DENGE İttifakı Tartışma Başlığı

• V-P-T ittifakınada başarılar diliyoruz, Seviyeli 1-2 savaş yaptık bence her ne kadar depomuz yok vesaire deselerde postları okuyunca DENGE ile aralarının iyi olduğunu hatta aynı ittifak olduklarını gördüm açıkçası, madem durum buydu alsalardı 1-2 m gp karşılık verselerdi derim bende:) Bundan sonra yolları açık olsun bol şanslar.

• JOE BLACK VPT'NİN kafasına vuruyormus 15 üyeniz tatile kaçmış bu doğru mu ? İttifak arkadaşlarınıza soramadık çünkü malum tatildeler.

onlari tatile yollayan türk ittifaki ^^

Türk ittifakı deyip durmayın lütfen, Savaş ve General deposu dahil hiç bir başarısı olmayıp tek gayesi sıralamada yukarıda gözükmeye çalışan bir ittifak :)

Tek başarısı multi yapıp ada kapatarak korsan basan birilerinin ittifakımızı ağızlarına dolamalarıda enteresan :) skironda başa çıkamayınca bizlerle diğer serverdaki hesaplarını getirip gösteriş yapmaları biraz komedi açıkçası :)Hatırlamıyorsan satürn, kantim'e danış skironda ne kadar sıkıntı çektiklerini hatta son dönem barış teklif edip korsanda ortak liste yapalım demelerini sor anlatırlar sana :S

Bak anlatmayayım diyorum da acizliğinizi zorla ortaya çıkaracaksınız.

2018 yılından 2020 yılına kadar hem korsanda hem savaşlarda istikrarlı bir biçimde tokat yemiş bir güruhsunuz. 2020 yılında artık karşımızda rakip olmamasından ve benimde dahil bazılarımızın hesaplarının kapatılması sonucu Skiron'dan doğal olarak uzaklaştık. Bu ara dönemde dışarıdan Korsan yapacak birini bulup getirerek kendi çapınızda bir kaç hamle yapmış olmanız bunu da her seferinde beni şuna sor iyi hatırlar ona sor iyi hatırlar diyerek ego kasmanız ve tek bir başarıya tutunmanız gerçekten çok ama çok gülünç bir durum :)

• Çok uzak kalmışsın sen hatırlamak istemiyorsun bazı şeyleri muhtemelen :) neyse laf atan sendin bi cevap vereyim de ortalığı boş bulma dedim, kendin yazıp eğlenebilirsin bundan sonra. Multilerinede forumda aç bir hesapta kendini desteklet :S bu işi iyi biliyorsun malum.

• V-P-T ittifakınada başarılar diliyoruz, Seviyeli 1-2 savaş yaptık bence her ne kadar depomuz yok vesaire deselerde postları okuyunca DENGE ile aralarının iyi olduğunu hatta aynı ittifak olduklarını gördüm açıkçası, madem durum buydu alsalardı 1-2 m gp karşılık verselerdi derim bende:) Bundan sonra yolları açık olsun bol şanslar.

Her ne kadar DENGE ile birlikte başlamaya karar vermiş olsak da, ittifak isimlerimiz ayrı göründüğü için farklı bir ittifaktan gp almayı kendimize uygun görmedik. O günkü savaşı devam ettirebilirdik ancak kesimde önde olsak da sonuç dediğim gibi yenilgi olacağı için fazla uzatmanın bir anlamı olmadığına karar verip çekildik. Temennilerin için teşekkürler sizlere de bol şans.

You don't win silver you lose gold.

• ya yalan salliyor bu vpt liler. Sirf kan ittifakinin baskisina dayanamayip ittifaki dagittik dememek icin denge ile bir geldik diyorlar. ^^

vpt nin elinde böyle bir imkan olacak dengeden general almak gibi ve almayacak. Alayi yalanci bunlarin ya ^^

• Bunları farklı kişiler mi yazdı, yoksa bana mı öyle geldi? Kan dağıtır falan diyorsun, şimdi kıvırıyorsun. Hesap taşımada sorun var diyordun düzelmedi mi o sorunlar?

he kan dagitti sizi yalan mi dengeye siginmadiniz mi ^^

Sığıntı muamelesini yapacağını öngördüğüm için bir iki gün önce bize birkaç ittifaktan daha teklif geldiğini söylemiştim ve bana ne demiştin )) sana herhangi bir şeyi ispatlamak zorunda değilim, kafanda neler dönüyorsa düşünmeye devam edebilirsin :D ispat için yalvaracaksan da oyundaki nickim belli, bana mesaj at ben de sana ispat edeyim)

MulticiNomercik hasedinden çatlıyorsun farkındayız. X/

You don't win silver you lose gold.

• ya yalan salliyor bu vpt liler. Sirf kan ittifakinin baskisina dayanamayip ittifaki dagittik dememek icin denge ile bir geldik diyorlar. ^^

vpt nin elinde böyle bir imkan olacak dengeden general almak gibi ve almayacak. Alayi yalanci bunlarin ya ^^

bu provokatörün her söylediğinde olduğu gibi bu söylediğinin de aslı yoktur. KAN ittifakı olarak VPT ile bu serverde savaşmadık bile biz adalarına gittiğimizde zaten ittifakı dağıtmış DENGE ye geçmeye karar vermişlerdi bizim küçük 2 3 saldırımız oldu sonra geri döndük. kendilerinin ittifakı dağıtması bizim saldırımızdan önceydi aldığımız raporlarda ittifak tagları bile yok nası oluyor da bizim saldırımızla ittifakı dağıtmış oluyorlar anlamış değilim . çünkü YALAN YALAN YALAN

bu provokatörün her söylediğinde olduğu gibi bu söylediğinin de aslı yoktur. KAN ittifakı olarak VPT ile bu serverde savaşmadık bile biz adalarına gittiğimizde zaten ittifakı dağıtmış DENGE ye geçmeye karar vermişlerdi bizim küçük 2 3 saldırımız oldu sonra geri döndük. kendilerinin ittifakı dağıtması bizim saldırımızdan önceydi aldığımız raporlarda ittifak tagları bile yok nası oluyor da bizim saldırımızla ittifakı dağıtmış oluyorlar anlamış değilim . çünkü YALAN YALAN YALAN

^^ sen 2 gün geç geldin bölgeye savas bitti sen geldin. Normal senin geldiginde dagilmis olmalari kanka. Adamlar yagmalara dayanamayip tatile kacti. ^^^^

^^ sen 2 gün geç geldin bölgeye savas bitti sen geldin. Normal senin geldiginde dagilmis olmalari kanka. Adamlar yagmalara dayanamayip tatile kacti. ^^^^

benim ittifakım bir ittifaka saldırı yapıcak benim haberim olmucak boşluğuma geldi la xdddd saldırıyı yapan kadroyu yazayım ben sana da öğren saldırı grubunu ben kurdum sen ne anlatıyon la boncuklu tabanca

SAVAŞ KADROSU :

1) Carl Panzram oooley

2) JOE BLACK oooley

3) GaGooo ooooley

4) Elsiyon oooley oley oley

• Boncuk kadroyu yaziyon ama icraat sifir varmi raporun yok. Joe black geldi dagitti adamlar tatile alip ittifaki dagitti. ^^

• kes tıraşı yalan makinesi