DENGE İttifakı Tartışma Başlığı

• sorsan her şeyi biliyor ama bak bilmediği şeylerde nasıl da bol keseden sallıyor

poyrazla ben tanıştığımızda daha lisedeydik servera gelmeden de haberleşerek geldik,

tabi garibim bunları bilmiyor hemen işine geldiği gibi yorumluyor :D

Tanımayan TANIR , tanıyan ÖRNEK alır...

• bilmediği bir şey daha var birimiz Trabzonlu Birimiz Rizeli baş edemezsin ötede oyna power:D :D

• agalar peşinen söyleyeyim bu provokatör MulticiNomercik ( eski Falcon ) ' in KAN ittifakı ile yakından uzaktan alakası ilişkisi yoktur. kendisi forum fosili olarak buralarda takılıyo herkese sallar ( birazdan bana da sallıcak bak at fava bekle xd ) kimse de tanımaz etmez kendisini kim olduğunu söylemeyez de sfinkteri yemiyo. kimsenin kendisini yenemediğini hatta kendisinin karşı ittifakı her zaman yıktığını tarla ettiğini felen söyler yalan parayla olsa parasını verir söyler öyle garip bi vaka.

NOT : kendisi ile laf dalaşına girmeyiniz kazanma şansınız yoktur öyle bi çene var mübarekte çenesine tükürdüğüm neyse xd

selam ve dolar ile ... iyi geceler

• agalar peşinen söyleyeyim bu provokatör MulticiNomercik ( eski Falcon ) ' in KAN ittifakı ile yakından uzaktan alakası ilişkisi yoktur. kendisi forum fosili olarak buralarda takılıyo herkese sallar ( birazdan bana da sallıcak bak at fava bekle xd ) kimse de tanımaz etmez kendisini kim olduğunu söylemeyez de sfinkteri yemiyo. kimsenin kendisini yenemediğini hatta kendisinin karşı ittifakı her zaman yıktığını tarla ettiğini felen söyler yalan parayla olsa parasını verir söyler öyle garip bi vaka.

NOT : kendisi ile laf dalaşına girmeyiniz kazanma şansınız yoktur öyle bi çene var mübarekte çenesine tükürdüğüm neyse xd

Dolar dedin ciğerimizi yaktın be

You don't win silver you lose gold.

• hey Allahim ya bos server ittifaki denge çöpsünüz ya. Kan ittifaki denginiz görmüssünüz savasmissiniz. Yigit ers mu bunlar size fazla gelir ^^ gidin kumda oynayin. Siz kaybedeceginiz bir savasa girmezsiniz. O sebepten siz bu serverda kan ile didisir durursunuz. ^^

Seni tarla ettigim günleri mi özledin nan. Kac serverda oyun biraktirdim sana ^^

• yani bişe demim diyom da benim arkadaşlarım KAN a gelince ''sığıntı'' oluyo siz DENGE ye geçince davete icabet oluyo hayret

• BAK BAK HOPPAAAAAAAAAA

• Arkadaşım, Falcon bizim Denge'ye sığındığımızı iddia ettiği için bilerek "tırnak işareti" kullanarak kurdum cümlemi. Biraz sakin ol oyuna gelme ))) kimsenin kimseye sığındığı yok.

• kan ittifaki ile denge sürtüsmelere baslamis. Hatta dengeliler tarla olmuş diyorlar.^^ puhaaa nomerci de savastan kaçmş ^^

denge avr-yiğit kan

böyle bir koridoru izlemek keyifli olur açıkcası

Yigite pek kimsenin bulasacagini sanmiyorum. Ama denge ile kan dönüşü olmayan yola girdiler. Birinden biri gider bu yolda ^^

kan stratejik ilerlemediği sürece dengeyle teke tekte kazanacağını sanmıyorum, belkide yanılırım

Dengeyi çok büyütüyorsunuz gözünüzde alayı multici da ^^ multi hesaplar ile ana hesaplarini korumaya almislar korkak bir ittifak ^^ dogru düzgün savaslari bile yok.

savasa gelince bu iş aktiflik oranina bakar. Depo her iki taraftada var. Kan birde thor oyuncularindan olusuyor. Alphadan depo ve oyuncu transferleri gelecektir. Onun icin dengeye pek sanş bile tanimiyorum ben ^^

ne bileyim denge şöyle böyle dedin ama takip ediyorum şuan denge ışın la kan kovalıyor kan tatile alıyor senin tahminler tutmuyor :D

He öyle aynen dedigim gibi ^^ serverdan kaçan denge olacak. Tarihin tozlu sayfalarina yazilacak ^^ bu uzun soluklu bir oyun acelesi yoktur Kanın. Yan yanalar daha çok didişir onlar ^^

Şu an hesap tasimada sorun var. Düzelsin bak neler olacak ^^

hey Allahim ya bos server ittifaki denge çöpsünüz ya. Kan ittifaki denginiz görmüssünüz savasmissiniz. Yigit ers mu bunlar size fazla gelir ^^ gidin kumda oynayin. Siz kaybedeceginiz bir savasa girmezsiniz. O sebepten siz bu serverda kan ile didisir durursunuz. ^^

Bunları farklı kişiler mi yazdı, yoksa bana mı öyle geldi? Kan dağıtır falan diyorsun, şimdi kıvırıyorsun. Hesap taşımada sorun var diyordun düzelmedi mi o sorunlar?

• Bunları farklı kişiler mi yazdı, yoksa bana mı öyle geldi? Kan dağıtır falan diyorsun, şimdi kıvırıyorsun. Hesap taşımada sorun var diyordun düzelmedi mi o sorunlar?

he kan dagitti sizi yalan mi dengeye siginmadiniz mi ^^

bende sanmıştım ki harbi bu her şeyi biliyor haha hiç bişey bildiği yokmuş adama Sv ye beraber geldik diyoruz hala ne diyor :D

dedim sana o bomboş bir insan diye :D

Tanımayan TANIR , tanıyan ÖRNEK alır...

• Bunları farklı kişiler mi yazdı, yoksa bana mı öyle geldi? Kan dağıtır falan diyorsun, şimdi kıvırıyorsun. Hesap taşımada sorun var diyordun düzelmedi mi o sorunlar?

he kan dagitti sizi yalan mi dengeye siginmadiniz mi ^^

Sığıntı muamelesini yapacağını öngördüğüm için bir iki gün önce bize birkaç ittifaktan daha teklif geldiğini söylemiştim ve bana ne demiştin )) sana herhangi bir şeyi ispatlamak zorunda değilim, kafanda neler dönüyorsa düşünmeye devam edebilirsin :D ispat için yalvaracaksan da oyundaki nickim belli, bana mesaj at ben de sana ispat edeyim)