Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay MoreGlobalPOWER mahalledeki bakkaldan da ekmek alırken DENGE den bahsediyor musun merak ettim
meşhur lafımızı söylememe gerek yok galiba görüyorum ki forumda sırf DENGE konuşuluyor
adamlar işini iyi yapıyor demekki helal olsun
sende sadece izliyorsun trajikomik bir durum haha
birde milleti galyana veriyorsun millet zaten kör görmüyor kim iyi kim kötü her şeyi GlobalPOWER biliyor aman aman
valla forumdan soğuttun 2 haftadır girmiyorum başta sevmiştim seni de
ama bir insan bu kadar mı boş konuşur ya
Şiracinin sahidi bozaci buda. Foruma girmiyormus ne zaman baksam forumda onlinesin
senin dengeci oldugunu bilmeyen mi var. Gelmis bana dengeyi savunuyor.
Benim söylediklerimi baska ittifaklarda söylüyor misal jitem sancak ittifaklari. Dogrucu davut git sen whatsapda yağ cek haciya burda olmuyor
jitemle sancak birer '' ittifak '' olduklarını mı iddia ediyolar
onlar ayrı ayrı kordinatları birbirine yakın olduğu için gruplaşmış topluluklar şöyle de bi özellikleri var biri kafalarına vurduğunda hemen ortak paydada birleşebiliyorlar
bu tip toplulukları birbirine yamamak basit bişey yani özellikle de bizim için
Onlar ne kadar ittifaksa sizde o kadarsiniz multici kazım
Kafaniza her vurdugumda vpt ile ortak paydada bulusuyorsunuz
Normalde tartışmalardan uzak kalıp takipçi konumunda olmayı tercih ederim fakat yazılanlar tartışmaya katılmamı gerektiriyor. Poyraz'ın DENGE'li bazı arkadaşlarla samimiyeti olduğu doğrudur; fakat bu, onu senin dediğin şekilde "DENGECİ" kılmıyor. Benim de x ittifakında y ittifakında onlarca arkadaşım var, muhakkak senin de vardır. Sen veya ben "şucu" "bucu" muyuz? Sanmıyorum. Kaldı ki DENGE'yi savunmak bize düşmez, böyle bir kaygımız da yok. Onlar kendilerini yeterince savunuyor zaten.
DENGE'nin kafasına vuruyor olsaydın eminim serverda sesi çıkardı. İttifak arkadaşlarıma "Yav GlobalPOWER diye bir arkadaş var, DENGE'nin kafasına vuruyormuş, haberiniz var mı?" diye sordum, kimseden olumlu yanıt gelmedi. Başka ittifaklardaki tanıdıklarıma sordum kimse bu konuda haberdar değil. Forumu çok takip ediyorsun, belli ki ikariam networkün de kuvvetli lakin bazı şeyleri uyduruyorsun gibime geliyor.
Şunu da söylemekte yarar görüyorum, oynadığımız serverlarda belli başlı ses getirmeyi başarıyoruz. Bunun sonucunda birden fazla ittifaktan teklif almış durumdayız. Daha geçen gün 4-5 günlük küçük sayılabilecek bir savaşımız sona erdi ve rakip ittifak tarafından bilhassa davet aldık.
Demem o ki, spekülasyon yaratmaya gerek yok. O'cu bu'cu şu'cu da değiliz, kimseyi de yağlamıyoruz. Birçok teklif var, teklifleri değerlendirip nihayete erdirdiğimizde sizler de haberdar olacaksınız.
JOE BLACK VPT'NİN kafasına vuruyormus 15 üyeniz tatile kaçmış bu doğru mu ? İttifak arkadaşlarınıza soramadık çünkü malum tatildeler.
Kendisinin gelmeye yüzü mü yok da seni gönderiyor buraya? Joe Black ve Awasor, Aeneas'a geldiğinden beri Lord Omar'dan (dikkatini çekiyorum Lord Omar'ın 300k, Joe'nun 8m puanı var) yediği şamarları da anlattı mı size?
2 haftadır 200k gp ile dolaşıyordum, kafamıza vurduğunu iddia ettiğin Joe o zamanlar ne yapıyordu acaba? Anca müsait olmayan ve üzerinde gp bulunmayan arkadaşları yollarsınız tatile, gelsin beni de tatile yollasın koordinatlarımı biliyor.