DENGE İttifakı Tartışma Başlığı

• Kendisinin gelmeye yüzü mü yok da seni gönderiyor buraya? Joe Black ve Awasor, Aeneas'a geldiğinden beri Lord Omar'dan (dikkatini çekiyorum Lord Omar'ın 300k, Joe'nun 8m puanı var) yediği şamarları da anlattı mı size?

2 haftadır 200k gp ile dolaşıyordum, kafamıza vurduğunu iddia ettiğin Joe o zamanlar ne yapıyordu acaba? Anca müsait olmayan ve üzerinde gp bulunmayan arkadaşları yollarsınız tatile, gelsin beni de tatile yollasın koordinatlarımı biliyor.

You don't win silver you lose gold.

• az önce VPT ittifağıyla birleştik, bu nedenle bu sorunuzun muhattabıyım artık ve cevaplıyorum. eskiden ne oldu ittifağımız içinde değildi o nedenle hakim değilim ama bundan sonraki herhangi bir DENGE üyesine saldırıda 10 katı olarak cevabını alacağınızdan emin olabilirsiniz :)

Puhaaaa aman çok korkdu millet. 10 kat saldiri yaparlarmis puhaaaa. Adamlar zaten sizi tarla ediyor ^^

Yigit korkusu iki ittifaki bir araya getirdi ^^

Multicileri deşifre ediyoruzd2ajrjc.jpg

• yqt adlı arkadaş 54 k gp ile tatile gitmiş :D şamarladık dediğiniz joe blackte 100 tane yeşil rapor var 230 gemi mal kaldırmıs nedense her seferinde :)

• kusura bakma abisi yqt sınavlara calıştığı icin :D bak 2 gün gecti hala cıkmadı tatilden korkudandır dimi :D 100 yeşil raporumu var onda 100 varsa bizde 300 vardır o zaman :D

• hahahah sende kafa tatilindeymişsin duyduğuma göre :D

• evet öyle bak pazartesi tatile çıkıyorum 10 gün tatile alacağım hesabı sanada laf çıkar korktu kaçtı diye :D

• yoksa sizinkilerin sınavı mı bitiyor heyecanlandım bak şimdi :D

napsın çocuk alttan 25 tane dersi var Allah yardım etsin :D

bu biraz bana abartılı geldi be çok abartılı geldi bana çok çok çok abartı bak al sen bi keyif çayı iç

2 bölümü aynı anda okuyor abartı yok

2 bölümü aynı anda okuyamıyor gibi duruyor sanki :D

hedef stabil değil bide mesafe xd