Barbar malzeme azalması

• Merhaba, barbarlar belirli bir sayıda vurduktan sonra malzemeyi % olarak azaltıyormuş sanırım. Bunun düzelmesi için ne yapılması gerekiyor bilen var mı ?

• Barbarların yağmasını kastediyorsun sanırım, ne gibi bir azalma bekliyorsun ki? Kaç gemiyle yağma atıyorlarsa o kadar kaynak alırlar. Bunu mu kastettin ? Şayet bunu diyorsan bunun düzeltmesi vs olmaz.

• Yok mesela 10. seviye barbarı toplamda 15 kez vurunca 16. 17. 18. -- artık o saattten sonra her bir vuruşta verdiği malzeme %1 azalıyor, bunu düzeltmenin bir yöntemi var mı merak ediyorum. Adminler ??

• Barbar dunya kadar mal veriyo azaliyo diye gelip burda bosa konu aciyosun yazsana adminlere yada eski foruma bak orda yaziyo her sey acikca. Bos bos insanlari mesgul etmeyin burasi ciddi bi yer

• Neyin boş neyin dolu olduğunu sen değil adminler karar veriyo bir boşluk görse silerlerdi zaten haddini bil ikile

• o 100 k yapılan yağma zamanla 1k 1k düşe düşe 10 k oldugu zaman forumda konu aramayın o zaman insan gibi soru sorduk şurda boş boş yorum yapan sizsiniz ben değil

• Birde şu yönden bakmalısın 10k kaybın olan durumda 1m kaynak yağmalamış oluyorsun (990k yağma), yani dert edilecek bir durum değil, tabi yinede sen bilirsin kardeş ben sadece fikrimi söyledim.

• buradan her seviyede verdiği kaynağı görebilirsin bunun dışında bir kaynak azalması olacağını sanmıyorum tekrar kontrol etmelisin

buradan her seviyede verdiği kaynağı görebilirsin bunun dışında bir kaynak azalması olacağını sanmıyorum tekrar kontrol etmelisin

hocam poseidonda 4-5 ay vurmuştum barbarı artık 15-20 seviyedeki barbarlar bile 2-3k nın altında malzemeveriyordu sonra admin bir şeyler söyledi ticket attıgımda %1 %1 azalıyor ama geri düzelmesi için ne gerekiyor bizde bilmiyoruz demişti. Herhangi bir bilgilendirme geldi mi diye foruma sorayım dedim belki adminler cevap, insanlarında bu konuda bilgisi olsun diye.

• Vurduğun zaman aralıklarıyla ilgili olabilir.

Yada şu olabilir barbar filosu her vuruştan sonra 30 k yada 60k mıydı tam hayırlamiyorum artıyor. Barbar yapmadaki asıl olay filo vurmakta zaten. 5 k kaynak alıcam diye barbarlamı ugraşılir :)

:!::!::!::!:

• Vurduğun zaman aralıklarıyla ilgili olabilir.

Yada şu olabilir barbar filosu her vuruştan sonra 30 k yada 60k mıydı tam hayırlamiyorum artıyor. Barbar yapmadaki asıl olay filo vurmakta zaten. 5 k kaynak alıcam diye barbarlamı ugraşılir :)

• Bildiğim kadarıyla herhangi bir barbar seviyesini 20 kere yağmaladıktan sonraki her yağmada 5% azalıyor alınan kaynak. 95% ye düşüyor 21. de, 90% 22. de 85% 23. de ... 5% ye kadar düşüyor diye biliyorum. Değişmemiştir muhtemelen bende de azalıyor çünkü. Arthas