üzümde su kadar isci calistirdiniz gibi. Geldigim serverda yapmistim o basarilari. Neden tekrar yaptim peki. ^^

O bölümdeki sekmelerden biri 3 seviye iken 4 olmuştur 4 seviye iken 5 olmuştur belki

Gözünden kaçmış olabilir

Sıfırdan tekrar kazanmanın imkanı yok önceden ne kazandıysan o kalıyor, önceden kazandığını da kaybedemiyorsun. Üstüne kattığında yeni seviyeleri kazanıyorsun

Mesela benim kişisel başarımda üzümde şu kadar işçi çalışıyormuş. Vasıfsızları da işe koyup şimdi bunu 5000'e tamamlamaya çalışayım

5. seviyeyi aldım. 6. seviyeyi alamıyorum çünkü kamp seviyesi yetmiyor zaten :D Vasıfsızları (kırmızı bölümdekileri) çalıştırsam bile 7500 işçiye ulaşamıyorum

• Geldigim serverda adalarim daha gelismisti. O sebepten o kisim imkansiz.^^

• bayx hesabi denge ittifakinin. Bosuna kendinizi yirtmayin. Bir oyuncu tek basina ne kadar mür yapabilir ki. Bayx de su an 20k üstü mür var. Arkasinda bir ittifak destegi olmadan o kadar mür yapmasi imkansiz ^^

• DUYURU!

LosT, NameLeSS, GameKinq, MythArrow, OxyGeN, Eunomia, MortalDance ve daha belki nicesi hesaplarının sahibi, İmam, Falkon, Efsane titrek, globalpower v.b bir ton forum nickiyle buralarda gezinip, bu kadar multisi olmasına rağmen işine geldiği yerde tüm ittifaklara multici diyen, forumda bile multi yapan yukarıdaki gereksiz şahsiyete bundan sonra ittifağımız tarafından tek bir cevap verilmeyecektir. İddiaları doğru veya yanlış, eksik veya fazla hiçbir şekilde kendisine cevap vermeyeceğiz. Eğer kafanıza takılan herhangi bir şey olursa bize oyundan ulaşabilirsiniz forumda bunun herhangi bir iddiasına cevap vermeyeceğiz. Bu mesajın altına 5-6 tane flood atıp unutturmaya çalışır şimdi bunları dikkate almayın :) Herkese iyi forumlar.

DENGE İTTİFAĞI

Tanımayan TANIR , tanıyan ÖRNEK alır...

• sana cevap yazmakta bikaç dk kadar gecikti kendisi çünkü ittiden rage quit attı :)) hem kendi hesaplarını hem multilerini patır patır hepsine girip çıkış yaptı yarıldım o kudurmasını izlerken valla çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taam mı :))

• :) illa kendisini ifşa ettirtiyor, zaten bildiğimiz hesaplardı dahası var mı onu inceliyorduk ama madem o kadar konuşuyor ifşalayalım bitsin dedik. gerisi size kalmış artık araştırın geri kalan hesaplarını siz bulun :))

sizlerden tek ricam var bizim ittifak dışında buraya gelenler de bu gereksize cevap vermesin lütfen kendi kendine konuşsun, kendi kendine konuşana da ne denildiği bellidir :) ben engelledim mesajlarını görmüyorum size de tavsiye ederim.

Tanımayan TANIR , tanıyan ÖRNEK alır...

• şu gereksize alıntılı yazıp duruyorsunuz

onun mesajlarını okumamak için sizin yazdıklarınızı da okumuyorum

şimdi kimse cevap yazmayınca patır patır flood yapacak :D

g0JjSZ.gif