טברנה שרת Tau

• תקשיבו טוב כולם פה

הדבר היחידי שהורס את את המשחק זה נטו הבנק גנרלים הזה

אמברוסיה נכון מקפיצה בניקוד אבל מהיום הראשון זה היה ובוא נגיד תאמת מי לא היה רוצה לדלג על הזמן של הבנייה שיש לו לפעמים אפשרות

אבל הבנק גנרלים זה הדבר הכי מגעיל שראיתי

אתה רוצה בנק גנרלים תלמד לפתוח א הפה ולא את הארנק

תדבר עם מנהיגי בריתות עם דיפלומטים

תתערבב

זה מזכיר לי את הילד המפונק הזה בכיתה שלא היה לו הרבה חברים אז היה קונה אותם בכסף וזה בדיוק מה שקורה כאן

מטרת המשחק היא לא הניצחון .. היא המשחק

• סתם שתדע שהעברת חשבון משרת אחר היא פחות אמברוסיה ממה שרב השחקנים כאן בזבזו .

אז אני לא רואה שום בעיה להעביר חשבון עם גנרלים משרת אחר , עשו את זה בשרתים אחרים .

ולא משנה איך תסתכל על זה , זה יקרה.

ולא משנה כמה תבכה - זה לא עומד לשנות שום דבר .

בזמן שיהיה אפשר להעביר חשבון , יעבירו .

אני לא מאמין שצריך לדבר יותר מידי - זה משחק מלחמה - נלחמים כאן

למרות שזה גם מצחיק שחמוצים הכריזו עלינו אבל לא תוקפים בכלל .....

nqjyeln32jgz.png

• אני לא מבין איך דווקא האמברוסיונרים בשרת הזה מדברים נגד בנק גנרלים בטענה שזה יתרון גדול מדי.

יש כאלה שמשחקים עם גנרלים יש כאלה שמשחקים עם אמברוסיה ולפי מה שהסבב הוכיח לנו גם יש כאלה שמשחקים עם תוכנות לכידה.

די לנסות להיתמם כל אחד מכם מנצל יתרון שונה שיש לו.

אין צורך לבכות אם אתם לא רוצים גנרלים בשרת אז כמו שקפטן ג'ק אומר בואו נשחק גם בלי אמברוסיה ובלי פיראטים או יצרני פיראטים כי בואו אם מישהו זוכה מקום ראשון ואני זוכה מקום 60 אז איפה ההגינות פה?

nqjyeln32jgz.png

• ש כאלה שמשחקים עם גנרלים יש כאלה שמשחקים עם אמברוסיה ולפי מה שהסבב הוכיח לנו גם יש כאלה שמשחקים עם תוכנות לכידה

תוכנות לכידה זה לא חוקי ולכן זה לא עניין של דעה אם להיות בעד או נגד זה, זה פשוט יתרון לא חוקי.

שחקנים שמתקדמים מהר בזכות אמברוסיה - שיהיה להם בכיף, בסופו של דבר אחרי זמן מסויים ההבדל בניקוד לא כזה קריטית

אבל כפולי גנרלים פשוט מוציאים את הטעם מהלחימה, אין טעם להילחם במישהו שישחזר את הצבא אחרי יום.

• אני אצטט את חברי נעם

״אחיייייי ספייק קיבל באן איאייאאיאיאיי״

• אני לא מבין איך דווקא האמברוסיונרים בשרת הזה מדברים נגד בנק גנרלים בטענה שזה יתרון גדול מדי.

יש כאלה שמשחקים עם גנרלים יש כאלה שמשחקים עם אמברוסיה ולפי מה שהסבב הוכיח לנו גם יש כאלה שמשחקים עם תוכנות לכידה.

אין צורך לבכות אם אתם לא רוצים גנרלים בשרת אז כמו שקפטן ג'ק אומר בואו נשחק גם בלי אמברוסיה ובלי פיראטים או יצרני פיראטים כי בואו אם מישהו זוכה מקום ראשון ואני זוכה מקום 60 אז איפה ההגינות פה?

אני לא אמברוסיונר אבל אני יכול לומר לך שאמברוסיה זה משהו שאין בעיה להשתמש בו אבל בנק גנרלים זה משהו אחר לגמרי

• על מה הוא אכל באן

• לא ניתן לדון על באנים בפורום

נא לשמור על חוקי הפורום

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• אה חח לא ידעתי אני חדש פה

• על רמאות

• אמברוסיה זו דרך נקייה לחלוטין ובסופו של יום גם שחקן אמברסיונר יפסיד מול לוחם טוב או שהנזק שהוא יקבל יהיה משמעותי בשבילו.

לעומת בנק גנרלים שכמו שאמרו מעליי פשוט מוציא את החשק בלחימה ובתכנונים. בעבר היינו יושבים לילות מביאים חברים מרעננים.

היום כל ילד כאפות מביא כפול גנרלים שולח צבא מקבל 50k נק התקפה וקורא לעצמו לוחם.

הנזק שתעשה לו לא מזיז לו.

אגב יכולים לראות בשרת המלחמה שחקן טופ 2 נק התקפה

נלחם נגד חברים שלי.

ליטרלי מפעיל נפחייה זורק כמויות של צבא בלילה וקורא לעצמו אגדה ומפריש.

ברגע שאני מגיע למבצרים שלו מבריח צבא קבוע . אבל קורא לעצמו מפריש כי יש לו יותר נק התקפה ממני. שבואו, זה עצוב.

אני לא אמברוסיונר אבל אני יכול לומר לך שאמברוסיה זה משהו שאין בעיה להשתמש בו אבל בנק גנרלים זה משהו אחר לגמרי

ומי קבע שלהשתמש בבנק גנרלים זה משהו בעייתי? אתה מנהל בכיר בגיימפורג' ולא ידעתי?

בפעם האחרונה שאני בדקתי זה חוקי באיקרים בדיוק כמו שימוש באמברוסיה

כמו שאמרו לפניי הדיון הזה מיותר בכל מקרה כי ברגע שזה יהיה אפשרי יהיו פה שחקני גנרלים בשרת אז תחסכו לעצמכם את הזמן..

nqjyeln32jgz.png

• אם אתה רוצה להביא את השרת מלחמה בתור דוגמא זה דווקא יעבוד לרעתך כי לשתי הבריתות הגדולות שם היו מאגרי גנרלים גדולים וזה מה שהפך את השרת הזה להכי חי ומעניין בארץ

שלא לדבר שהיינו מעבירים לא מעט לילות לבנים בקרבות (וסיבובים קצרים פי3) והשרת היה ממשיך להיות באותו המצב גם עד עכשיו במקום הגוויה שהוא הפך להיות שרת ניו2

אבל זה כבר קשור להנהלה ולא ל"בנקי הגנרלים".

nqjyeln32jgz.png

• אתם מדברים שטויות במיץ וזה רק בגלל הקורונה יש יותר מדי זמן בבית

כפולי גנרלים זה רוב מה שהורג את המשחק הזה

מהסיבות שהוזכרו לעיל אלא אם כן יש לכם כמה חודשים לרוקן את הבנק תרתי משמע

ואולי לא יביאו עוד ברנש נחמד לשם עם עוד קצ'ת גנרלים וזה יהיה עוד קצ'ת כאב ראש

• אני לא מזמן התעסקתי עם אחד כזה שחושב שהוא אגדה בגלל נקודות התקפה... לגבי בנקים של גנרלים המחשבה שאתה יודע שמישהו יעשה את זה גורמת לך לעשות את זה גם וזה לגמרי הורס את המשחק

• אז בהצלחה תהרסו לעצמכם עוד שרת תשרפו את הכסף שהשקעתם ותחכו עוד כמה שנים טובות עד שיהיה שרת חדש

• לאלא מה שהיה בין אנד לבלוד לא קשור

אני "נלחם" נגד שחקן שם

ילד בריון שהידע שלו שואף לאפס אבל האגו גבוה למדי.

רק בגלל קשר דם לשחקן אנד גדול וכפול גנרלים הוא לא מופרש עדיין.

• יש לי אותו סיפור בדיוק עם אחד כזה

בהתחלה חשים אחר כך בוכים לעזרה ואחר כך שולחים הרבה הודעות מתנשאות חבל שזה המצב

• זה לא אם זה מתי שתקפיצו.

רק מראה שאתה בנאדם ללא עמוד שדרה שאשכרה כל פוסט שלו בפורום איכשהו מזכיר "כמה הקהילה הישראלית ח*** וכמה הקהילה הבריטית טובה" ואיכשהו בכל שרת חדש שנפתח בישראל אתה בין הראשונים להיכנס אליו...

(העיקר אבל שאתה טוען בלי סוף שאתה חושב על טובת השרתים ושיהיה כמה שיותר כוח מפוזר ובולשיט כזה או אחר שאתה ממציא אבל אתה בעד הדבר שהכי הורג אותם - כפולי גנרלים).

• וואו איך 3 חודשים מתחילת השרת טסו להם...

איך אומרים "הזמן טס שמחרטטים..."