DENGE İttifakı Tartışma Başlığı

• Hydra'da ki bir çok oyuncuyu hatırlarım çünkü yağma atacak birilerini veya kültürel yapabileceğim birileri var mı diye kontrol ederdim, ama hiç "hsl" isimli bir oyuncu görmedim :)

Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• hilal ittifakinda oldugu icin dengeden korkup atmamis olmayasin ^^

• kültürel atmaktan neden korkmalıyım ? ne denge bize saldırırdı ne de biz onlara

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• hilal ittifakinda oldugu icin dengeden korkup atmamis olmayasin ^^

kültürel atmaktan neden korkmalıyım ? ne denge bize saldırırdı ne de biz onlara

O hesap hydrada hilal ittifakindaydi. Bosuna ugrasmayin. sürekli isim degistiriyorlar kültüreli baska isimle yapmis olabilirsin. 1 ayda 3 isim degistirdi. ^^ kaldiki dengenin potansiyel düsmanlarinin adasindan yer kapmis. ^^

• Ben bir şey için uğraşmıyorum, "hsl" diye birini hiç Hydra'da görmedim, hatırlamıyorum diyorum. sürekli isim değiştiyse bilemem tabi ki..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• Ben bir şey için uğraşmıyorum, "hsl" diye birini hiç Hydra'da görmedim, hatırlamıyorum diyorum. sürekli isim değiştiyse bilemem tabi ki..

Ben gördüm. Görmesem bilmezdim. Cirak isminde kalsaydi tanimazdim. Hsl yi görünce denge dedim. ^^ cünkü dengenin multileri ilgi alanim benim. ^^ multilerinde genelde hep ayni ismi kullaniyorlar. ^^

Ben gördüm. Görmesem bilmezdim. Cirak isminde kalsaydi tanimazdim. Hsl yi görünce denge dedim. ^^ cünkü dengenin multileri ilgi alanim benim. ^^ multilerinde genelde hep ayni ismi kullaniyorlar. ^^

> "Genelde"

> "Hep"

İstersen şuradan başlayalım derslere...

You don't win silver you lose gold.

• Yok şurdan baslayalim. Sirf dengeye düsman biri bayx oldugunu iddia ediyorlar. Tutupda dengeye potansiyel düsman bir ittifakin adasindan yer almaz. ^^ yine iddia ediyorum kesin son gün korsanda atmistir hrk ittifakina. Siralamadan etmistir ^^ inanmayan varsa bir sorsun hrk ittifakina ^^

denge bizide vuruyor ayagina puan kaptirip mür yaptiriyordur. Sonra siralamada anlastiklari ittifaklari tek tek yavas yavas indirtecektir kendi üyelerine yer acmak icin^^

• kanlılarımız ? onlar bizim kalibremizde oyuncu değiller gitmişler deniz manzaralı yerde farmville oynuyolar :D

Baslksz-6231.png

benim benim sen yanlış hatırlıyosun hsl kesin vardı hilaldeydi bizim multimizdi 2017 yılında açtık hesabı 2020 yılında hydranın açılacağını ön görerek

böylede ileri görüşlüyüzdür

Baslksz-6231.png

benim benim sen yanlış hatırlıyosun hsl kesin vardı hilaldeydi bizim multimizdi 2017 yılında açtık hesabı 2020 yılında hydranın açılacağını ön görerek

Depo olarak hydraya gelmis olamaz mi. Bir akilli sensin degil mi ^^ altin yada general tasimiz olamaz mi ^^

Depo olarak hydraya gelmis olamaz mi. Bir akilli sensin degil mi ^^ altin yada general tasimiz olamaz mi ^^

BAYX'in profiline gir, Başarılar kısmından Binalar sekmesine gelip en aşağı in. Bu görüntüyle karşılaş, ondan sonra da sus bence. Altın veya general için taşınmasına imkan yok çünkü şahıs borsa bile kurmamış :D

• BAYX'in profiline gir, Başarılar kısmından Binalar sekmesine gelip en aşağı in. Bu görüntüyle karşılaş, ondan sonra da sus bence. Altın veya general için taşınmasına imkan yok çünkü şahıs borsa bile kurmamış :D

ezik sen kimin hesabina baktin ^^

Seviye 4 check_mark_17px.png

• Binayı 20 seviyesine geliştir

20 seviyeye kadar gelismis karaborsa ^^

Oyundan anlamayan bir dengeli daha ^^

• Sen var ya inanılmaz komiksin ya :DDDD

Bak bina seviyesi detayına tıkladığımda bende de böyle görünüyor. Oradaki büyüteç imlecine tıkladığında onun binasını değil kendi binanı gösterir

Oyundan kimin anlamadığı belli

• Binalar sekmesinden BÜYÜTEÇ işaretine tıklamadan BAYX'in profiline girdiğinde örnek veriyorum Saray ve Konağa bak

O binalar sekmesinden Saray kısmına gelip büyütece tıkla bakayım ne göreceksin?

Büyüteç işaretine tıklarsan muhtemelen bunu göreceksin

Vali konağına tıkladığında ise şunla karşılaşırsın sanıyorum, kendi hesabının puanına göre değişir, sen ne bastıysan onu gösterir:

300k puanlı bir hesabın hem Saray'ı 11 yapıp hem de 9 şehirde 9 seviye Vali Konağı basmasının imkanı var mı "ezik"?

Daha fazla konuşma, konuştukça batıyorsun :D

• Biri suna oyun ögretsin tamamda benim karaborsam 25. seviyede ^^

bayx de 20. seviye gözüküyor ^^

• Arkadaşım 5. seviyenin başarı detayını okusana

2 ŞEHİRDE 23 SEVİYE

Senin 2 şehirde 23 seviye binan olduğunda o 5. seviyeyi kazanmış olacaksın.

Biri sana oyun öğretsin bir de göz doktoruna götürsün.

• birader adamda 20 seviye karaborsa var. Sen yok dedin ^^

Alin su oyun bilmez dengeliyi ^^

• Arkadaşım kafan güzelmiş güle güle kullan. Adamda karaborsa yok yok, sana üstte detaylı olarak saray ve vali konağı örneğini de verdim. Gözlerinle oku Allah aşkına

Bak dediğin diğer iddiaları inan bilmiyorum, BAYX denen şahsı tanımam etmem lakin diğer söylediklerinin aslı astarı yok. Sana burada detaylı örnek veriyorum halen anlamıyorsun :D adamın borsası yok. 5 seviye saray başarısını tamamlamış yani en az 9 seviye sarayı var. Vali konağı ise 2 seviyede kalmış. BAK VALİ KONAĞI SEKMESİNE GİRDİĞİMDE

Büyütece tıkladıktan sonra şu görüntüyle karşılaşıyorum. Sen de buna benzer bir görüntüyle karşılaşacaksın. Bu adam vali konağı başarısının hepsini tamamlamış da 10 şehirde 9 seviye konak mı yapmış yani? Büyütece TIK-LA-MA :D

Büyütece tıklamadan binalar sekmesine geldiğinde sol tarafta senin kazandığın başarılar, sağ tarafta ise kime bakıyorsan onun başarıları görünür.

BİR KEZ DAHA SÖYLÜYORUM: Büyütece tıkladığın zaman onun başarıları görünmez, seninkiler görünür.

Anlamamakta niye bu kadar ısrar ediyorsun arkadaşım inanılmazsın ya.