BELGRADE BOYS (/) :: vs :: stanimat0r [ZAB] Карабинијери [ZAB] Julije Cezar [ZAB] 4265.9/4416.8

• Pa dobro boze moj nije secer u vodu hahahah ovo je samo igra , a to sto ne znas jedan od bitnijih odlomaka iz filma Boj na Kosovu upali yt pa se edukuj

• hahahaha...lazo iskuliraj botove..znas sta si ti meni pisao.Nepadaj na njihov nivo..igraj iku kao sto si igrao i do sada..cestitam na hofu..a ceo njihov savez je teska boranija..kacili smo ih kad smo hteli i kad su oni nas napadali..prema tome..uzivaj Lazo i bravo za hof...

A lepo si reko, KAČILI, buraz prošlo vreme...ovo što sad okačio ovaj hof to nije ni hof ako pobegne iz tuče

Ne kacili, nego kacimo :closedthread:;););)

• ja bi voleo da vas upoznam svee hahahaha aj procitajte naglas to sto pisete mozda cujete koliko nema smisla:D:D:D

prvo - da se ne vredjamo, došao si juče na igru i misliš da znaš sve ako si naučio dve stvari kako se šalju u borbu.

drugo - ako već pričate o knjigama ne ide da ti pominješ npr film "Boj na Kosovu" mešati film kao umetnost i kniževnost ne ide.

treće - ako već hoćeš da znaš ika se zasniva na više delova koji je čine kao celinu, jedna od njih je i ratovanje. Od rane 2010 hof kači ona strana koja je napravila veću štetu, ne ona sa zelenim izveštajem. Npr da ti dođeš i pobiješ mi 20k generala, a sam izgubiš npr 2k ali se povučeš jer nemaš više vremena ili imaš neki tehnički problem po tvojoj logici to je moj hof.

četvrto - ujedno i poslednje za ol borbe razlika po rundi ne sme da ide preko 10 generala, posebno ne ako jedna strana, u ovom slučaju ti vidi sve pokrete a druga igra na slepo. No to ćeš da naučiš kad odigraš ol borbi koliko imaš prstiju, može i samo na rukama. Onda ćeš da shvatiš ono što neki od nas pišu.

I samo opušteno ovo je igra hajde da se igramo :D

House-Killer-Sig2-zpsmjcsl1s0-1.jpg

• Овом поруком си му уништио детињство, немој бити тако суров:D:D

• bio sam samo surovo iskren matori :D Šta ću posao mi je edukacija mladih, on još mlad i zelen znači potrebna mu je edukacija :D

House-Killer-Sig2-zpsmjcsl1s0-1.jpg

• Честитке и овде.

Клекну Милош пред ИКОНУ испред Лазара,Он позива у молитви светог ЗОСИМА.НЕЋЕ СУЛТАН воду пити покрај ПРИЗРЕНА
    Не дамо му ни камена Цара Душана.

Теби кнеже завет дајем нек запамте сви,пашће СУЛТАН испред тебе пре нег паднеш ти

За тебе ћу и крст часни живот предати.Па ћемо се сви на небу вечно састати.

Не дам,не дам земљу Цара Душана.Не дам децо ни камена с двора његова

Чекам,чекам њега ја на Косову.Па нек узме моју главу,не дам СРБИЈУ!

🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸<3🇷🇸