şuan sayfada 10 kişi var multicinomercik çenesi 1 vs 9 atıp hepimizi yatırır agalar 0 şaka bak o yüzden bunu burda bırakıp gidelim. bu düşük çeneli veledi görünce aklıma çocukluğum geliyo. yaz geceleri saklambaç oynarken geç olunca en son ebe olanı saydırıp evlere dağılırdık yarım saat bizi arardı direğin başından da ayrılamazdı sobelenirim korkusuna o çocuk bu nomercik işte xdd

DENGE İttifakı Tartışma Başlığı
-
- TR
- Seyfullah
- Thread is marked as Resolved.
-
-
bende sanmıştım ki harbi bu her şeyi biliyor haha hiç bişey bildiği yokmuş adama Sv ye beraber geldik diyoruz hala ne diyor
Bak bak dagilinca beraber geldik diyor. Kan sizi tokatlarken tatile kacmak yerine beraber geldigin arkadaslar nerdeydi
ah ah karşımda insan olduğunu bilsem sv birleşmeden önceki mesajları bile sana okuturum da çok boşsun çok
-
şuan sayfada 10 kişi var multicinomercik çenesi 1 vs 9 atıp hepimizi yatırır agalar 0 şaka bak o yüzden bunu burda bırakıp gidelim. bu düşük çeneli veledi görünce aklıma çocukluğum geliyo. yaz geceleri saklambaç oynarken geç olunca en son ebe olanı saydırıp evlere dağılırdık yarım saat bizi arardı direğin başından da ayrılamazdı sobelenirim korkusuna o çocuk bu nomercik işte xdd
Gagoooo sana bu seeverda da oyun biraktirtacam bunuda uşaak olarak kullandigim dengeye yaptiracagim
-
canın sıkıldığında gelip 2 gülüp gitmek yeterli buna bişey kanıtlamana gerek yok altından başka bir şey çıkarıyor
-
Kimsenin kimseyi yatırdığı yok kral ben bu işin okulunu okudum öyle kolay değil )) sıradan bir tartışma içerisindeyiz fakat arkadaş her şeyi fazla ciddiye alıp gaza geliyor. Halep oradaysa arşın da burada.
-
sen bizim diplomata yaz da seni biraz aydınlatsın bunun hakkında
-
arasa söylede ittifaka alsin beni
-
arasa söylede ittifaka alsin beni
sen zaten bizdesin ya serverı karıştır diye bizden değilmiş gibi yapıyorsun
her geçen gün övüyorsun bizi insanları bu kadar kandırmak yeter hahahahaha
-
Biliyorsun bende kimlik çok heryerden cikabilirim
-
Biliyorsun bende kimlik çok heryerden cikabilirim
sen yırtık dondan çıkıyon
-
sen yırtık dondan çıkıyon
Gagooo bak denge emrimde kime saldirtmak istersem saldirtiyorum.
yok yani yine tatilleyeceksin
-
Baskı uyguladı dediğin ittifaktakilerden bir kısmı LGND ittifakı olarak gelmişti, sonradan AVR ittifakından tokadı yiyince KAN'a "sığındılar" da bize saldırmaya yüz buldular. Önceden neden gelmiyorlardı acaba?
TÜRK ittifakıyla da gayet seviyeli bir savaşımız oldu kesim olarak üstündük fakat senin tabirinle depo farkından ötürü savaşı kaybettik. Bizim kimseye sığındığımız yok davete icabet ettik
Yani sizi Kan tokatladi dengeye sigindiniz kabul ediyorsunuz yani
Bizim kimseye sığındığımız yok davete icabet ettik diyoruz, Kan tokatladı diyorsun alemsin
aynen kendin davete icabet ediyorsun ama avr bizi tokatladığı için KAN'a geçiyoruz öyle mi
10 yıllık arkadaşımın yanına geçtiğim için özür dilerim ya
-
multici denge oyun bilmez son hiz saldirilara devam
-
senide sahalarda görmek isteriz adaya ayak basıyorum anında tatile alıyosun ada komşun adalıyı da gönderdim tatile dönüşte iade-i ziyaret yapın dicem ama anca 200k hesapla korsan yapacak kapasiteye sahipsin ötesi sana lüx olur
-
bu dengeliler niye bu kadar agliyor korsanda
yigit fena carpmiş anlasilan
-
senide sahalarda görmek isteriz adaya ayak basıyorum anında tatile alıyosun ada komşun adalıyı da gönderdim tatile dönüşte iade-i ziyaret yapın dicem ama anca 200k hesapla korsan yapacak kapasiteye sahipsin ötesi sana lüx olur
multici denge korsanda yedigi tokatlara dayanamayip 300k paunli hsl isimli multisine mür yaptiriyor
acaba hangi dengelinin kapasitesi 300k söylesene
hsl ye bot hesaplardan mür kastiriyorsunuz
-
bu pavoncuk korsanda bas edemeyince ne idigü belli olmayan 300k hesaplara botdan mür yaptirtiyorlar. Acaba neden
kapasite düsüklügü mü yoksa yedigi tokatlarin acisi mi
hsl koş hsl koş
-
-
sen bir mesaj yazana kadar trol üç mesaj atmış
-
JOE BLACK VPT'NİN kafasına vuruyormus 15 üyeniz tatile kaçmış bu doğru mu ? İttifak arkadaşlarınıza soramadık çünkü malum tatildeler.
onlari tatile yollayan türk ittifaki
Türk ittifakı deyip durmayın lütfen, Savaş ve General deposu dahil hiç bir başarısı olmayıp tek gayesi sıralamada yukarıda gözükmeye çalışan bir ittifak
Tek başarısı multi yapıp ada kapatarak korsan basan birilerinin ittifakımızı ağızlarına dolamalarıda enteresan
skironda başa çıkamayınca bizlerle diğer serverdaki hesaplarını getirip gösteriş yapmaları biraz komedi açıkçası
Hatırlamıyorsan satürn, kantim'e danış skironda ne kadar sıkıntı çektiklerini hatta son dönem barış teklif edip korsanda ortak liste yapalım demelerini sor anlatırlar sana