DENGE İttifakı Tartışma Başlığı

• şuan sayfada 10 kişi var multicinomercik çenesi 1 vs 9 atıp hepimizi yatırır agalar 0 şaka bak o yüzden bunu burda bırakıp gidelim. bu düşük çeneli veledi görünce aklıma çocukluğum geliyo. yaz geceleri saklambaç oynarken geç olunca en son ebe olanı saydırıp evlere dağılırdık yarım saat bizi arardı direğin başından da ayrılamazdı sobelenirim korkusuna o çocuk bu nomercik işte xdd

• şuan sayfada 10 kişi var multicinomercik çenesi 1 vs 9 atıp hepimizi yatırır agalar 0 şaka bak o yüzden bunu burda bırakıp gidelim. bu düşük çeneli veledi görünce aklıma çocukluğum geliyo. yaz geceleri saklambaç oynarken geç olunca en son ebe olanı saydırıp evlere dağılırdık yarım saat bizi arardı direğin başından da ayrılamazdı sobelenirim korkusuna o çocuk bu nomercik işte xdd

Gagoooo sana bu seeverda da oyun biraktirtacam bunuda uşaak olarak kullandigim dengeye yaptiracagim ^^

• canın sıkıldığında gelip 2 gülüp gitmek yeterli buna bişey kanıtlamana gerek yok altından başka bir şey çıkarıyor :D

Tanımayan TANIR , tanıyan ÖRNEK alır...

Kimsenin kimseyi yatırdığı yok kral ben bu işin okulunu okudum öyle kolay değil )) sıradan bir tartışma içerisindeyiz fakat arkadaş her şeyi fazla ciddiye alıp gaza geliyor. Halep oradaysa arşın da burada.

You don't win silver you lose gold.

sen bizim diplomata yaz da seni biraz aydınlatsın bunun hakkında :D

Tanımayan TANIR , tanıyan ÖRNEK alır...

• Baskı uyguladı dediğin ittifaktakilerden bir kısmı LGND ittifakı olarak gelmişti, sonradan AVR ittifakından tokadı yiyince KAN'a "sığındılar" da bize saldırmaya yüz buldular. Önceden neden gelmiyorlardı acaba?

TÜRK ittifakıyla da gayet seviyeli bir savaşımız oldu kesim olarak üstündük fakat senin tabirinle depo farkından ötürü savaşı kaybettik. Bizim kimseye sığındığımız yok davete icabet ettik :saint:

Yani sizi Kan tokatladi dengeye sigindiniz kabul ediyorsunuz yani^^

Bizim kimseye sığındığımız yok davete icabet ettik diyoruz, Kan tokatladı diyorsun alemsin :D

aynen kendin davete icabet ediyorsun ama avr bizi tokatladığı için KAN'a geçiyoruz öyle mi :D 10 yıllık arkadaşımın yanına geçtiğim için özür dilerim ya :D

• senide sahalarda görmek isteriz adaya ayak basıyorum anında tatile alıyosun ada komşun adalıyı da gönderdim tatile dönüşte iade-i ziyaret yapın dicem ama anca 200k hesapla korsan yapacak kapasiteye sahipsin ötesi sana lüx olur :P:P

Baslksz-6231.png

• senide sahalarda görmek isteriz adaya ayak basıyorum anında tatile alıyosun ada komşun adalıyı da gönderdim tatile dönüşte iade-i ziyaret yapın dicem ama anca 200k hesapla korsan yapacak kapasiteye sahipsin ötesi sana lüx olur :P:P

multici denge korsanda yedigi tokatlara dayanamayip 300k paunli hsl isimli multisine mür yaptiriyor ^^

acaba hangi dengelinin kapasitesi 300k söylesene ^^

hsl ye bot hesaplardan mür kastiriyorsunuz ^^

• bu pavoncuk korsanda bas edemeyince ne idigü belli olmayan 300k hesaplara botdan mür yaptirtiyorlar. Acaba neden ^^ kapasite düsüklügü mü yoksa yedigi tokatlarin acisi mi ^^

hsl koş hsl koş ^^

• JOE BLACK VPT'NİN kafasına vuruyormus 15 üyeniz tatile kaçmış bu doğru mu ? İttifak arkadaşlarınıza soramadık çünkü malum tatildeler.

onlari tatile yollayan türk ittifaki ^^

Türk ittifakı deyip durmayın lütfen, Savaş ve General deposu dahil hiç bir başarısı olmayıp tek gayesi sıralamada yukarıda gözükmeye çalışan bir ittifak :)

Tek başarısı multi yapıp ada kapatarak korsan basan birilerinin ittifakımızı ağızlarına dolamalarıda enteresan :) skironda başa çıkamayınca bizlerle diğer serverdaki hesaplarını getirip gösteriş yapmaları biraz komedi açıkçası :)Hatırlamıyorsan satürn, kantim'e danış skironda ne kadar sıkıntı çektiklerini hatta son dönem barış teklif edip korsanda ortak liste yapalım demelerini sor anlatırlar sana :S