Display MoreDisplay Moreנכון, חלק מחברי הברית נתנו סיסמאות ואני מסכים איתך שזה לא היה דבר חכם.
צבוע במיוחד מצידך לציין זאת לרעה, לאחר מלחמה ארוכה שבכל כולה אתם תפעלתם יוזרים וגם זה מוכח בדיוק כמו מעשה מחיקת השחקנים עם תמונות משיחות בוואטסאפ.
הייתה רשימה של פרטי השחקנים אצלכם בברית, ותפעול היה דבר שלצערי חלק מחברי למדו מכם.
אתה לא מתנגד להריסת משתמשים, יותר מזה אתה תומך ישיר בהריסת המשתמשים בדיוק כמו חבריך לחבורה הידועה.
מי שלא מצדיק הריסת משתמשים, יעזוב ברית שמזוהה כולה עם המעשה.
מבחינתי אתה מחקת את המשתמשים האלה לא פחות משני האנשים שעשו את זה ולכן אין לי אליך טיפת כבוד.
זה הדבר האחרון שאני כותב בנושא ככה שמיותר להמשיך להגיב לי.
אתה יכול להאשים את כל העולם במעשים שלכם.
אולי תלמד ממני משהו לשם שינוי - אצלי אין דבר כזה לשתף סיסמאות של שום דבר .
ואתה יכול לרשום מה שאתה רוצה - אני רשמתי שאני לא חושב שזה בסדר להרוס משתמש של מישהו אחר. אבל זה לא חדש ששחקנים פה הם צעירים שעושים הרבה שטויות.
בגלל זה אני לא סומך על אף אחד ולא נותן לאף אחד סיסמה למשתמש.
אני מבין שאתה נפגעת שהרסו לך משתמש , אבל חשוב לציין שהדרך הכי קלה זה להאשים את כל העולם בבעיות שלו - את הטעות לשתף סיסמאות עם אחרים זה אתה עשית ומקווה שלמדת מזה לפחות משהו לחיים לא לשתף סיסמאות של שום דבר עם אף אחד .
וכמו שהבנקאי אומר " סיסמה זה אישי ולא ניתן להעברה לאחר.
ואגב נספר לך סוד - לא אכפת לי באמת מה אתה חושב אני אפילו לא זוכר מה הכינוי שלך במשחק ... וזה לא חלילה לפגוע בך זאת האמת.
ואין לי שום בעיה שתחשוב מה שאתה רוצה אתה רוצה לחשוב שמבחינתך אני עשיתי את זה? תגיד מה שעושה לך טוב תגיד .
אני יודע את האמת .... אתם עשיתם טעות שנתתם לאיזה ילד סיסמה לתפעל אותכם והוא דפק אותכם .
האמת שאני לא ידעתי שזה קרה אני זוכר ששמתי לב שנהרסו ערים ולא הבנתי למה ....
ואחרי כמה שעות הבנתי בערך את הסיפור
בכל אופן זאת היסטוריה - ואני מקווה שכולם למדו את הלקח מהטעות הזאת - אל תשתפו סיסמאות .
יש לך בעיה קשה של הבנת הנקרא, לא הרסו לי אף משתמש...
אני לא שיתפתי את הסיסמא שלי עם אף אחד.